βουβάλια ξανά...

ιουνιο τελη ειπαν...
αλλα θα του φτιαξουν κατι φιλαρακια ενα αναλογικο σταδιο που θα φωναξουμε τον χιουστον να φαει το ντακ του...

η αληθεια ειναι οτι ετουτο εχει δυνατοτητες για παιχνιδι.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

Κοίτα, δεν έχεις ακούσει ποτέ το player, είδες μια φωτογραφία πριν το φτιάξιμο, μια μετά το φτιάξιμο και μπορείς να μου πεις πως παίζει κανονικά και πως παίζει μετά...

Αυτό νομίζω ότι είναι υπερβολή από όλες τις απόψεις.
Και αν υποθέσουμε ότι έχεις σαφή άποψη επι του θέματος πως ακριβώς θα μπορέσεις να μεταδόσεις αυτή σου την άποψη με τα λόγια?

το "ωχ μωρέ με το αντκομ" δηλώνει ότι δεν το έχεις σε εκτίμηση, δικαίωμά σου. Αλλά να μου λες ότι ξέρεις πως παίζει χωρίς να το ακούσεις είναι κάπως, συμφωνείς?

Δε διαφωνώ ότι το...βουβάλι είναι πολύ καλό, ούτε το απαξιώνω προκαταβολικά λέγοντας "θέλω να δω τι θα κάνει σε σχέση με το dac του adcom που έχω". Αυτό το είπα γιατί θεωρώ το adcom είναι πολύ καλό player, αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο σύστημά μου.
Όχι σε φίλους απο εδώ κι απο εκεί.
Στο σπίτι μου, ζω με αυτό εδώ και μερικούς μήνες.
Και πάλι δε μπορώ να πω ότι γνωρίζω το 100%
Γιατί για να το πεις αυτό θέλει χρόνο.

Εξάλλου ξέρεις ότι αν διαπιστώσω ότι κάτι παίζει καλά είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Θυμάσαι την πρώτη ακρόαση μας στα μάγκια με τα μπέρια? Μέχρι να αρχίζει να παίζει ο μπέρις δεν πίστευα ότι θα παίξει καλύτερα.

Μερικές φορές δημιουργούνται φήμες οι οποίες δεν κάνουν καλό γενικά και το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές.
Να σου θυμήσω για το bluesky, για τους ψηφιακούς, για το 50ρι?

Λέγαμε πράγματα τα οποία στο τέλος...ξεφούσκωναν κάθε φορά.

Η αξία του κάθε βουβαλιού θα φανεί από τις αγγελίες... μακροπρόθεσμα δηλαδή...

peace :ears:

Πότε πέρασαν 5 χρόνια!
Ρεεεε, είσασταν νιοι και γεράσατε... και μυαλό δεν βάλατε!

Attachments

• DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    69.6 KB · Views: 71
  • DSC00024.JPG
    DSC00024.JPG
    74.9 KB · Views: 73
Re: Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

Κοίτα, δεν έχεις ακούσει ποτέ το player, είδες μια φωτογραφία πριν το φτιάξιμο, μια μετά το φτιάξιμο και μπορείς να μου πεις πως παίζει κανονικά και πως παίζει μετά...

Αυτό νομίζω ότι είναι υπερβολή από όλες τις απόψεις.
Και αν υποθέσουμε ότι έχεις σαφή άποψη επι του θέματος πως ακριβώς θα μπορέσεις να μεταδόσεις αυτή σου την άποψη με τα λόγια?

το "ωχ μωρέ με το αντκομ" δηλώνει ότι δεν το έχεις σε εκτίμηση, δικαίωμά σου. Αλλά να μου λες ότι ξέρεις πως παίζει χωρίς να το ακούσεις είναι κάπως, συμφωνείς?

Δε διαφωνώ ότι το...βουβάλι είναι πολύ καλό, ούτε το απαξιώνω προκαταβολικά λέγοντας "θέλω να δω τι θα κάνει σε σχέση με το dac του adcom που έχω". Αυτό το είπα γιατί θεωρώ το adcom είναι πολύ καλό player, αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο σύστημά μου.
Όχι σε φίλους απο εδώ κι απο εκεί.
Στο σπίτι μου, ζω με αυτό εδώ και μερικούς μήνες.
Και πάλι δε μπορώ να πω ότι γνωρίζω το 100%
Γιατί για να το πεις αυτό θέλει χρόνο.

Εξάλλου ξέρεις ότι αν διαπιστώσω ότι κάτι παίζει καλά είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Θυμάσαι την πρώτη ακρόαση μας στα μάγκια με τα μπέρια? Μέχρι να αρχίζει να παίζει ο μπέρις δεν πίστευα ότι θα παίξει καλύτερα.

Μερικές φορές δημιουργούνται φήμες οι οποίες δεν κάνουν καλό γενικά και το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές.
Να σου θυμήσω για το bluesky, για τους ψηφιακούς, για το 50ρι?

Λέγαμε πράγματα τα οποία στο τέλος...ξεφούσκωναν κάθε φορά.

Η αξία του κάθε βουβαλιού θα φανεί από τις αγγελίες... μακροπρόθεσμα δηλαδή...

peace :ears:

δεν συνηθίζω να υπερβάλλω
και το ξέρεις πολύ καλά αυτά.
Δεν υπερέβαλα ποτέ, ούτε και γιά το Bluesky, και ούτε καν θυμάμαι τι εννοείς γιά ψηφιακούς ή γιά το 50άρι.
Εχω μιά σημαντική εμπειρία με ορισμένα πράγματα και ασχολούμαι πολύ με τα dacs τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Με το βουβάλι τους τελευταίους 12 μήνες.
Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ήταν κάτι διαφορετικό.
Κάτι διαφορετικό, τόσο διαφορετικό που ΔΕΝ αγοράζεται με 250 δολάρια.
Στο διάστημα αυτό είδα dacs "μύθους" να αποκαθηλώνονται, φτηνά των 50 ευρώ να λάμπουν και γενικά ότι σχεδόν όλα τα dacs είναι ίδια κατά βάση με τις διαφορές να τις επιτελούν άλλα τμήματα της συσκευής.

Ίσως να φάνηκε σαν υπερβολή αυτό που είπα γιά το 750, όμως θα χαρώ εξ ίσου αν είναι πολύ καλό όπως θα χαρώ αν περίπου ακουστεί όπως φαντάζομαι.

λοιπον....με πεισατε.....ξερουμε ποτε ειναι η επομενη προπαραγγελια??? επισης θα ειναι η πρωτη κατασκευη dac.....ετοιμαστε τα σωσιβια σας.....:flipout:....

λοιπον....με πεισατε.....ξερουμε ποτε ειναι η επομενη προπαραγγελια??? επισης θα ειναι η πρωτη κατασκευη dac.....ετοιμαστε τα σωσιβια σας.....:flipout:....

Δεν είναι κατασκευή συναρμολόγηση είναι.

Δεν είναι κατασκευή συναρμολόγηση είναι.

ακομα καλυτερα!!!
χοντρικα απο οτι ειδα το πρωτο πραγμα που χρειαζομαι ειναι το dac μαζι με τροφοδοσια οπου απο οτι ειδα υπαρχει στο site μαζι με το regulator voltage... για 2 εισοδους (cd&pc) χρεαιζομαι ενα otto 2:1, volume control και το κυκλωμα εξοδου η εναλακτικα κυκλωμα με λαμπα με ξεχωριστη τροφοδοσια..... βαδιζω σε σωστο δρομο???:ears:

Φτού σας ρε συναρμολογητές...
Μας έχετε πρήξει με τα παλιοντάκ σας.
Και μαζί όλοι αυτοί της κατηγορίας που συναρμολογούν από έτοιμα σχέδια...
για λαμπάτους, τρανζιστοράτους, ντά(λ)κ(α)ς (που μ' έπιασε...), ηχ(ι)εία, φόνο στέητζιιιιςςςς, κροσσόβερς, τροφοδοτικά και άλλα φαιδρά.
Λέω να την κλείσετε την κατηγορία παλιοσκουλήκια.-
Ενοχλεί...

Μάνα μου καημό δεν έχω γω...
Τώρα δεν ξέρω αν έχουν άλλοι...
'Οπως φαίνεται και στη φωτό εγκώ διασκεδάζω δεν αγχώνομαι...

Π.χ πριν καιρό...
Τα ίδια και τώρα.
Σοφά λένε πως η χίστορυ επαναλαμβάνεται...:

Attachments

• DSC00256.jpg
    DSC00256.jpg
    51.1 KB · Views: 68
βασικά γριφάρεις πολύ....
Αλλά βλέπω θυμάσαι παλιές δόξες

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

βασικά γριφάρεις πολύ....
Αλλά βλέπω θυμάσαι παλιές δόξες

Παντα έτσι ήμανε...
Γριφάριζα...
Μάλλον πρέπει να γράψω στα ίσα...
Τι λές, να το κάνω????

Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

Μάνα μου καημό δεν έχω γω...
Τώρα δεν ξέρω αν έχουν άλλοι...
'Οπως φαίνεται και στη φωτό εγκώ διασκεδάζω δεν αγχώνομαι...

Π.χ πριν καιρό...
Τα ίδια και τώρα.
Σοφά λένε πως η χίστορυ επαναλαμβάνεται...:

και γ@μω τις φωτο αχαχαχαχα.:SFGSFGSF:

τι να κανουμε μανα μου λιγοι ειναι οι σχεδιαστες ολοι οι αλλοι συνσρμολογουμε.

... η ακρόαση πάντως για να' χει πλάκα, θα πρέπει να περιλαμβάνει και πετσέτα (κουρτίνα, παραβάν κλπ) :grinning-smiley-043

ακομα καλυτερα!!!
χοντρικα απο οτι ειδα το πρωτο πραγμα που χρειαζομαι ειναι το dac μαζι με τροφοδοσια οπου απο οτι ειδα υπαρχει στο site μαζι με το regulator voltage... για 2 εισοδους (cd&pc) χρεαιζομαι ενα otto 2:1, volume control και το κυκλωμα εξοδου η εναλακτικα κυκλωμα με λαμπα με ξεχωριστη τροφοδοσια..... βαδιζω σε σωστο δρομο???:ears:

Περίπου..

Βασικά χρειάζεσαι το DAC, τροφοδοτικά, ένα S/PDIF 4:1 MUX/Receiver Module για επιλογέα εισόδου, ότι volume control θέλεις, και ότι κύκλωμα εξόδου θέλεις (χοντρικά..)..

Το otto δεν σου κάνει. Κάνει switching μόνο σε I2S σήματα.