Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,752 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 12 November 2025 #261 takisot said: Εγώ πάντως το Saul το είδα ελαφρώς με το ζόρι. Δεν έχω δει το ΒΒ (πλην ενός επεισοδίου) και δεν προβλέπεται… Click to expand... Καλά για σένα τα'χουμε ξαναπεί, το να δεις το Saul χωρίς BB είναι σαν πιτόγυρο χωρίς κρέας. Reactions: Midnight, Δημήτρης Δημητρακούδης and Νικος Πετειναρακης
takisot said: Εγώ πάντως το Saul το είδα ελαφρώς με το ζόρι. Δεν έχω δει το ΒΒ (πλην ενός επεισοδίου) και δεν προβλέπεται… Click to expand... Καλά για σένα τα'χουμε ξαναπεί, το να δεις το Saul χωρίς BB είναι σαν πιτόγυρο χωρίς κρέας.
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,969 Παλλήνη 13 November 2025 #262 Maestro said: Καλά για σένα τα'χουμε ξαναπεί, το να δεις το Saul χωρίς BB είναι σαν πιτόγυρο χωρίς κρέας. Click to expand... Σε ένα επεισόδιο προς το τέλος όντως έπρεπε να ξέρεις το connection με το ΒΒ. Κατά τα άλλα μια χαρά στεκόταν μόνο του.
Maestro said: Καλά για σένα τα'χουμε ξαναπεί, το να δεις το Saul χωρίς BB είναι σαν πιτόγυρο χωρίς κρέας. Click to expand... Σε ένα επεισόδιο προς το τέλος όντως έπρεπε να ξέρεις το connection με το ΒΒ. Κατά τα άλλα μια χαρά στεκόταν μόνο του.