πάντως στη φωτογραφία ο πυκνωτής που φαίνεται βγαλμένος ειναι αυτός που παει στα νήματα ο 470μ.
για μέτρα πάνω στα παντ μήπως έχεις 6βολτ.
αυτός που πρέπει να βγει είναι ο πυκνωτής της καθόδου ο 47μ. έτσι θα πέσει το gain εαν αυτό είναι το ζητούμενο.
λάμπα γαρ. καντης οτι θες δεν μασάει.
οταν γειώνεις την κάθοδο με τον πυκνωτή παίρνεις το μέγιστο gain. οταν βγάζεις τον πυκνωτή ουσιαστικά βάζεις μια τοπική ανασυζευξη η οποια περιορίζει πολυ το gain αλλα βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του.
το θέμα ειναι άλλο. το πως γυρνάει το ESS σε καρεντ μοουντ. γιατι αν βγάζει έξοδο τάσης τότε ολα αυτα που λέμε δεν έχουν νόημα.
παντως θυμαμαι τον αχλαδα καπου να λεει για 0.1....
πάντως εαν το ESS βγάζει κανονική απαραμορφωτη έξοδο σήματος χωρις τίποτα στην έξοδο τοτε ειναι καθαρο βολταζ ντακ.
το εχει δοκιμάσει κανείς τι κανει ετσι χωρις τίποτα?
Μια χαρά θυμάμαι εγώ να έπαιζε...τέσπα δεν έχει σημασία...
ο πυκνωτής στα νήματα είναι απαραίτητος για να δουλεύει καλά ο σταθεροποιητής.
πάντως το πλεονέκτημα του καρεντ μοουντ είναι οτι βλέπεις κατ ευθείαν την έξοδο του dac χωρίς εσωτερικούς τελεστικούς . εδω απο οτι φαίνεται υπάρχει ετσι και αλλιως τελεστικός στην έξοδο απλα εχει μια αντίσταση εξόδου 198οημ αρα εσυ βάζοντας μια πχ 10οημ το πνίγεις το ζορίζεις και το αναγκάζεις να βγάλει πολυ μικρή ταση και να μοιάζει με Κ.Μ ειναι μεγάλο λαθος αν ειναι έτσι.
εαν ειναι ετσι δηλαδή συμπεριφέρεται σαν γουολφσον και η λαμπα στην εξοδο ειναι άχρηστη.
καποια dac πχ φιλιπς που ειχαν και τα δυο μοντ ειχαν ξεχωριστό ποδαράκι για το καθένα. μπορούσες να παρεις δηλαδή και πριν και μετα απο τον εσωτερικό τελεστικό.
πάντως αυτο το πεπλο μυστηρίου δεν μου αρέσει καθόλου.
πάντως εαν το ESS βγάζει κανονική απαραμορφωτη έξοδο σήματος χωρις τίποτα στην έξοδο τοτε ειναι καθαρο βολταζ ντακ.
το εχει δοκιμάσει κανείς τι κανει ετσι χωρις τίποτα?
γιατι δεν μας λένε τίποτα οι κερατ.... ενα μπλοκ διάγραμμα έστω να δούμε τι γίνεται ρε παιδί μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.