Βραδινοί (διασ) ειρμοί… :-|

Γιά να το καταλάβω και εγώ λίγο καλύτερα.Ως υποψήφιος αγοραστής ψάχνω να βρώ έναν ευσυνείδητο πωλητή σε κάποιο πολύ σοβαρό και εξυπηρετικό κατάστημα,ζητάω όπως είναι αυτονόητο, ακρόαση στό χώρο μου και......
εάν το μηχάνημα μού αρέσει λέω"εεεε συγγνώμη αλλά να ξέρετε δεν μα ικανοποιεί και απόλυτα,θέλω τον χρόνο μου να το σκεφτώ"
Φυσικά, έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου σε ιντερνετομάγαζο γιατί "έτσι δουλεύει ο ανταγωνισμός βρέ αδρεφέ,δηλαδής θα σε παντρευτώ κιόλλανες"
Ελληνα, νεοέλληνα.......πού λέει και το άσμα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βραδινοί (διασ) ειρμοί… :-|

Οτι πείς.

Δεν ήξερα,ότι η αντρίκια συμπεριφορά,αφορά μόνο όσους ψάχνουν νύφη.

Οσο μεγαλώνω μαθαίνω.

Σε παρακαλώ, προσπάθησε να με καταλάβεις. Αυτή η επιχειρηματική προσέγγιση, του τίμιου παιδιού που βάλλεται πανταχόθεν και αγωνίζεται ηρωικά να ανθέξει τον κακό ανταγωνισμό, είναι η φτιασιδωμένη και φαινομενικά όμορφη όψη του θλιβερού έμπορα, που με αυτήν τη στάση έχει μαζέψει γύρω του ένα μικρό ή μεγάλο πλήθος πελατών – αυλικών, στα μάτια των οποίων είναι ο μέγας αυθέντης που θα τους πει τί θα αγοράσουν, και φυσικά αυτά που θα τους πει είναι από τη δική του πραμάτεια, και όχι από αυτήν των κακών ανταγωνιστών. Αυτή η κατάσταση είναι εντελώς γελοία, και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμά της μπορείς να δεις εδώ.

Αν το θέλεις, άντε να το δεχτώ, ότι βρε αδερφέ, χομπίστας είναι κάποιος, ε, όλο και θα πάει στο τάδε ή το δείνα μαγαζί, να ακούσει τίποτα καινούργιο και να πιει ένα καφέ, να ψωνίσει, να κάνει καμιά τράμπα. Όσο συχνότερα κάνει κάποιος τέτοιες αγορές, τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργεί προσωπική γνωριμία με κάποιους μαγαζάτορες. Κακά τα ψέμματα, όμως, αυτήν τη δυνατότητα ή την «πολυτέλεια», την έχουν μόνον οι κάτοικοι του αττικού λεκανοπεδίου – άντε και ως ένα βαθμό οι θεσσαλονικείς. Οι υπόλοιποι; Τί να κάνει ο δύστυχος επαρχιώτης; Να ταξιδεύει τακτικά στην Αθήνα για να αποκτήσει κι αυτός διαπροσωπική σχέση, ώστε να τύχει της προσοχής εκ μέρους της αυτής Εξοχότητος, του μεγαλοχαϊεντοεμπόρου, ή για να αξιολογήσει προσωπικά ποιος έμπορος είναι καλό και τίμιο και φιλότιμο παιδί, και ποιος είναι για κλωτσιές; Ένα μηχάνημα θέλει να αγοράσει ο άνθρωπος, ε, να συμφωνήσει στην πληρωμή, και να έχει μια λογική εμπορική αντιμετώπιση σε περίπτωση βλάβης. Αλλά η τιμή, ο τιμολογιακός ανταγωνισμός είναι μια πραγματικότητα, και -κακά τα ψέμματα- οι σημερινές συσκευές είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις προ 30ετίας, για να ανησυχεί κάποιος για το σέρβις, ενώ όποτε το χρειαστεί, θα το έχει, γιατί αν δεν το έχει και ξέρει να κυνηγήσει το πρόβλημά του, η Ε. Ένωση είναι πολύ αυστηρή σ’ αυτό.

