Breaking Bad [AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 99 78.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 15.9%
  • Καλή

Votes: 3 2.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 0.8%
  • Κακή

Votes: 3 2.4%

• Total voters
    126
Re: Breaking Bad

ih5YVV3.jpg

Εντάξει, πραγματικά το 5-14 είναι ίσως το κορυφαίο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που έχει παιχτεί ποτέ. Οι ερμηνείες είναι απλά... αλλού, η ένταση και η προσμονή που σου δημιουργεί σχεδόν ανυπόφορες, και η αίσθηση της τραγωδίας αβάσταχτη. Δύο μέρες αφότου το είδα, κι ακόμα να ηρεμήσω. Τέλειο, από τον τίτλο και τη μουσική μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Είχα ψηφίσει στο τέλος της 4ης σεζόν "πολύ καλή", αλλά η (διπλή) πέμπτη σεζόν με έκανε να αναθεωρήσω. Κορυφαία σειρά, για μένα πιθανά και να εκτοπίσει τους Sopranos από την δεύτερη θέση (το Wire δεν ξεκουνάει απ' την κορυφή με τίποτα).

Δεν άντεξα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το σήριαλ τελείωσε οπως του άξιζε! Το φιναλε ήταν αυτο που έπρεπε .

Συγχαρητήρια για αυτη την μεγάλη παραγωγή των 6 σεζόν που απέδειξε οτι οι αμερικάνοι την ξέρουν καλα την tv.

Οπως ολα τα κορυφαία σίριαλ , τωρα θα αναρωτιόμαστε και θα συγκρίνουμε τα πάντα με αυτο, οπως κάναμε για τους sopranos.

Μακάρι σε λίγα χρονια απο τωρα να έχουμε την τύχη να δούμε κάτι αντάξιο του.

μετά και το απολαυστικό τελευταίο επεισόδιο, προσπαθώ να συμμαζέψω λίγο τις σκέψεις μου...

αν και επηρεασμένος από το ολοκληρωτικό φινάλε, νομίζω πως μπορώ να πω με σιγουριά ότι μιλάμε για μια σειρά μια κλάση ανώτερη από οποιοδήποτε άλλη του είδους,
για μένα μπαίνει στις κορυφαίες όλων των εποχών,

αυτή τη στιγμή, 24 ώρες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, στο ιντερνετ γίνεται ακόμα χαμός με το "τέλειο" series finale,

σε αντίθεση με αυτό που έγινε στο lost, ίσως το τελευταίο "φαινόμενο" όπου το τέλος δίχασε και πολλοί απογοητεύτηκαν, στη συγκεκριμένη περίπτωση η αποδοχή είναι σχεδόν καθολική...

thankin, τελικά οι επιρροές του western φάνηκαν... νομίζω ήταν αναμενόμενο, αλλά η εκτέλεση ήταν τέλεια και για το λόγο αυτό δεν του κρατάω καμιά κακία

αντίθετα, όποιος διαβάσει τα εναλλακτικά endings τα οποία επεξεργάστηκαν οι συγγραφείς μαζί με τον Gilligan (στο παρακάτω λινκ), μάλλον θα νιώσει ανακουφισμένος που η σειρά τελείωσε έτσι και όχι αλλιώς....

http://insidetv.ew.com/2013/09/30/breaking-bad-finale-vince-gilligan/

Δυστυχως τελειωσε,ευτυχως οπως αξιζει σε μια τετοια σειρα!Για μενα η αγαπημενη μου σειρα ,μεχρι την επομενη, η οποια ελπιζω να μην αργησει πολυ :)

Συμφωνω το τελος δεν δίχασε καθόλου.

Ως το απόλυτα δικαστικό φιναλε όλων των εποχών φυσικα ήταν το τελος των σοπρανος.

Το μαύρο που έπεσε στην οθόνη είχε προκαλέσει ξεσηκωμό και τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας που είχαν δεχτεί τα καναλια που το πρόβαλαν δεν είχαν προηγούμενο!

Συμφωνω το τελος δεν δίχασε καθόλου.

Ως το απόλυτα δικαστικό φιναλε όλων των εποχών φυσικα ήταν το τελος των σοπρανος.

Το μαύρο που έπεσε στην οθόνη είχε προκαλέσει ξεσηκωμό και τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας που είχαν δεχτεί τα καναλια που το πρόβαλαν δεν είχαν προηγούμενο!

μα για το λόγο αυτό το breaking bad είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ...
διάβασα ότι το λιβάνιζαν σχεδόν ένα χρόνο και στην πορεία απέκλεισαν χιλιες-δυο εναλλακτικές...
αυτή τη στιγμή, που κάθομαι και τις διαβάζω και τις σκέπτομαι, λέω ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν έγινε κάτι άλλο...
να βρω και ένα σημείο να ψιλο-γκρινιάξω... το παράκαναν λιγάκι με το πόσο γκούφηδες ήταν οι Schwartz

(απίστευτο, αλλά δεν έχω δει τους σοπρανος... όντως αξίζει; )

(απίστευτο, αλλά δεν έχω δει τους σοπρανος... όντως αξίζει; )

Αστειεύεσαι? άρχισε το αμέσως! Twin peaks έχεις δει?

