Εχει εχει!!!πάντως συμπεραίνω πως η τιβί σου δεν έχει κάποιο ειδικό μηχανισμό απαλοιφής του burn in...
Ενα με ασπρη οθονη και ενα με σημα ασπρομαυρο που σαρωνει ολη την οθονη.
Εχει εχει!!!πάντως συμπεραίνω πως η τιβί σου δεν έχει κάποιο ειδικό μηχανισμό απαλοιφής του burn in...
Υπαρχει τροπος να την κανω να παιξει με χιονια??????
Αν δεν φευγει και μενει στο ιδιο σημειο για ημερες/εβδομαδες κτλ. τοτε ειναι μονιμο το αποτυπωμα...burn in δηλαδη...
Αυτά ακούς από την άλλη....Μαστα.....
Παντως η πλακα ειναι οτι πριν την παρω, ειχα διαβασει οτι αν κανεις το και το και το .....δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!!!
Τελικα η πραξη μας διεψευσε πανηγυρικα:bigcry:
Για πεστε ρε φιλαρακια τι ειναι αυτο που εχω εγω...
Burn in ή image ret. ????
Εχει αποτυπωθει το λογοτυπο του Mega και φαινεται σαν αχνη γκρι σκια μονο σε ασπρο φοντο ή σε πολυ ανοιχτα χρωματα.
Αφου να φανταστειτε το παρατηρησα μονο οταν πηγα να βαλω την ασπρη οθονη που δινει η Samsug γαι το καθαρισμα της οθονης.
Την βαζω καθε 2μηνο για προληπτικους λογους, αλλα μαλλον αυτη την φορα....δεν προκανα!!!
Αρα τι εχω γιατροι μου?????![]()
...καλά μου το είχες πει, αυτό είναι burn out και όχι burn in.......
Υ.Γ.:Αφού το παιδεύεις τόσο καιρό και δεν έχει φύγει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, δυστυχώς κάηκες!!!!
Όσες αναφορές έχω διαβάσει για burn in, λένε ότι παραμένει πιο φωτεινό το σημείο που έχει γίνει η ζημιά και είναι εμφανές σε μαύρο φόντο, στην περίπτωσή σου Μιχάλη, συμβαίνει το αντίθετο, εμφανίζεται σκούρο αποτύπωμα σε άσπρο φόντο, δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο....:nounder:
Δεν καταλαβα τι εννοεις....συγγνωμη...μου το εξηγεις!!Υποθέτω ότι σε σκοτάδι θα φαίνεται πιο λευκό το ίδιο σημείο?
*edit
Υποθέτω ότι σε σκοτάδι θα φαίνεται πιο λευκό το ίδιο σημείο?
5. acoustics............Pioneer PDP-506XDE...burn in λογότυπα καναλιών ( http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=249 )
Οχι φιλε μου!!!!Αν σβήσεις όλα τα φώτα, κλείσεις κουρτίνες και βάλεις μαύρη εικόνα στην τηλεόραση, φαίνεται το λογότυπο?
Τελικα ποσες ωρες μπορεις να βλεπεις τηλεοπτικο με το σημα του καναλιου ή να παρακολουθεις ταινια με μαυρες μπαρες πανω κατω τις πρωτες 200 ωρες,αλλα και μετα χωρις απολυτως κανενα κινδυνο για burn in?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.