Αν πας για τον destiny 2,συμφωνω και μην το ψαξεις παραπανω.Ομως μεχρι τα 600ε ας προτεινει καποιος κατι καλυτερο αν υπαρχει.είναι τόσο καλός λες για τα 540? αλλιώς όντως έχω πισογύρισμα... είπα για τον destiny 2 από την αρχή... evo2 δεν έχω ακούσει...
Αν τα Harbeth είναι Monitor εγώ είμαι ο πάππας της Ρώμης. :afro:
Συμφωνώ βεβαια με τον φιλο που λέει οτι δυσκολα θα βρεις καποιον ιδιοκτητη harberth να θέλει να τα αλλάξει, μέχρι και εγω που τα εχω αποσύρει θελω να τα στησω σε ενα αλλο χωρο να τα ακουω που και που
μας λες καποια "μονιτορ" κατα την αποψη σου;Αν τα Harbeth είναι Monitor εγώ είμαι ο πάππας της Ρώμης. :afro:
Τι να κανουμε;Μεχρι εκει φτανουν τα Ελληνικα μου.Ο neXTgen ζητησε την αποψη κατα προτιμηση καποιων που ακουσαν τα 5 και αυτο εκανα.Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω δοκτορατο στην Ελληνικη για να καταλαβω αυτα που καταλαβες εσυ."Απο μαθηματικα.....σκιζουμε"ειναι η σωστη φραση.....
Οσο για τα μαθηματικα μερικων,σε ενα δωματιο 25 τμ,δεν νομιζω να βοηθουν περισσοτερο απο τα δικα μου ιδιαιτερα αν καποιος δεν θελει πολυ ψηλες εντασεις.Και ενα τελευταιο,αν δεν εχεις η εχεις ακουσει καλα και για αρκετο χρονικο διαστημα ηχεια της φιλοσοφιας των harbeth,rogers κλπ δεν θα καταλαβεις ποτε για τι μιλαμε.Προχωρα με τα μαθηματικα αν νομιζεις οτι το αποτελεσμα ειναι και καλυτερο......καλες εξισωσεις
Αν οντως το εννοεις,απολογουμαι.Με πληγωνεις.....:bigcry:
Αν σε μια αποψη υπαρχει +1000 οπως ειδαμε σε δικο σου ποστ που υποδηλωνει συμφωνια,μαθηματικα υπαρχει και -1000.Αστειο ηταν:BDGBGDB55:-1000????
μας λες καποια "μονιτορ" κατα την αποψη σου;
Τελος,ας μην ξεχναμε οτι εδω δεν κρινονται τα ηχεια του neXTgen.......
Αν μπορει να βρεθουμε στην Λευκωσια,θα χαρω πολυ :smile:Σε καμμια περιπτωση δεν κρινουμε τα ηχεια του.
Ισως ομως κατανοωντας την ιδιεταιροτητα τους,να τον βοηθησει στην επιλογη
ενισχυτη.
Προσθετο πλεονεκτημα ,μεταφερονται και σχετικα ευκολα αν δεν του δινουν
μηχανημα να το ακουσει σπιτι,η υπαρχουν πολλοι απο σας που τα εχουν και
θα μπορουσε να τα ακουσει στον χωρο σας με αλλα ενισχυτικα.
Αν νομιζει δε οτι θα τον βοηθησει στηνεπιλογη του ,μπορουμε να τα ακουσουμε στο σπιτι του φιλου που τα πουλησα ,εχει cayin ενισχυτη,αντε να παω και γω τον electrocompaniet και ο neXTgen να φερει μονο την πηγη του.Ο φιλος μενει Σπατα .
Απλα για καποιο λογο βρισκουμε πιο ευκολο να "κατηγορησουμε" ενα ηχειο ως "χρωματισμενο" οταν εχει γλυκο και ανετο ηχο,ενω ως επι το πλειστον δυσκολευομαστε να αντιληφθουμε ως χρωματισμο την φαινομενικη καθαροτητα(πιθανον φωτεινοτητα),εντονοτερη ατακα(πιθανον ξηροτητα με λιγοτερο sustain και προωρο decay),φαινομενικα "σφικτο" μπασο(πιθανον προβληματικες απμονικες) και λοιπα.........
Aκριβως ετσι οπως τα λες τωρα."Προτιμω" η "μου αρεσει περισσοτερο" η "δεν μετανοιωσα" ειναι απολυτα σεβαστη αποψη και γουστο.Το Α+Ω του audio στο σπιτι του καθενος μας:a0210:Εκτιμω απο αυτο που ακουω στο σπιτι οτι υπαρχει και καθαροτητα,οχι φαινομενικη,εχω ακουσει βεβαια σε αρκετα set up αυτο που λες,και ατακα
χωρις ξηροτητα και ελλειψη sustain και σφικτο μπασο πληρως ελεγχομενο
με ολες τις αρμονικες του.
Φυσικα ολα αυτα ειναι πιο ευκολο να βρεθουν σε ανωτερη κατηγορια,οποτε
σιγουρα σε χαμηλοτερης κατηγοριας μηχανηματα θα κανουμε και περισσοτερους συμβιβασμους.Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις ως και τραγικες σε μηχανηματα ακομα και υπερυψηλης κατηγοριας....
Για την ιστορια οταν πηρα τα super hl5 εδωσα τα von sw τελος παντων ποτε
δεν μπορεσα να γραψω σωστα αυτο το ονομα ,εννοω τα VR3 ,και δεν μετανιωσα ποτε αυτη την ανταλλαγη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.