Η κορυφαία κοινωνική σειρα της αμερικανικής τηλεοράσεις όλων των εποχών!

Κορυφαίο φινάλε για μία κορυφαία σειρά. Πράγματι δεν μπορώ να γκρινιάξω. Έγινε αυτό που έπρεπε ώστε να πέσει αυλαία και επίσημα σε μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει.

Υ.Γ. άντε τώρα να συνεχίσω τις περυσινές που ξεκινούν σιγά - σιγά τη νέα σεζόν.

βασικά δεν είδα sopranos για τον απλούστατο λόγο ότι μετά από τον Νονό και έχοντας δει τα γνωστά "ιερά τέρατα" να ερμηνεύουν τους αρχι-μαφιόζους, το φοβήθηκα....
το ίδιο έπαθα και με το hell on wheels, όταν έχεις δει Clint Eastwood μετά ό,τι και να δεις σε αυτό το είδος, θα σου φαίνεται λίγο... (άσχετα άμα ο συγκεκριμένος του HoW τα καταφέρνει αρκετά καλά)

και για να μη τρολλάρω τελείως το thread, στο μέλλον θα ψάχνουμε πολύ για να ξαναβρούμε μια μεταμόρφωση αντάξια του cranston: από mr.white καθηγητής-πρόβατο σε κακοποιό σε εγκληματία σε criminal mastermind σε σε σε σε........ ο,τι και να δούμε στο προσεχές μέλλον από πλευράς εξέλιξης/εμβάθυνσης/αλλαγής χαρακτήρων, φαντάζομαι θα είναι λίγο...

(το twin peaks θα το ψάξω προσεχτικά.....)

Απλά η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ, χωρίς κοιλιές, η μία σαιζόν καλύτερη από την άλλη, επικό φινάλε, χωρίς τρύπες, χωρίς να αφήσει τίποτα ανεξήγητο, τα πάντα έπαιξαν τον ρόλο τους...

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Breaking Bad

Eπιστρέφω λοιπόν στο νήμα, μετά και τα τελευταία 2 επεισόδια, που τα είδα επίτηδες μαζεμένα ( ε δε θα αντεχα να περιμένω). Φερνοντας παλι στο μυαλο μου όλες τις σκηνες και τις πραξεις του τελευταίου μισου της σεζον, και ειδικα τον 2 τελευταίων επεισοδίων, τωρα που λύθηκε και το παζλ, θέλω να εκφράσω απλά της συγκίνηση μου και το δέος σαυτη τη σειρά. Όλα κατέληξαν στη φυσιολογική δικαστική τους πορεία οπως τους άρμοζε, ( δε εκατσα να διαβάσω τις εναλλακτικές) αλλά σας εμπιστεύομαι αποσα διαβάζω πως το συγκεκριμένο ήταν και το καλύτερο τέλος. Στο τελευταίο επεισόδιο απλά έδεσαν όλα μεταξύ τους τόσο ομαλά παρόλο που φαινόταν που ο ρυθμός ήταν αργός, κάθε άλλο οι εξελίξεις που έτρεχαν στο βάθος της ιστορίας ήταν καταιγιστικές.Ο walter διαχειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο την ιστορία, επαλήθευσε με το παραπάνω και το σλογκαν της σεζόν "all hail the king" και έδωσε ένα συγκλονιστικό τέλος σε όσους μπηκαν στο δρόμο του αυτουνού και της οικογένειας του.
Στο τελικό flashback απο σκηνές της πρωτης σεζον, εκεί που βρισκόντουσαν όλοι μαζί στο σπιτι τους, ήταν απλά σαν υπόκλιση όλων των πρωταγωνιστών , ήταν τόσο συναρπαστικό το πόσο άλλαξαν οι χαρακτηρες τους, μέσω και της ικανότητας των ηθοποιών. Πραγματικό διαμάντι, πέρα των απίστευτα ωμών και σκληρών σκηνών, από την αρχή μέχρι και το τελευταίο επεισόδειο, η σειρά μένει στη κορυφή. 10/10

Απάντηση: Breaking Bad

Το κλείσιμο του προτελευταίου επεισοδίου, η διασκεύη που έκαναν στο main theme της σειρα, και σε συνδυασμο με την ιδέα που μπήκε στο κεφάλι του walt, ήταν απο τις πιο καθηλωτικές στιγμές. Η μουσική φυσικά απίστευτη.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Breaking Bad

Guess I got what I deserved

Tέτοιες σειρές, με ήρωες εγκληματίες, όπως αυτή, ο Ντέξτερ ή οι Σοπράνος, δεν μπορούν να έχουν διαφορετικό τέλος. Πρέπει να τελειώνουν politicaly correct - ειδικά στα πλαίσια της αμερικάνικης κοινωνίας. Κανένας κακός δεν ξεφεύγει απο τον νόμο ή το μάτι του θεού... :))