bufallo και συναρμολόγηση

τελευταιο που σκεφτομαι βραχυκλωσε (γεφυρωσε)τις r1,2,3,4 στο LCBPS με καλωδιακια

αλλα να ξαναρυθμισης τα 6 και 6.6 μετα πριν το βαλης πανω.

θα το κάνω και αυτό αλλά αργότερα, brake για smokie

οκ δες και αυτο και τα ξαναλεμε.

την οπτικη τη συνδεσες παραλληλα με τo vd;

την τροφοδοσια εννοω.

παράλληλα

υπόλοιπες δοκιμές αργότερα (μόλις ξύπνησε ο μεγαλύτερος κιθαρίστας του αιώνα και :bigcry: .... )

τελευταιο που σκεφτομαι βραχυκλωσε (γεφυρωσε)τις r1,2,3,4 στο LCBPS με καλωδιακια

αυτό κάντο
το έκανα και εγώ.
αλλιώς δεν μπορείς να έχεις το ρεύμα που χρειάζεται.
Και γενικά βλέπω φορτώνεις...
Αστα μόνα τους
ivy/24ρι αρχικά και μετά βάλε receiver και τα διάφορα...

αυτες τις αντιστασεις προτεινη και ο russ να γεφυρωθουν γιατι περιοριζουν

το ρευμα του τροφοδοτικου απο κακο υπολογισμο.

Αν έχεις όρεξη ανέβασε και μια μεγάλη φώτο απο το βουβαλάκι! Επίσης τσέκαρε και τα λεντ όταν κλειδώνει το σήμα!

Τσέκαρε και της ενώσεις, εκεί που σφίγκεις τα καλώδια πολλές φορές είμαστε υπερβολικοί με αποτέλεσμα να σπάει το καλάι κάτω από την βάση! (την πάτησα στα καουντερ) Τσεκάρισε το με ένα πολύμετρο κουνώντας τις βάσεις!

Πρώτες εντυπώσεις απο τη χθεσινοβραδυνή σύντομη ακρόαση του buffalo σπίτι μου , καλές, κάποια προβληματάκια θα λυθούν και θα επανέλθω.

έγινε και αυτό στο LCDPS αλλά το θέμα δεν λύθηκε ....

άλλαξα και το bnc βύσμα και έβαλα ένα απλό rca ... τα ίδια ...

πήρα σήμα από τις balanced εξόδους του IVY (μήπως φταίει τίποτα με τις SE εξόδους) .... τα ίδια ...

ποιός έχει το 24άρι, για να βάλουμε πάνω την δική μου πλακέτα του dac να δούμε μήπως φταίει το dac (το οποίο πλέον μου φαντάζει πολύ πιθανό) ????

αλλιώς με βλέπω να το πετάω και να αγοράζω πικαπ ....:BXVZCBXZ6: ή κανέναν κινέζο (μη πάει τζάμπα και το κουτί), ή θα βάλω μέσα κανέναν gainclone .....

έγινε και αυτό στο LCDPS αλλά το θέμα δεν λύθηκε ....

άλλαξα και το bnc βύσμα και έβαλα ένα απλό rca ... τα ίδια ...

πήρα σήμα από τις balanced εξόδους του IVY (μήπως φταίει τίποτα με τις SE εξόδους) .... τα ίδια ...

ποιός έχει το 24άρι, για να βάλουμε πάνω την δική μου πλακέτα του dac να δούμε μήπως φταίει το dac (το οποίο πλέον μου φαντάζει πολύ πιθανό) ????

αλλιώς με βλέπω να το πετάω και να αγοράζω πικαπ ....:BXVZCBXZ6: ή κανέναν κινέζο (μη πάει τζάμπα και το κουτί), ή θα βάλω μέσα κανέναν gainclone .....

