- 17 June 2006
- 49,608
Εξάκτλι.
και αυτό είναι καλύτερο από το να πάρουμε μόνο το μισό από την xlr έξοδο ?
Εξάκτλι.
70Χ50 ...
ύψος ?
Το γράφει στο PDF, 20.5 mm συν κάτι ψηλά οι ακτοδέκτες.
και αυτό είναι καλύτερο από το να πάρουμε μόνο το μισό από την xlr έξοδο ?
Εξαρτάται απ το κύκλωμα. Αν είναι διαφορικό καλό είναι και οι δύο κλάδοι να βλέπουν το ίδιο φορτίο.
Αν έχει συνδεδεμένο μόνο τον ένα και ο άλλος είναι στον αέρα δεν. Ακόμα αν έχεις τερματίσει τον δεύτερο κλάδο με το ίδιο φορτίο όσο αυτό που βγάζεις στο RCA, αν αλλάξεις προ θα πρέπει ν αλλάζεις και το φορτίο.
Επιπλέον έχεις προστασία απο υψήσυχνη σαβούρα ή ακόμα και dc που μπορεί ν αποφασίσει ξαφνικά ν αμολήσει το βουβάλι.
Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μόνο αυτές τις λύσεις. Το κάνουν και για άνα ακόμα λόγο, ν ανοίξουν τον βρόγχο γείωσης.
ενδιαφέρον....
εκτός από τα βρογχικά γιατρέ μου, άραγε αυτό το πράγμα είναι ...διαφανές ή προσθέτει την προσωπικότητά του?
Διότι όπως λέει ο φίλος μας θα μπορούσα πχ να το κοτσάρω στον προ μου...
οπότε να έχω γενική λύση
Αφου τα ξέρεις τι ρωτάς;
Και η θέση της σελλήνης παίζει τον ρόλο της.
Το συγκεκριμένο τον χρησιμοποιώ κι εγώ στο λαμπάτο PushPull μου για να κάνει την ανάποδη δουλειά απ ότι το προορίζεις εσύ. Μια χαρά την κάνει και πολύ καλύτερα απο ενεργό στάδιο θα έλεγα.
Και στον προ μια χαρά θα είναι. Θα γλυτώσεις και τον θόρυβο που θ αρπάξει το καλώδιο μέχρι εκεί. Απ την άλλη ο προ θα πρέπει ν αποκρίσει XLR είσοδο. Γίνεται; (δεν ξέρω αν είναι ετοιματζήδικο ιερό τέρας, μη τζιζ).
ετοιματζήδικο ιερό τέρας είναι, αλλά δεν κατάλαβα τι σημαίνει θα αποκρίσει XLR είσοδο...
Βασικά θα το έχω addon από έξω. Ο προ έχει μόνο rca εισόδους. Αν παρεμβάλω αυτό θα γίνει κάτι κακό? Αφού παθητικό είναι....
Άρα πρέπει να αφήσεις χώρο για xlr! (λίγο παραπάνω χώρο από τα rca) και ουσιαστικά να κάνεις ένα πολύ καλό diy καλώδιο που από ballanced να δίνει unbalanced και οι μετασχηματιστες να είναι κοντά στο προενισχυτή μέσα σε ένα ωραίο ξύλινο κουτάκι το οποίο θα έχει και γείωση σαν phono!!!
ενδιαφέρον....
εκτός από τα βρογχικά γιατρέ μου, άραγε αυτό το πράγμα είναι ...διαφανές ή προσθέτει την προσωπικότητά του?
Διότι όπως λέει ο φίλος μας θα μπορούσα πχ να το κοτσάρω στον προ μου...
οπότε να έχω γενική λύση
Distortion : 0.1% @ +6dbu, 1% @ +16dbu
Δεν είναι πολύ αυτή η παραμόρφωση ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.