buffalizator

για να παιξη με το βουβαλι εννοεις αλλα με το cd Το δοκιμασες οπως ηταν;

ναι με το cd έπαιξε Out of the box.
λίγο προβληματίστηκα βέβαια ποιά ήταν η είσοδος και ποιά η έξοδος...:grinning-smiley-043

εγώ θα τσεκάριζα ότι οι πυκνωτές εξόδου σίγουρα κάνουν decoupling.
(γιατί είπαμε, οι πίστες είναι λίγο....κουκουρούκου)

το ξανασυνδεσα με ενα αλλο dvd που εχει πυκνωτες στην εισοδο αυτη τη φορα.η εξοδος πηγε σε εναν ολοκληρωμενο και εβαλα ακουστικα.ακουγεται ενας συνεχης βομβος και απο τα δυο καναλια και μεσα στο βομβο σαν να παη να ακουστη λιγο μουσικη.τα τροφοδοτικα βγαζουν και 6v και 156(ανορθωμενα τα 117)λετε να ειναι παιγμενες οι λαμπες;

μπορη κανενα παληκαρη να μετρηση τη ταση παη στο καθε ποδι να μου πη;

παραγγειλα και δυο ρωσιδες να δω μηπως φταιη αυτο.

που μετράς την υψηλή ? πάνω στα ποδάρια ? η πριν την αντίσταση ? γιατί εάν σου έριξε ασφάλεια μπορεί να έχει τινάξει μια αντίσταση που είναι καπάκι μετά τους πυκνωτές της τροφοδοσίας ,
οπότε ακούς τα νήματα μαζί με λίγο από σήμα ..

Κάνε αυτό που είπε ο υπέρηχας , τσέκαρε την πλακέτα και κάνε μια ¨ αναγόμωση ¨ τρόπον τινά ,

δλδ τσίμπα τις κολλήσεις μια γύρα με το κολλητήρι και πές ,,

αλλά βρε σύ και τα 2 κανάλια ?

τεσπα τσεκαρε ,, και πέσμου ,,

στην τελική στειλτο να στο σενιάρω και στο στέλνω πίσω ,
πάενε μια βόλτα στο καράβι δόστο μαζί με μια μπουκάλα ρακί στο καμαρότο και θα γίνουν όλο ταμαμ !!

:grinning-smiley-043

για να μην παιζουν και τα δυο καναλια θα κοιταζα κατι κοινο.
δηλ την τροφοδοσια της υψηλης.
εκεινες τις πιστες

μετα απο επεμβαση του βασιλη η λαμπιτσα επαιξε.βασιλη σε ευχαριστω πολυ φιλε.μετα επεστρεψε στη κρητη και αφου βεβαιωθηκα με τα ακουστικα οτι δουλευη την συνδεσα σε εναν ενισχυτη και μπαμ.ενω ο ενισχυτης ηταν κλειστος του εκαψε το τροφοδοτικο (switching ειχε)τελικα αφου τον επισκευασα εκατσα και το εψαξα και βρηκα οτι το προβλημα ηταν ο μ/τ υψηλης ο οποιος γειωνε το ενα ακρο του πρωτευων με τα ενα του δευτερων με αποτελεσμα η γειωση να μην ειναι 0 αλλα 60Volt το μισο της υψηλης.αλλαγη μετασχηματιστη και ολα καλα πλεον.

καλα παιζη η λαμπιτσα καλυτερα απο το ivy σε μεσαια αλλα ειναι λιγο θορυβωδης και τα μπασσα ειναι λιγο περιεργα.κατι σαν να ειχε αναφερθη οτι αναστρεφη η δεν θυμαμαι καλα; αμα ειναι να τη συνδεσω απο το -;

θορυβωδης?
δηλαδη κατωφλι πανω απο πχ -80?
προσωπικα δεν θυμαμαι διαφορα στο θορυβο σε σχεση με λεγκατο αλλα οπως και ναχει δεν γυριζει πισω το ποταμι.
μεσσαιες οπως λες, μπασα οχι περιεργα ...κορυφαια.
στο πλην τα γυρισα και γω
δεν ειδα διαφορα.
αλλα εχω και μια κουφαμαρα...

θορυβωδη αμα πας και κολησεις το αυτι στο τουιτερ εννοω.με το βουβαλι καλα ειναι τα μπασα αλλα με την Impact twin ειναι περιεργα ελπιζω να φτιαξουν με την αλλαγη πολικοτητας.πρεπη να παιξω και με τις αντιστασεις λιγο στην εισοδο.καλο ειναι για το βουβαλι το ενα που εχω αλλα την Impact twin τη χαλαη.

θορυβωδη αμα πας και κολησεις το αυτι στο τουιτερ εννοω.με το βουβαλι καλα ειναι τα μπασα αλλα με την Impact twin ειναι περιεργα ελπιζω να φτιαξουν με την αλλαγη πολικοτητας.πρεπη να παιξω και με τις αντιστασεις λιγο στην εισοδο.καλο ειναι για το βουβαλι το ενα που εχω αλλα την Impact twin τη χαλαη.

άμα έχεις πρόβλημα στο κόλλημα αυτιού κάτι άλλο συμβαίνει.
Δεν ακούγεται τίποτα μα τίποτα σε διαβεβαιώ.

impact twin ε?
αλλοξοπιστήσαμε ?