Breaking Bad [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 101 77.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 22 16.9%
  • Καλή

Votes: 3 2.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 0.8%
  • Κακή

Votes: 3 2.3%

• Total voters
    130
breaking_bad_longform.jpg

Περιέχει Spoilers από όλες τις σεζόν, ακόμα και από τις What if 🤣
Νομίζω θα έκανε πάταγο 🤣🤣🤣

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: Clairvoyant
επεσα με covid ευτυχως ελαφρια μορφης αλλα εμεινα σπιτι
ειπα λοιπον να δω την περιβόητη αυτη σειρα ( δεν βλεπω συχνα σειρες και ιδιως οταν ειναι μεγαλες )
τελικα καταφερε να με ξεγελασει και το παρακολουθησα με κομμενη την ανασα ( εννοειται οτι εκοψα αρκετα )
αλλα το τελευταιο επεισόδιο με ξενερωσε τελειως φυσικα δεν προκειται να δω σολ και καμινο

φυσικα δεν προκειται να δω σολ και καμινο
Το Κάμινο και να μην το δεις δε χάνεις τίποτα - ο Vince Gilligan χρειάζεται τη μεγάλη φόρμα για να λάμψει. Το Saul όμως...σε πολλά σημεία είναι ακόμα καλύτερο κι από το Breaking Bad. Ένα από αυτά τα σημεία είναι το τέλος...

ΣΤΜΑΤΗΣΤΕ,,,, μην με βαζεται σε αμαρτιες
μονο ο Ηaageti με καταλαβαινει
Καλά, δεν σου είπαμε να διαβάσεις τον Καλόγερο του Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις, δύο τρεις βασικές σειρές σου προτείναμε.
Αμαρτία είναι να ΜΗΝ έχεις δει το The Wire για παράδειγμα.

Καλά, δεν σου είπαμε να διαβάσεις τον Καλόγερο του Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις, δύο τρεις βασικές σειρές σου προτείναμε.
Αμαρτία είναι να ΜΗΝ έχεις δει το The Wire για παράδειγμα.
Γιατί, που είναι το πρόβλημα με τον Καλόγερο του Λιούις; Κλασικό...

δεν ειναι αμαρτια να βλεπω 45 ωρες μια σειρα ?
απο το να βλεπω μια ταινια σαν το NUNTA MUTA και την επομενη μια ταινια σαν το DIABOLIK η το PALE FLOWER ?
οχι οτι ειναι αριστουργηματα ....αλλα ειναι κατι
ομως υπαρχει και μια σειρα που ηρθε η ωρα να την ξαναδουμε
τι σειρα !!
τι ταινιαρα θα ελεγα ,,,,
το αρισττουργημα !
.
1762856827674.jpeg

To Saul είναι συνολικά καλύτερο από το BB. Πιο βαθύ, με αριστουργηματική φωτογραφία, και αναπνέει. Μην το χάσεις για κανένα λόγο. Το Camino ήταν αδιάφορο, αλλά εντάξει, μιάμιση ωρίτσα είναι.

To Saul είναι συνολικά καλύτερο από το BB. Πιο βαθύ, με αριστουργηματική φωτογραφία, και αναπνέει. Μην το χάσεις για κανένα λόγο. Το Camino ήταν αδιάφορο, αλλά εντάξει, μιάμιση ωρίτσα είναι.

Εγώ πάντως το Saul το είδα ελαφρώς με το ζόρι. Δεν έχω δει το ΒΒ (πλην ενός επεισοδίου) και δεν προβλέπεται…

• Wow
Reactions: NassosT
Καλά γούστα είναι αυτά, το BB το θεωρώ την καλύτερη με διαφορά σειρά που έχω δει ποτέ, το Saul ήταν απλά καλό για μένα, και σε πολλά σημεία με κούρασε αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, καλό μεν, άλλα ούτε καν πλησιάζει το BB...προσωπική γνώμη βέβαια...

Καλά γούστα είναι αυτά, το BB το θεωρώ την καλύτερη με διαφορά σειρά που έχω δει ποτέ, το Saul ήταν απλά καλό για μένα, και σε πολλά σημεία με κούρασε αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, καλό μεν, άλλα ούτε καν πλησιάζει το BB...προσωπική γνώμη βέβαια...
Συμφωνώ απόλυτα. Το ΒΒ είναι το μέτρο πιά. Επίσης, το El Camino κατ΄εμέ ήταν απολαυστικό, συν το γεγονός ότι οι δευτεραγωνιστές του ΒΒ άξιζαν ένα spin off. Επίσης, ποτέ και κανένας vilain δεν μου προκάλεσε τόση απέχθεια και φρίκη από τον Tod.

• Love
Reactions: karamela