Burn In...

Ξερεις οτι οι φωσφοροι θελουν 10-15 λεπτα να ζεσταθουν και 30-45 να κρυώσουν?...

Για να σου φυγει το burn in βαλε κλιματιστικο και βαζε για 20 λεπτα το σε δυναμικη αντιθεση και κλεινε την για 50 λεπτα , καντο ενναλαξ αρκετες φορες . επισης βγαζε την απο την πριζα οσο δεν ειναι ανοιχτη εχω ακουσει απο καποιον συνφορουμιτη.. πως αποφορτιζεται καλυτερα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο ..

Ξερεις οτι οι φωσφοροι θελουν 10-15 λεπτα να ζεσταθουν και 30-45 να κρυώσουν?...

Για να σου φυγει το burn in βαλε κλιματιστικο και βαζε για 20 λεπτα το σε δυναμικη αντιθεση και κλεινε την για 50 λεπτα , καντο ενναλαξ αρκετες φορες . επισης βγαζε την απο την πριζα οσο δεν ειναι ανοιχτη εχω ακουσει απο καποιον συνφορουμιτη.. πως αποφορτιζεται καλυτερα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο ..

Αυτό δεν φτάνει. Πρέπει μετά να πει και εκατό φορές το "Ιησούς Χριστός φυλάει και όλα τα burn in σκορπάει"

καλημερα, σας εχω μια ερωτηση: χιονι πώς μπορεί να παίξει στην πλασμα; αποσυνδεσα την κεραια αλλα η οθόνη απλά γινεται μαυρη

Απάντηση: Re: Burn In...

καλημερα, σας εχω μια ερωτηση: χιονι πώς μπορεί να παίξει στην πλασμα; αποσυνδεσα την κεραια αλλα η οθόνη απλά γινεται μαυρη

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι plasma ή LCD, αλλά με το πως διαχειρίζεται η κάθε τηλεόραση το σήμα, ότι δεν βρίσκει κάποιο κανάλι. Άλλες δείχνουν τα χιονάκια όπως λες κι άλλες προβάλλουν συνήθως μια μαύρη εικόνα.

ναι, επομενως εγω στη δικη μου τηλεορααση πως μπορω να βαλω χιονι να παιζει; υπαρχει κανα τετοιο dvd; ή οποιοσδηποτε αλλος τροπος;

ξαναβαλε την κεραια και βαλε μια συχνοτητα που δεν εχει σημα.

Re: Απάντηση: Burn In...

έτσι από περιέργεια, αν θες μας λες, τι το θες να παίζει χιόνια;

αυτο δεν προτεινετε για να φυγουν εικονες που εχουν μεινει πάνω στην πλασμα; και λεω να το βαλω να παιζει 2 βραδια σερι

Αποψη μου οτι δεν προκειται να κανεις τιποτα με το χιονι η οποιαδηποτε αλλη μεθοδο , οι πλασμα 4-5 ετων πισω παθαιναν μονιμο burn in πανευκολα...

δλδ δεν υπάρχει τπτ που να βελτιώσω λίγο την κατάσταση; καλά δεν έχει και κανα τρελο προβλημα, απλα είναι λίγο ενοχλητικο

με τα visualization που έχουν κάποια players είμαι καλιμενος εαν τα χρησιμοποιήσω στην περίοδο του λεγόμενου run in στις πρώτες 100 ώρες της τηλεόρασης πλάσμα που θα αγοράσω η δημιουργούν πρόβλημα??

με τα visualization που έχουν κάποια players είμαι καλιμενος εαν τα χρησιμοποιήσω στην περίοδο του λεγόμενου run in στις πρώτες 100 ώρες της τηλεόρασης πλάσμα που θα αγοράσω η δημιουργούν πρόβλημα??
ας μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά μην τυχόν κάνω καμιά βλακεία...Ευχαριστω

Αν είναι κάτι που παίζει σε όλη την οθόνη και δεν έχει σταθερά σημεία... π.χ.
58694116_143b0ba139.jpg
δεν θα έχεις θέμα...

Τώρα αν χρησιμοποιεί ένα μικρό μέρος της οθόνης π.χ.
WhiteCap%20small.png
ή
vu-meter1.gif

δεν θα το συνιστούσα.

σε ευχαριστώ μόλις βρήκα XNA εφαρμογή για χβοχ360 που κάνει break-in σε πλάσμα τηλ.Απλά δεν ξέρω με τι αντίθεση να το προβάλω,απόψεις ποικίλουν έχεις εσύ κάποια γνώμη?

Re: Απάντηση: Burn In...

Γιατί δεν βγάζουν οι εταιρείες μια επιλογή στο μενού της τηλεόρασης, να σημαδεύεις με το τηλεκοντρόλ το logo του καναλιού, και να το κάνεις blur (σαν τις τεχνικές που έχουν βγει για να εξαφανίζεται το logo από τα divx βιντεάκια!)...
Με τόσο που έχουν φθηνήνει τα τσιπάκια και τόσο που έχουν ανέβει σε επεξεργαστική ισχύ, δεν νομίζω κάτι τέτοιο να είναι ανέφικτο, ούτε ότι θα βλάψει κανέναν...
Και λύνει ένα από τα βασικά αίτια του burn-in!