Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

Έχετε σκεφτεί (έστω και για λίγα δευτερόλεπτα) ότι μπορεί και να είμαστε μοναδικοί; Ότι μπορεί να είμαστε ότι πιο προηγμένο στο σύμπαν; (Εδώ γελάμε) :laugh::laugh:

Το αντίθετο δηλαδή απο το ''παράδοξο του Fermi''

Να μην γελάς καθόλου, Πάνο. Μέχρι να αποδειχθεί, ναι, είμαστε μόνοι. Έτσι δουλεύει η λογική της απόδειξης. Να σου πω και κάτι? Θρησκευόμενοι και επιστήμονες είναι tale quale πάνω σ' αυτό το σημείο. Πιστεύουν αμφότεροι.......γι' αυτό κάθε φορά που κάνω συζητήσεις με επιστήμονες για το θέμα εξωγήινων πολιτισμών, με πιάνουν και μένα τα γέλια, διότι η πιθανότητα δεν είναι απόδειξη όσο και να χτυπιέται η στατιστική. Γι' αυτό όταν κάποιος μου την λέει σ' αυτό το θέμα με στατιστικολογίες, πιθανότητες και θεωρήματα του αέρα, του λέω βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα τον Αδάμ και την Εύα!!:D

Re: Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

Εκτός και αν υπάρχουν κάπου μακριά στο διάστημα,αλλά δεν είναι στα σχέδια που έχουν,να ψάξουν άλλους πολιτισμούς όπως εμείς.Ή ψάχνουν και δεν έτυχε να συναντηθούμε.Ή μπορεί να είναι κάποιο είδος νοημοσύνης πάρομιο με τους δεινόσαυρους.....κάποιοι που έχουν τεχνολογία ανώτερη,και μπορούν να γίνονται αόρατοι....απλώς με όλα αυτά,μένουνε στο ΑΝ...Μέχρι να έρθουν και οι αποδείξεις.

Να μην γελάς καθόλου, Πάνο. Μέχρι να αποδειχθεί, ναι, είμαστε μόνοι. Έτσι δουλεύει η λογική της απόδειξης. Να σου πω και κάτι? Θρησκευόμενοι και επιστήμονες είναι tale quale πάνω σ' αυτό το σημείο. Πιστεύουν αμφότεροι.......γι' αυτό κάθε φορά που κάνω συζητήσεις με επιστήμονες για το θέμα εξωγήινων πολιτισμών, με πιάνουν και μένα τα γέλια, διότι η πιθανότητα δεν είναι απόδειξη όσο και να χτυπιέται η στατιστική. Γι' αυτό όταν κάποιος μου την λέει σ' αυτό το θέμα με στατιστικολογίες, πιθανότητες και θεωρήματα του αέρα, του λέω βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα τον Αδάμ και την Εύα!!:D

Τι λές τώρα ; Εδώ ο άλλος έχει κατασκευάσει πίνακα με 9 τύπους πολιτισμών κι εσύ αφιβάλλεις γιατι δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ;

Τι λές τώρα ; Εδώ ο άλλος έχει κατασκευάσει πίνακα με 9 τύπους πολιτισμών κι εσύ αφιβάλλεις γιατι δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ;

Και ο τρελλάρας με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια. Δεν αμφέβαλλα ότι υπάρχουν ενδείξεις ή πιθανότητες. Μίλησα για αποδείξεις. Οι πίνακες δεν αποδεικνύουν τίποτα. Υπάρχει μια ελαφρά διαφορά ανάμεσα σε πιθανότητα όσο και αυξημένη να είναι και απόδειξη, που πίστευα ότι εσύ καλύτερα από κάθε άλλον θα καταλάβαινες.

Και ο τρελλάρας με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια. Δεν αμφέβαλλα ότι υπάρχουν ενδείξεις ή πιθανότητες. Μίλησα για αποδείξεις. Οι πίνακες δεν αποδεικνύουν τίποτα. Υπάρχει μια ελαφρά διαφορά ανάμεσα σε πιθανότητα όσο και αυξημένη να είναι και απόδειξη, που πίστευα ότι εσύ καλύτερα από κάθε άλλον θα καταλάβαινες.

Κοροϊδεύω ( αυτόν που έφτιαξε τους πίνακες). Εγώ ανήκω σ αυτούς που δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήϊνοι, διότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απόδειξη

ΥΓ. Νόμιζα πως η ειρωνεία μου ήταν εμφανής στο τέλος της πρότασης μου¨: ".... αμφιβάλλεις γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη;"

Last edited:

Κοροϊδεύω ( αυτόν που έφτιαξε τους πίνακες). Εγώ ανήκω σ αυτούς που δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήϊνοι, διότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απόδειξη

ΥΓ. Νόμιζα πως η ειρωνεία μου ήταν εμφανής στο τέλος της πρότασης μου¨: "αμφιβάλλεις γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη;"

Ήταν, προφανώς τουλάχιστον για μένα, πολύ λεπτή και δεν την έπιασα. Απολογούμαι.

