Εννοείται!!!Μετα πας βουρ γι'αυτο.![]()
Ο Στέλιος περιπλανιέται στα Ρουμανοβουλγαρικά σύνορα, δεν τα ξέρει αυτά. (Και ούτε θέλει να ακούει).Εννοείται!!!
The wire
Από τις κορυφαίες των κορυφαίων!
Το Κάμινο και να μην το δεις δε χάνεις τίποτα - ο Vince Gilligan χρειάζεται τη μεγάλη φόρμα για να λάμψει. Το Saul όμως...σε πολλά σημεία είναι ακόμα καλύτερο κι από το Breaking Bad. Ένα από αυτά τα σημεία είναι το τέλος...φυσικα δεν προκειται να δω σολ και καμινο
Καλά, δεν σου είπαμε να διαβάσεις τον Καλόγερο του Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις, δύο τρεις βασικές σειρές σου προτείναμε.ΣΤΜΑΤΗΣΤΕ,,,, μην με βαζεται σε αμαρτιες
μονο ο Ηaageti με καταλαβαινει
Γιατί, που είναι το πρόβλημα με τον Καλόγερο του Λιούις; Κλασικό...Καλά, δεν σου είπαμε να διαβάσεις τον Καλόγερο του Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις, δύο τρεις βασικές σειρές σου προτείναμε.
Αμαρτία είναι να ΜΗΝ έχεις δει το The Wire για παράδειγμα.
Επειδή είπε να μην τον βάζουμε σε αμαρτίες.Γιατί, που είναι το πρόβλημα με τον Καλόγερο του Λιούις; Κλασικό...

To Saul είναι συνολικά καλύτερο από το BB. Πιο βαθύ, με αριστουργηματική φωτογραφία, και αναπνέει. Μην το χάσεις για κανένα λόγο. Το Camino ήταν αδιάφορο, αλλά εντάξει, μιάμιση ωρίτσα είναι.
Καλά γούστα είναι αυτά, το BB το θεωρώ την καλύτερη με διαφορά σειρά που έχω δει ποτέ, το Saul ήταν απλά καλό για μένα, και σε πολλά σημεία με κούρασε αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, καλό μεν, άλλα ούτε καν πλησιάζει το BB...προσωπική γνώμη βέβαια...To Saul είναι συνολικά καλύτερο από το BB. Πιο βαθύ, με αριστουργηματική φωτογραφία, και αναπνέει. Μην το χάσεις για κανένα λόγο. Το Camino ήταν αδιάφορο, αλλά εντάξει, μιάμιση ωρίτσα είναι.
Συμφωνώ απόλυτα. Το ΒΒ είναι το μέτρο πιά. Επίσης, το El Camino κατ΄εμέ ήταν απολαυστικό, συν το γεγονός ότι οι δευτεραγωνιστές του ΒΒ άξιζαν ένα spin off. Επίσης, ποτέ και κανένας vilain δεν μου προκάλεσε τόση απέχθεια και φρίκη από τον Tod.Καλά γούστα είναι αυτά, το BB το θεωρώ την καλύτερη με διαφορά σειρά που έχω δει ποτέ, το Saul ήταν απλά καλό για μένα, και σε πολλά σημεία με κούρασε αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, καλό μεν, άλλα ούτε καν πλησιάζει το BB...προσωπική γνώμη βέβαια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.