Να σου πω παραδείγματα; Πρώτο και καλύτερο, ένα πρόσωπο του στενού φιλικού περιβάλλοντός μου αγόρασε ένα DAC-1 USB από του Thomann, όπου το βρήκε κάπου 200 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με την ελληνική street price. Φυσικά, είχε όλα τα λεφτά στο χέρι, αυτή είναι βασική προϋπόθεση και το «μειονέκτημα» των δαδικτυακών αγορών. Και πλήρωσε ΦΠΑ στη Γερμανία. Δηλαδή, τί έπρεπε να κάνει; Να το αγοράσει από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, επειδή αυτός είναι καλό παιδί, ή επειδή παρέχει υποστήριξη, ή ό,τι άλλο; Να μου πεις πως ήταν προτιμότερο να το αγοράσει από εδώ, για να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία, αυτό ναι, το δέχομαι. Αλλά για πόσο πια; Εδώ γδέρνουν το Ελληνικό Δημόσιο καταληστεύοντας δεκάδες δισεκατομμυρίων ευρώ, και δε μιλάει κανένας, και όλοι τη βγάζουν καθαρή.

Άλλο παράδειγμα; Τις προάλλες συνομιλούσα από τηλεφώνου με πολύ γνωστό έλληνα βιοτεχνικό παράγοντα του χώρου, και μου είπε χαρακτηριστικά, «α, αυτός; αμφιβάλλω αν θα σου δώσει τιμοκατάλογο χονδρικής», λες και για να αγοράσει κάποιος χονδρική στην Ελλάδα πρέπει να είναι ανηψιός του Μητσοτάκη. Και για ποια χονδρική δηλαδή; Αυτό που ο μέγας ελληναράς εισαγωγέας πουλάει εδώ λιανική 600 , το αγοράζω λιανική από τη Γερμανία 350 - και για χονδρική έχουμε και λέμε. Κι ας έρθει ο κατασκευαστής να μου ζητήσει το λόγο, γιατί δεν προτίμησα τον τοπικό εισαγωγέα.

Υπάρχει πολύς κόσμος που αρνείται να αντιληφθεί τί γίνεται γύρω του. Δεν έχουν καταλάβει τί σημαίνει Ε. Ένωση και ενιαία αγορά, και ίσως να μη θέλουν να καταλάβουν. Χτες, προ Ε. Ένωσης, πήγαινα Κύπρο με την ελληνική μου ταυτότητα χαλαρά και χωρίς να μου ψάξουν τίποτα – και πήγαινα στα αγαπημένα μου πρόσωπα χύμα ελλαδίτικα γλυκά, σήμερα πηγαίνω Ιταλία με διαβατήριο, και αύριο με το ευρωπαϊκό δίπλωμα οδήγησης φτάνω μέχρι τη Λούλεω, και εδώ μιλάμε για μεταφορικά, εκτελωνιστές και φιπιάδες, και «στήσιμο» συστήματος για ακρόαση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βραδινοί (διασ) ειρμοί… :-|

Να σε δώσω το τηλέφωνο του τσινέζου να τον ρωτήσεις που είναι τα αναθεματισμένα τα τροφοδοτικά που έχω παραγγείλει; :flipout:

κάνε υπομονή -bye-

Το Σάββατο ελπίζω να παραλάβουμε. Τέτοια τροφοδοτικά αξίζει να τα περιμένεις και 2-3 εβδομάδες. :a0210:

Κοίτα καλόπιστα μιλάω(γράφω).

Τα παραδείγματα,που αναφέρεις δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί ότι έχουν την λογική τους,που υποστηρίζει την άποψή σου.Προσωπικά έχω βιώσει πολύ χειρότερα,απαράδεκτες μέχρι ληστρικές κι αλήτικες συμπεριφορές.
Ωστόσο,διαφωνώ μαζί σου,στο ότι δεν είναι ο κανόνας,που θα εκ των πραγμάτων,θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατεύθυνση-επιλογή που προβάλεις σαν αναγκαστική.