Προσωπικά δεν τους κοροϊδεύω. Τα πιστεύω τους εκφράζουν οι άνθρωποι και όχι θέσφατα. Τώρα, πως χρησιμοποιούνται από τον καθένα και πως ξεχειλώνονται, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Re: Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

ΥΓ. Νόμιζα πως η ειρωνεία μου ήταν εμφανής στο τέλος της πρότασης μου¨: ".... αμφιβάλλεις γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη;"

Έχεις σκεφτεί ποτέ,ότι μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις ή κάποια είδους απόδειξη,αλλά να τα γνωρίζουν λίγοι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

Έχεις σκεφτεί ποτέ,ότι μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις ή κάποια είδους απόδειξη,αλλά να τα γνωρίζουν λίγοι;

Οχι γιατί αυτό είναι "θεωρία συνωμοσίας".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική

Οχι γιατί αυτό είναι "θεωρία συνομωσίας".

Ok,το δέχομαι...μπορεί και να ισχύει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

Και αυτό πιθανό είναι Πάνο, όπως και πολλά άλλα πράγματα στον κόσμο. Όμως, δεν γίνεται να συζητάμε με πιθανότητες που πλησιάζουν και τις θεωρίες συνωμοσίας, διότι τότε στην εξίσωση δεν έχουμε έναν, αλλά, δύο αγνώστους. Πιάστ' αυγό και κούρευτο δηλαδή..

το πρώτο, αυθόρμητο ερώτημα είναι " Και γιατί να το κρατάνε κρυφό;"

Re: Απάντηση: Βρέθηκαν αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην Ανταρκτική ?

το πρώτο, αυθόρμητο ερώτημα είναι " Και γιατί να το κρατάνε κρυφό;"

Για διάφορους λόγους....πχ,να μην προκληθεί πανικός,και 1 άλλο αφορά τις θρησκείες.

:flipout::flipout:
φτάσαμε σε σημείο που το μεγαλύτερο μέρος των αστροειδικών με πτυχίο και διδακτορικό πιστεύουν σε εξωγήινους και εμείς οι λιγότερο σχετικοί να
τους κοροϊδεύουμε
πριν από λίγες δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα δεν ηθελε να ακουσει για τέτοια πράματα
με τους ''λιγότερο σχετικούς'' να οργιάζουν
έχει ο καιρός γυρίσματα....

:flipout::flipout:
φτάσαμε σε σημείο που το μεγαλύτερο μέρος των αστροειδικών με πτυχίο και διδακτορικό πιστεύουν σε εξωγήινους και εμείς οι λιγότερο σχετικοί να
τους κοροϊδεύουμε
πριν από λίγες δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα δεν ηθελε να ακουσει για τέτοια πράματα
με τους ''λιγότερο σχετικούς'' να οργιάζουν
έχει ο καιρός γυρίσματα....

χιλιάδες οικονομοειδικοί με διδακτορικά ολκής πιστεύουν στην ορθότητα της σημερινής οικονομικής πολιτικής στην χώρα κι εμείς οι λιγότερο ειδικοί τους χλευάζουμε.
Χιλιάδες θεολογοειδικοί με διδακτορικά πιστεύουν στην ύπαρξη Θεού
χιλιάδες νομικοειδικοί με διδακτορικά πιστεύουν πως το δίκαιο έχει στόχο την ανεύρεση της αλήθειας.

Αλλο τίποτις;

Στο θεμα της "επαφης", πολλες αποριες σας θα λυθουν αν κανετε τις αναγωγες
αναμεσα σε διαφορα ειδη ζωης εδω πανω στην γη ... και τον ανθρωπο.

Εξηγηστε μου γιατι καθε ανθρωπος πανω στην γη θα τρεξει να συναψει
διμερεις σχεσεις με μια αγελη λεμουριων ... καπου στην Αιθιοπια.
Οι αναλογιες (σε ευφυια και προθεσεις) μπορει να ειναι πολυ ομοιες
με το θεμα μας.

(τους λεμουριους τους ανακαλυψαμε επειδη υπαρχουν media και βιβλια
και επειδη καποιοι "ατυχεις" επρεπε να περασουν απο δυσβατα μονοπατια
για να φερουν βοηθεια σε καποιους αλλους .... ειτε να πολεμησουν
καποιους αλλους !!!)

Last edited:

Στο θεμα της "επαφης", πολλες αποριες σας θα λυθουν αν κανετε τις αναγωγες
αναμεσα σε διαφορα ειδη ζωης εδω πανω στην γη ... και τον ανθρωπο.

Εξηγηστε μου γιατι καθε ανθρωπος πανω στην γη θα τρεξει να συναψει
διμερεις σχεσεις με μια αγελη λεμουριων ... καπου στην Αιθιοπια.
Οι αναλογιες (σε ευφυια και προθεσεις) μπορει να ειναι πολυ ομοιες
με το θεμα μας.

δηλαδή εμ τους βρήκαμε, εμ τους θεωρούμε και ανώτερους;

Φίλε proxy αν και δεν κατάλαβες πως τα λέω....
Χιλιάδες οικονομοειδικοί με διδακτορικό πιστεύουν στην ορθότητα των συμφερόντων τους που συμπάσχει με την σημερινή οικονομική πολιτική.
να πω και για τους άλλους?

Δεν βρηκαμε τιποτα !

Ασκηση ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ και ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ειναι το ολο θεμα.
Αυτη ειναι η ΠΡΩΤΗ και μοναδικη (επι του παροντος) ωφελεια.

Αλλιως ... θα μας αλωσει η στυγνοτητα της καθημερινης βιοπαλης
and that's that !!!!