Τζιμάκο, τι να πώ αγόρι μου. Τέσσερεις μέρες συνεχώς το άκουγα σπίτι μου πρίν έρθετε να το ακούσετε και σεις. Ούτε κίχ. Θα πρέπει να βάλαμε καμιά δεκαριά διαφορετικά δισκάκια. Μούγκα. Άλλα 30 - 40 θα άκουσα εγώ μια και τ άλλαζα συνέχεια επίτηδες μήπως μου κάνει κάποιο πρόβλημα. Δεν έκανε.
Τελευταία λύση Μ/Τ στην ομοαξονική. Θα σου δώσω έναν αμα βρεθούμε.

ΥΓ. Δεν κάνεις καλού κακού και κανένα ευχέλαιο ?
Τέτοιες μέρες κυκλοφορούν και περίεργα πνεύματα , καλικάτζαροι κλπ :grinning-smiley-043

Τζιμάκο, τι να πώ αγόρι μου. Τέσσερεις μέρες συνεχώς το άκουγα σπίτι μου πρίν έρθετε να το ακούσετε και σεις. Ούτε κίχ. Θα πρέπει να βάλαμε καμιά δεκαριά διαφορετικά δισκάκια. Μούγκα. Άλλα 30 - 40 θα άκουσα εγώ μια και τ άλλαζα συνέχεια επίτηδες μήπως μου κάνει κάποιο πρόβλημα. Δεν έκανε.
Τελευταία λύση Μ/Τ στην ομοαξονική. Θα σου δώσω έναν αμα βρεθούμε.

ΥΓ. Δεν κάνεις καλού κακού και κανένα ευχέλαιο ?
Τέτοιες μέρες κυκλοφορούν και περίεργα πνεύματα , καλικάτζαροι κλπ :grinning-smiley-043

περίεργο πράγμα όντως,

στο σπίτι σου δεν το έκανε, στου Χρήστου το έκανε, στο δικό μου το κάνει συνεχώς με μία συγκεκριμένη πηγή (και από οπτική και ομοαξονική), και το κάνει πολύ λιγότερο με άλλες δύο,

ευχέλαιο ε???? όχι πέταμα ??

όχι τίποτα άλλο, αλλά βλέπω και τον supersonic που κάνει όλα αυτά τα παιχνίδια με το δικό του :grinning-smiley-043

και ζηλεύω μέρες που είναι ...... θέλω κι εγώ να παίξω ...:BDGBGDB55:

περίεργο πράγμα όντως,

στο σπίτι σου δεν το έκανε, στου Χρήστου το έκανε, στο δικό μου το κάνει συνεχώς με μία συγκεκριμένη πηγή (και από οπτική και ομοαξονική), και το κάνει πολύ λιγότερο με άλλες δύο,

ευχέλαιο ε???? όχι πέταμα ??

Τότε το δικό μου το BS, είναι θεϊκό :grinning-smiley-043

Στο σπίτι του Χρήστου δεν είχαμε "σηκώσει" την ομοαξονική.
Και στο δικό μου σύστημα αν θυμάσαι, στην αρχή το έκανε συνέχεια.
Μόλις έβγαλα το BNC στον αέρα, σταμάτησε. Εκεί πρέπει να ψάξεις.
Δες, ας πούμε, μήπως το RCA της ομοαξονικής στο BS βραχυκυκλώνει με το σασσί.

Πάντως άμα είναι να το πετάξεις, δώστο σε μένα καλύτερα :grinning-smiley-043
Μάλλον προτιμάει το σπίτι μου πιο πολύ απ το δικό σου :flipout:

Αγοράστε του ένα σπίτι να τελειώνετε ρε παιδιά.

Και jimazz άσε τις λάμπες του supersonic, για τα Χριστούγεννα τις έβαλε :flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα, από την πρώτη στιγμή θέμα γείωσης υποπτευόμαστε… εάν θες μπορούμε να δοκιμάσουμε και διαφορετικά τροφοδοτικά όχι τίποτε ιδιαίτερο, απλά για να αποκλείσουμε κάθε παράγοντα που μπορούμε.