D I M __ Z
AVClub Fanatic
τελευταιο που σκεφτομαι βραχυκλωσε (γεφυρωσε)τις r1,2,3,4 στο LCBPS με καλωδιακια
αλλα να ξαναρυθμισης τα 6 και 6.6 μετα πριν το βαλης πανω.
θα το κάνω και αυτό αλλά αργότερα, brake για smokie
τελευταιο που σκεφτομαι βραχυκλωσε (γεφυρωσε)τις r1,2,3,4 στο LCBPS με καλωδιακια
οκ δες και αυτο και τα ξαναλεμε.
την οπτικη τη συνδεσες παραλληλα με τo vd;
την τροφοδοσια εννοω.
έγινε και αυτό στο LCDPS αλλά το θέμα δεν λύθηκε ....
άλλαξα και το bnc βύσμα και έβαλα ένα απλό rca ... τα ίδια ...
πήρα σήμα από τις balanced εξόδους του IVY (μήπως φταίει τίποτα με τις SE εξόδους) .... τα ίδια ...
ποιός έχει το 24άρι, για να βάλουμε πάνω την δική μου πλακέτα του dac να δούμε μήπως φταίει το dac (το οποίο πλέον μου φαντάζει πολύ πιθανό) ????
αλλιώς με βλέπω να το πετάω και να αγοράζω πικαπ ....:BXVZCBXZ6: ή κανέναν κινέζο (μη πάει τζάμπα και το κουτί), ή θα βάλω μέσα κανέναν gainclone .....
Τζιμάκο, τι να πώ αγόρι μου. Τέσσερεις μέρες συνεχώς το άκουγα σπίτι μου πρίν έρθετε να το ακούσετε και σεις. Ούτε κίχ. Θα πρέπει να βάλαμε καμιά δεκαριά διαφορετικά δισκάκια. Μούγκα. Άλλα 30 - 40 θα άκουσα εγώ μια και τ άλλαζα συνέχεια επίτηδες μήπως μου κάνει κάποιο πρόβλημα. Δεν έκανε.
Τελευταία λύση Μ/Τ στην ομοαξονική. Θα σου δώσω έναν αμα βρεθούμε.
ΥΓ. Δεν κάνεις καλού κακού και κανένα ευχέλαιο ?
Τέτοιες μέρες κυκλοφορούν και περίεργα πνεύματα , καλικάτζαροι κλπ![]()
περίεργο πράγμα όντως,
στο σπίτι σου δεν το έκανε, στου Χρήστου το έκανε, στο δικό μου το κάνει συνεχώς με μία συγκεκριμένη πηγή (και από οπτική και ομοαξονική), και το κάνει πολύ λιγότερο με άλλες δύο,
ευχέλαιο ε???? όχι πέταμα ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.