Τι να κανουμε;Μεχρι εκει φτανουν τα Ελληνικα μου.Ο neXTgen ζητησε την αποψη κατα προτιμηση καποιων που ακουσαν τα 5 και αυτο εκανα.Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω δοκτορατο στην Ελληνικη για να καταλαβω αυτα που καταλαβες εσυ."Απο μαθηματικα.....σκιζουμε"ειναι η σωστη φραση.....Mαθηματικα σκιζουμε βλεπω!!
Και απο κατανοηση στα γραφομενα.
Ειπαμε ,θελει ρευματα για να παιξει ,αν δεν το καταλαβες.
Αν σε καποιους αρεσει το harbeth με 15 w ενισχυτη,καλα θα κανει να το ακουει ετσι,ομως ο φιλος που ανοιξε το thread ζηταει αποψεις και οχι μονο
την δικη σου η την δικη μου![]()
Πολλοι θα συμφωνησουν μαζι σου,κανενας που του αρεσουν δεν θα τα αλλαζε για κατι πιο "ουδετερο"........αν ολα ηταν "ουδετερα και πανισχυρα"καποιοι σοβαροι κατασκευαστες δεν θα ειχαν την μεγαλη φημη και εκτιμηση που εχουν με τα "χρωματισμενα" μηχανηματα τους.....Υ.Γ. τα Harberth δεν θα τα ελεγα με τίποτα ουδετερα, βασικά θεωρώ οτι επεμβαίνουν δραματικά στα δρόμενα![]()
Υ.Γ. τα Harberth δεν θα τα ελεγα με τίποτα ουδετερα, βασικά θεωρώ οτι επεμβαίνουν δραματικά στα δρόμενα![]()
Για να αξιολογήσουμε την παρατήρηση, άν θέλετε, καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος ειρωνίας, μιας και δεν σας γνωρίζουμε όλοι, μήπως είναι σκόπιμο να μας πληροφορήσετε για το μέγεθος της εμπειρίας σας από ζωντανή (πραγματικά unplugged) μουσική, όχι μικρόφωνα και τα τοιαύτα...
απλώς ενημερώνω πως μετά από επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της audia στην ιταλία το πρόβλημα με το μαύρο finish λύθηκε και πλέον τροφοδοτούν την αγορά ξανά και με τα δύο χρώματα...
απλώς ενημερώνω πως μετά από επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της audia στην ιταλία το πρόβλημα με το μαύρο finish λύθηκε και πλέον τροφοδοτούν την αγορά ξανά και με τα δύο χρώματα...
... beresford dac caiman (ούτε αυτό το χρησιμοποιώ μονίμως) και διάφορα μέσης τιμής καλώδια...
το shl5 παίζει άνετα σε χώρο 25τ.μ. και μεγαλύτερο.. εξάλλου κάθομαι περίπου στα 2/3 οπότε είναι ακόμα μικρότερος... και τα συνοδά μια χαρά είναι, υπέροχα θα έλεγα..
ο δε ενισχυτής έχει όλες τις αρετές ενός μέχρι τα 2000 ευρώ ενισχυτή.. κάπως έτσι.
απλά πιστεύω πως τα ηχεία μπορούν και θα παίξουν ακόμα καλύτερα και αυτό προσπαθώ να πετύχω χωρίς να αγοράσω pass ή burmester... απλό.
αρκετά παιδιά με harbeth και εδώ και έξω είναι φίλοι μου. κάποιοι από αυτούς έχουν πετύχει εξαιρετικό -στα αυτιά μου- ήχο ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερα ακριβά συνοδά...
σε αυτό το σημείο, θέλω να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ για την μέχρι τώρα συμμετοχή σας στο παρόν, και να πω πως πραγματικά χάριν σε σας πολλές φορές λύνω απορίες ή καθοδηγώ τη σκέψη μου, κυρίως μέσω των εμπειριών σας. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ελπίζω να μην σας έχω ζαλίσει ήδη...χαίρομαι που συμμετέχω σε ένα τέτοιο φόρουμ !
Για να αξιολογήσουμε την παρατήρηση, άν θέλετε, καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος ειρωνίας, μιας και δεν σας γνωρίζουμε όλοι, μήπως είναι σκόπιμο να μας πληροφορήσετε για το μέγεθος της εμπειρίας σας από ζωντανή (πραγματικά unplugged) μουσική, όχι μικρόφωνα και τα τοιαύτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.