Και το λέω,αυτό μέσα απο την εμπειρία μου,έχοντας γυρίσει σχεδόν όλες τις αντιπροσωπείες.Υπάρχουν δεκάδες αντιπρόσωποι που πουλούν πολύ φθηνότερα απο οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα(δεν αναφέρω παραδείγματα για να μην αδικήσω κάποιους που ξεχνώ).Υπάρχουν άλλοι,που χωρίς δραχμή ή ευρό έχουν καλύψει μα......ες δικές μου ή ενώ δεν ήταν υποχρεωμένοι-ούτε με ήξεραν σκίστηκαν να εξυπηρετήσουν. Αλλοι,που επίσης χωρίς να με ξέρουν μου εμπιστεύτηκαν ακριβά μηχανήματα για ακρόαση στο σπίτι μου κλπ.

Νομίζω,όλους αυτούς τους επαγγελματίες,δεν πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε,άν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί.Αξίζουν την αναγνώριση και την υποστήριξή μας.Το ίδιο νομίζω,ότι ισχύει γενικά με κάθε σωστό επαγγελματία κι άνθρωπο.Πώς διαλέγεις δικηγόρο,γιατρό, χασάπη,μανάβη,κουρέα...................Οχι βέβαια με μοναδικό ή κύριο κριτήριο,ποιός είναι ο φθηνότερος.

Και βέβαια,ναί με ενδιαφέρει να επιζήσουν κι οι επαγγελματίες στην χώρα μου.Με ενδιαφέρει να επιζήσει και το χόμπυ που αγαπώ και χωρίς σωστούς επαγγελματίες και μέσω συναλλαγών ίντερνετ,δεν το βλέπω να συμβαίνει.
Το χόμπυ μας,αφορά τέχνη κι επιστήμη,αφορά ανθρώπους που είναι παθιασμένοι κι αυτό δεν μπορεί επίσης να συνεχίσει να συμβαίνει χωρίς ουσιαστική ανθρώπινη επαφή-σχέση και μέσω συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Last edited:
Φ.Π.Α στις λιανικές ενδοκοινοτικές πωλήσεις υπάρχει.
Φυσικά και δεν υπάρχει στις χονδρικές...
Βέβαια εδώ και χρόνια συζητιέται αυτό να αλλάξει.
Αλλά όπως καταλαβαίνεται αυτό δεν συμφέρει τις μεγάλες δυνάμεις... ενώ τις μικρές τις έχουν γραμμένες, οι μεγάλες
Μιλώ για τα κρατικά έσοδα για να μην παρερμηνευθώ.

Last edited:
Οταν κάποιος πληρώνει τον ΦΠΑ σε χώρα της ΕΕ εννοείται ότι δεν τον ξαναπληρώνει στην Ελλάδα, εκτός κι αν αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα ρε γαμώτο !!!

Γιά να το καταλάβω και εγώ λίγο καλύτερα.Ως υποψήφιος αγοραστής ψάχνω να βρώ έναν ευσυνείδητο πωλητή σε κάποιο πολύ σοβαρό και εξυπηρετικό κατάστημα,ζητάω όπως είναι αυτονόητο, ακρόαση στό χώρο μου και......
εάν το μηχάνημα μού αρέσει λέω"εεεε συγγνώμη αλλά να ξέρετε δεν μα ικανοποιεί και απόλυτα,θέλω τον χρόνο μου να το σκεφτώ"
Φυσικά, έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου σε ιντερνετομάγαζο γιατί "έτσι δουλεύει ο ανταγωνισμός βρέ αδρεφέ,δηλαδής θα σε παντρευτώ κιόλλανες"

Σε αυτή την περίπτωση, δίνεις κάτι στον άνθρωπο που έκανε τόσο κόπο για να έρθει σπίτι σου και να σε εξυπηρετήσει.

Κύριοι, η αναφορά μου για το ΦΠΑ ήταν γιατί οι αγορές από ιντερνέτ περιλαμβάνουν το ΦΠΑ της κάθε χώρας.
Δεν αναφέρθηκα στην εισαγωγή αλλά στην πώληση.

Κύριοι, τα ιντερνέτ μαγαζιά «ζουν» από τις επιδείξεις των αντιπροσώπων.

Ακούς στο χώρο τους, σου κάνει, το αγοράζεις απ’ όπου το βρεις πιο φθηνά.
Αν δεν είχες την ευκαιρία να το ακούσεις, θα έκανες αγορά στα «κουφά»?

Μήπως θα γυρίζαμε στην εποχή, όπου οι δοκιμές των περιοδικών και του ιντερνέτ θα ήταν η «βίβλος» των αγορών μας?

Μήπως, Κύριε Κόγια, καταστάσεις που ίσως έχετε δει από τη «θητεία» σας στον κλάδο, καταστάσεις που σας έκαναν σήμερα να τον «χλευάζεται» -σε πολλές περιπτώσεις είμαι μαζί σας (δε το γράφω για να σας κολακέψω) - επιστρέψουν μέσα από αυτή την απομάκρυνση?

Μήπως μέσα από αυτές τις αγορές, συντηρούμε μία κατάσταση που σε καθημερινή βάση γκρινιάζουμε γι’ αυτή?

Πρόσφατα 60 άτομα είδαν την «έξοδο» σε μία μεγάλη εταιρεία, με τη δικαιολογία της κρίσης και… τυχαία ήταν άτομα που εργάζονταν πολύ καιρό εκεί, είχαν τουλάχιστον δύο παιδιά και αυξημένες αποδοχές.
Στη βόρειο Ελλάδα, έχουν κλείσει ένα σωρό εργοστάσια, γιατί οι… επιχειρηματίες την «έκαναν» με ελαφρά στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης…

Ο… Ευαγγελάτος βγάζει εκπομπή για την ακρίβεια και φέρνει επιχειρηματία να υποστηρίξει όλο… χαρά, ότι αγόρασε ηλεκτρικό πιάνο της YAMAHA από Αγγλία και όχι από τον εδώ αντιπρόσωπο, γιατί εδώ το είχε στην ιστοσελίδα του 3350€ και το έφερε από Αγγλία στα 3200€.
Μόνο τη διαφορά του ΦΠΑ να βάλετε 15% με 19%, έχουμε μία τιμή 3311€ με 3350€.
Κοινώς, για να γλυτώσει 39€ ή έστω 150€, προτίμησε να βοηθήσει μία άλλη οικονομία… Όντως είχε ένα κέρδος 1,05%...
Νομίζω ότι με μία καλή επένδυση στις επόμενες δύο γενεές θα έχει κάνει απόσβεση του πιάνου… : -)

Ο ίδιος, του χρόνου, θα βγει στους δρόμους και θα φωνάζει για την έλλειψη εμπορικής δραστηριότητας στο είδος που εμπορεύεται...
Θα έχει... δίκιο ο άνθρωπος

Γνωστός μου, πρόσφατα προτίμησε να στείλει χρήματα στο εξωτερικό, 1920€, για την αγορά μεταχειρισμένου μηχανήματος, όταν στην Ελλάδα το είχε βρει 2000€ και του δινόταν η ευκαιρία να το δει «ζωντανό», να το ακούσει, να ελέγξει την κατάστασή του και να παζαρέψει την τιμή του.

Επίσης, γνωστός μου, έστειλε χρήματα στο εξωτερικό για την αγορά μηχανήματος, γιατί βρήκε διαφορά 500€… εδώ δε μπορώ να γράψω τίποτα, είναι σχεδόν ο βασικός μισθός για πολλούς από εμάς και εγώ μαζί του!

Εχθές, έβγαλα από το rack τον ενισχυτή της Hegel, βάρους 45 κιλών, μετέφερα τα ηχεία της Ascendo, βάρους 38 κιλών το καθένα, για να παρουσιάσω ένα home cinema των 650€.
Αυτή είναι η δουλειά μου, δε παραπονιέμαι γι’ αυτό
Θα παραπονεθώ όμως, αν για 20€ το αγοράσει από το ιντερνέτ!
Θα παραπονεθώ, αν έρθει και μου ζητήσει να το συνδέσω και να του το ρυθμίσω γιατί δε κατάφερε να το κάνει να ακουστεί όπως το είχε ακούσει στο χώρο μου…
Θα παραπονεθώ, αν φεύγοντας από το Ελληνικό για να πάω στον Πειραιά για τη ρύθμιση, με βρει «ακριβό» αν ζητήσω 100€…

Κύριε Tsimisce με 3500€ που χρειάζονται για τη διαφήμιση σε περιοδικό και για το διάστημα 5 μηνών, πόσο καιρό διαφημίζομαι στο Google με εύστοχες λέξεις-κλειδιά που να αφορούν τον επαγγελματικό χώρο που κινούμαι?
Πόσο κοστίζει η φιλοξενία του «μαγαζιού μου» και η συντήρηση του domain name το χρόνο?
Τέλος, το κόστος μίας "δυνατής" ιστοσελίδας, πλούσια σε φωτογραφικό υλικό και δυναμική πόσο θα ήταν?

Κύριοι, αφού απαντήσει ο κύριος Tsimisce, μπορείτε να γράψετε πόσοι από εσάς θα αγοράζατε στα «κουφά» ένα μηχάνημα των 3.000€ από ιντερνέτ μαγαζί?

Εδώ συζητάμε για ηχεία των 300€, ενισχυτές των 250€, cd players των 300€ και ΟΛΟΙ προτρέπουμε τον ενδιαφερόμενο να τα ακούσει ΠΡΙΝ την αγορά τους και αφού τ’ ακούσει τον προτρέπουμε για αγορές μέσω ιντερνέτ…

Η πίτα γερή και ο σκύλος χορτάτος…

Επίσης, γιατί όλοι κάνουμε παράπονα όταν κάποιος δηλώνει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και χωρίς να έχει το εμπόρευμα προς ακρόαση θέλει να μας το πουλήσει?
Αν το είχε 25% κάτω από την τιμή που συνήθως το βρίσκουμε στο ιντερνέτ θα το αγοράζαμε?
Έτσι και αλλιώς έξοδα για κατάστημα, demo, χώρους ακρόασης δε θα είχε, άρα θα μπορούσε να είναι φθηνός.
Αν μας το παρέδιδε με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση, θα είχαμε την υπομονή να περιμένουμε ή θα γκρινιάζαμε στον κάθε γνωστό μας?
Θα προπληρώναμε την αξία του, χωρίς να το έχουμε δει ή ακούσει?
(Μας βάζω όλους στο ίδιο «καζάνι», επιτρέψτε μου να είμαι και εγώ καταναλωτής όπως και εσείς)

Δεν αναφέρομαι σε προσωπικές σχέσεις, δεν αναφέρομαι σε δόσεις, σε τράμπες, τίποτα απ’ όλα αυτά.
Ψυχρό εμπόριο…
θα πληρώναμε κάτι που δεν έχουμε δει, εξετάσει, συνδυάσει, ακούσει?

Καληνύχτα σας

Απάντηση: Re: Βραδινοί (διασ) ειρμοί… :-|

Και όμως επιτρέψτε μου να γνωρίζω πως δουλεύει ο ανταγωνισμός και πολύ καλα μάλιστα.
Το θέμα δεν είναι αν είναι αντρίκιο ή όχι.Εδώ έχουμε μια συναλλαγή,και το κάθε συμβαλλόμενο μέρος πρσπαθεί να κερδίσει τα μέγιστα.Έτσι είναι η αγορά.Μπορείτε να κατηγορείτε τους πελάτες όσο θέλετε ή μπορείτε να μελετήσετε την ψυχολογία τους και να ψάξετε τα πραγματικά αίτια που γίνεται αυτό.
Εδώ μιλάμε για χρήμα.Όχι για συναίσθημα.
Τώρα όσον αφορά το άσμα, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω..
Ο καταναλωτής ,ειδικά στην Ελλάδα εξελίσσεται, ψάχνεται και μαθαίνει.Δεν φταίει αυτός αν οι εδώ αντιπρόσωποι αδυνατούν να είναι ανταγωνιστικοί σε τέτοιο επίπεδο.
Αυτή η κουβέντα όμως, περιστρέφεται,κακώς, γύρω απο τη συμπεριφορά του καταναλωτή.
Αυτή έτσι θα παραμείνει και θα γίνεται συνεχώς πιο σκληρή...
Οι καταστηματάρχες ή αλλάζουν ή "πεθαίνουν".So simple...

