βουβάλια ξανά...

μπα σε κανα μηνα θα το παραλαβη.

ιουνιο τελη ειπαν...
αλλα θα του φτιαξουν κατι φιλαρακια ενα αναλογικο σταδιο που θα φωναξουμε τον χιουστον να φαει το ντακ του...

Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

Πάντως θα ήθελα πολύ να δω τι ψάρια πιάνει κόντρα στο DAC του adcom gcd750 που έχω στο ρακ....

αμ δεν κερνάς καφέ...:smash:

όποιος κέρασε, τσακ ήρθε σπίτι του...:award:

ιουνιο τελη ειπαν...
αλλα θα του φτιαξουν κατι φιλαρακια ενα αναλογικο σταδιο που θα φωναξουμε τον χιουστον να φαει το ντακ του...

επειδή είναι καλό παιδί, προσφέρω δυό σόδες...:fahne90:

θα προσλάβω αλλοδαπό από τα φανάρια να φυλάει σκοπιά στον υπολογιστή
sold out πάλι !!!

το 24αρι ήδη σχεδόν κατασχέθηκε από φίλο που το άκουσε 5 λεπτά , και μου ευχήθηκε από καρδιάς να πάω να συνουσιαστω και να αγοράσω άλλο αφού εγώ ξέρω από αυτά , ενώ αυτός όχι ,,

Πάντως θα ήθελα πολύ να δω τι ψάρια πιάνει κόντρα στο DAC του adcom gcd750 που έχω στο ρακ....

Δεν κανονιζουμε μια τριλογια dac? και μετα την τριλογια των dac ,δεν συνοψιζουμε με κρασακι?
Βασιλη με το καλο να το παραλαβεις

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

αμ δεν κερνάς καφέ...:smash:

όποιος κέρασε, τσακ ήρθε σπίτι του...:award:

τι? κοτζαμάν χαϊεντάδες με καφέ τη βγάζουνε?

Είμαι σε φάση αλλαγής χαλιών οπότε η παρούσα ηχητική απόδοση του συστήματος τίθεται σε αμφισβήτηση.

Από το απόγευμα αρχίζω και ξαναστήνω οπότε πιστεύω ότι θα έχω κατασταλάξει μέσα στη βδομάδα.

Το θέμα είναι ότι μου έχει ανοίξει η όρεξη για μουσικές και πάλι!

Θα το κάνουμε το τεστ, αλλά προσέξτε γιατί το σύστημα πλέον είναι πολύ μουσικό (με την καλή την έννοια) , ίσως το μουσικότερο που πέρασε ποτέ από αυτό το χώρο αφού το σετάκι accuphase e211-meridian 588-Chario υπήρξε στον παλιό χώρο (απο πάνω).

Οτιδήποτε μη ταιριαστό θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!

Σύστημα: Adcom GCD750, JVC AX-SD1 (αυτός ο ενισχυτής είναι το παράδειγμα του "δε ξέρει τι έχει"), Chario millenium II.

Αναμείνατε!

Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

Δεν κανονιζουμε μια τριλογια dac? και μετα την τριλογια των dac ,δεν συνοψιζουμε με κρασακι?
Βασιλη με το καλο να το παραλαβεις

πείτε εγκαίρως...
Να πούμε και τον Εκτορα...
Ίσως αύριο απόγευμα? σήμερα λίγο χλωμό.

gcd7503.jpg

εντάξει καλό φαίνεται....
αλλά το χέριασε αυτός και τώρα παίζει λέει..

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

gcd7503.jpg

εντάξει καλό φαίνεται....
αλλά το χέριασε αυτός και τώρα παίζει λέει..

έχεις δει κανέναν να χεριάζει κάτι και να λέει ότι δεν έκανε διαφορά? :ears:

Για να μη πω και το πιο ριζοσπαστικό, να πει ότι "πριν έπαιζε καλύτερα"...

χαχαχα

εγώ, αν σε πώ τώρα, ότι από όπως το βλέπω καταλαβαίνω πως έπαιζε πριν και πως μετά, ΤΙ θα πείς...,.

εγώ, αν σε πώ τώρα, ότι από όπως το βλέπω καταλαβαίνω πως έπαιζε πριν και πως μετά, ΤΙ θα πείς...,.

το πιο ευγενικό που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή ότι υπερβάλλεις...

:ears:

υπερβάλλω?
το έχω κάνει ποτέ αυτό?:7SFGSFG:

Κοίτα, δεν έχεις ακούσει ποτέ το player, είδες μια φωτογραφία πριν το φτιάξιμο, μια μετά το φτιάξιμο και μπορείς να μου πεις πως παίζει κανονικά και πως παίζει μετά...

Αυτό νομίζω ότι είναι υπερβολή από όλες τις απόψεις.
Και αν υποθέσουμε ότι έχεις σαφή άποψη επι του θέματος πως ακριβώς θα μπορέσεις να μεταδόσεις αυτή σου την άποψη με τα λόγια?

το "ωχ μωρέ με το αντκομ" δηλώνει ότι δεν το έχεις σε εκτίμηση, δικαίωμά σου. Αλλά να μου λες ότι ξέρεις πως παίζει χωρίς να το ακούσεις είναι κάπως, συμφωνείς?

Δε διαφωνώ ότι το...βουβάλι είναι πολύ καλό, ούτε το απαξιώνω προκαταβολικά λέγοντας "θέλω να δω τι θα κάνει σε σχέση με το dac του adcom που έχω". Αυτό το είπα γιατί θεωρώ το adcom είναι πολύ καλό player, αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο σύστημά μου.
Όχι σε φίλους απο εδώ κι απο εκεί.
Στο σπίτι μου, ζω με αυτό εδώ και μερικούς μήνες.
Και πάλι δε μπορώ να πω ότι γνωρίζω το 100%
Γιατί για να το πεις αυτό θέλει χρόνο.

Εξάλλου ξέρεις ότι αν διαπιστώσω ότι κάτι παίζει καλά είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Θυμάσαι την πρώτη ακρόαση μας στα μάγκια με τα μπέρια? Μέχρι να αρχίζει να παίζει ο μπέρις δεν πίστευα ότι θα παίξει καλύτερα.

Μερικές φορές δημιουργούνται φήμες οι οποίες δεν κάνουν καλό γενικά και το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές.
Να σου θυμήσω για το bluesky, για τους ψηφιακούς, για το 50ρι?

Λέγαμε πράγματα τα οποία στο τέλος...ξεφούσκωναν κάθε φορά.

Η αξία του κάθε βουβαλιού θα φανεί από τις αγγελίες... μακροπρόθεσμα δηλαδή...

peace :ears: