Βρέ πώς τά φέρνει η ζωή.......

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα
samapapa.jpg

Φωτογραφία Γιώργου Παπανδρέου (κάτω αριστερά) και Αντώνη Σαμαρά (πάνω δεξιά) από τα χρόνια που ήταν συμφοιτητές και συγκάτοικοι στη Μασαχουσέτη και είχαν μουσικό συγκρότημα, όπου ο Γιώργος έπαιζε κιθάρα και ο Αντώνης ντραμς.]

http://atsarantos.blogspot.com/2009/11/blog-post_3037.html

όπως και νάχει το δίδυμο θα κάνει κουμάντο στη χώρα, με χαλαρές εκτιμήσεις γιά τα επόμενα 20 χρόνια....

εκείνο που με προβληματίζει είναι...Ποιοί είναι οι άλλοι δυό...μουσικάντηδες...

Απάντηση: Re: Βρέ πώς τά φέρνει η ζωή.......

όπως και νάχει το δίδυμο θα κάνει κουμάντο στη χώρα, με χαλαρές εκτιμήσεις γιά τα επόμενα 20 χρόνια....

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

'Οπως και να έχεις στις επόμενες εκλογές ο Γιοκαρίνης θα γνωρίσει μεγάλες πιένες... "Κιθαρίστας ή Ντράμερ" ?

Τρελό δίλημμα για τους ψηφίζαντες...

Τώρα αν εγώ πω, πως έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα δούμε μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο στο ύφος και ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξ αιτίας της νέας γεννιάς πολιτικών και όλων όσων αυτοί εξαγγέλουν, θα με πείτε ρομαντικό ή μ@λάκ@;

Πάντως ο Γιώργος περισσότερο σε κρητικός λυράρης φέρνει παρά σε ροκάς...

μπα...μάλλον άκουγε Grateful Dead το Γιωργάκι.
κοίτα βλαχόφατσες να βγάλεις συμπερασμα

dead1970.jpg

Ζεν πρεμιέ της γκαζόζας όλοι τους...
οι φουκαράδες Jerry και Pigpen θα γυρίζουν στον τάφο τους.

Last edited:
Τώρα αν εγώ πω, πως έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα δούμε μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο στο ύφος και ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξ αιτίας της νέας γεννιάς πολιτικών και όλων όσων αυτοί εξαγγέλουν, θα με πείτε ρομαντικό ή μ@λάκ@;

Ρομαντικός είσαι, ο μ@λ@κ@ς δεν αναρωτιέται καν-bye-

Ο προηγούμενος της Νου.Δού ποιάς γενιάς πολιτικός ήτανε?

Ποιάς γενιάς ξέρω. Αλλά ήτανε όντως πολιτικός?:SFGSF8:

Αισιοδόξη η άποψή σου Photis. Και για πρώτη φορά στα χρονικά και οι δύο αρχηγοί είναι εκλεγμένοι από την λαϊκή βάση των παρατάξεών τους. Αλλά.......................................................................................................................................... (edit by mmoukiou για να μην κλειδωθεί το θέμα πρόωρα και φάω και Ban:jester:)

Φανταζομαι την πρωτη φωτο με λιγο "πειραγμα"!!!!:BDGBGDB55:

Δηλαδη με κανεναν Λαρυ, Μπαμπη κτλ..

mmoukiou αυτο δεν το σκευτηκα που λες για μπαν γμτ,και μολις ειχα ερθει απο διακοπες (μπαν) 3 μερες με στειλανε.Λετε να παω παλι για διακοπες πτου γμτ.
Photis συγνωμη που εγραψα το μ@λ@λ@ς δεν ηθελα να σε θειξω αστιευομενος το κανα.

Είδες φίλε τι τραβάμε με τις κ@λοεταιρείες των δίσκων..
τράβα τους ένα συμβόλαιο νωρίς να ξαλαφρώσουμε, τι τους αφήνεις στους πέντε ανέμους? τους βρήκε η μαμά εξουσία και τους περισυνέλλεξε...:rifle:

οι άλλοι δύο πρέπει να ήταν συμβασιούχοι στο συγκρότημα... τώρα κάπου σε κανα γραφείο θα παρακολουθούν τις φουσκάλες του ημίγλυκου του κ. Γ.Γ.