@ isoviths
Δεν γνωρίζω επακριβώς πόσοι είναι αυτοί που θα προσπαθούσαν να κερδίσουν 20 ευρώ στα 2000,χάνοντας ουσιαστικά την εδώ επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο(ανόητο κατ'εμέ,παρ' όλα αυτά δυνητική επιλογή).
Στην περίπτωση μου όμως,αγόρασα ενα προϊόν απο Γερμανία στα 260 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών), όταν εδώ κόστιζε 400+.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν εμένα και πολλές που επιβεβαιώνουν εσάς.
Το θέμα είναι εσείς τι θα κάνετε ώστε να προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον...

Ιδεά: μέσω σύμπραξης,ανοίγεται ιντερνετομάγαζο στο εξωτερικό...
Εάν πάει καλά θέλω μερίδιο.. -bye-

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.
Περιστρέφεται και γύρω από τον επαγγελματία με τόσα παραδείγματα τιμών.
Το σίγουρο είναι ότι είναι εποικοδομητική so far γιατί δίνει πληροφορίες και στους μεν και στους δε.

Επίσης στον ανταγωνισμό σίγουρα πεθαίνει αυτός που δεν είναι ανταγωνιστικός. Εννοείται ότι είναι as simple as that.
Όμως στον ανταγωνισμό δεν είναι μόνο οι τιμές. Είναι και πολλά άλλα.

Το κυριότερο είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και υποστήριξη.

Μην κοιτάτε που εδώ λόγω ενδιαφέροντος αγνοούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να πατήσει το κατάλληλο πλήκτρο για να δουλέψει η συσκευή του.

Αυτό από μόνο του προϋποθέτει υπάλληλο.

[off topic]

Βλέπω το γύρισες σε ημερήσιους διασειρμούς!:flipout:

Όταν αρχίσω να μιλάω για μακετίστες να δεις διασυρμούς που θα έχουμε...
Ειδικά κάτι τύποι που αντί να φτιάξουν γραφικά για το φιλαράκι τους (όχι για μένα, για το φουκαρά το Γιώργο) ακούνε ηχεία και ενισχυτές...

[/off topic]

Επαναλαμβάνω...
Το μαγαζί και τις υπηρεσίες που προσφέρει πρέπει να τις πληρώνουμε όταν τα μεγέθη είναι συγκρίσιμα...
Αλλιώς η συμπεριφορά μας θα χτυπήσει την πόρτα μας και θα είμαστε άξιοι της τύχης μας...

Το θέμα εξελίχτηκε σε διαφήμιση και μου θυμίζει έντονα τις διαφημίσεις της δεκ. του 70, την εποχή που ο Ελλην ήταν πραγματικός μουσικόφιλος γιατί άκουγε διαρκώς στο ραδιόφωνο τα εμβατήρια της εποχής ερμηνευμένα από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ηταν και φιλόξενος και καλοφαγάς. Πλήρωνε βέβαια αυτό που του αναλογούσε γιατί ήταν και καλός στην αριθμητική, ακόμα κι όταν δεν έτρωγε ο ίδιος τη διπλή μερίδα πατάτες.

Ακολοθεί διαφήμιση εκείνης της εποχής :

"τρώτε νόστιμο ελληνικό και αγνό χοιρινό"

Υπήρχε κι άλλη μια για τα κουνελάκια, ξέρετε αυτά τα πολύ συμπαθητικά ζωάκια, αλλά δεν μου έρχεται τώρα ...

Last edited:
Εγώ πάντως-πρός άρσιν παρεξηγήσεων- ευθαρσώς δηλώ,ότι προτιμώ αγνόν κρέας τρελλών αγελάδων απο τας καθετοποιημένας υπερσύγχρονας ευρωπάϊκάς μονάδας, άνευ της μολυσματικής παρουσίας του αθλίου είδους των χόμο σάπιενς.Είμαι υπέρ της προόδου,της φθήνιας και των βοοειδών.

Last edited:
Οk... Να το κλειδώσω δηλαδής;

Και τα τροφοδοτικά μου πότε θα έρθουν;;; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο Κινέζος! Αν μου το είχε κάνει αυτό κανονικό μαγαζί θα τους τάϊζα στον πωλητή!
Ε... Τώρα που είναι ιντερνετομάγαζο ζω με την αγωνία μου και δίνω τόπο στην οργή...

ε αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω ας μιλήσουν.
Δεν είναι όλοι μέσα στα πράγματα......