Burn In...

Υπάρχει κάποιος που να έχει το break in dvd σε κάποιο αρχείο που να μπορεί να το αναπαράγει το WD tv live μιας και δεν έχω dvd player?

υπαρχει σε μορφη image(iso)που το παιζει χωρις προβλημα το wd

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά δυστυχώς δεν μου το αναπαράγει.Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο iso που βρήκα στα downloads.Μέχρι και reset έκανα αλλά τίποτα.

To αρχείο με τη μουσική από το ανωτέρω link, παίζει κανονικότατα στο WDTV, τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει...

Τι έγινε βρε παιδιά, δεν το κατέβασε κανείς για να πει τις εντυπώσεις του; :ears:

Τέσπα, ας εξηγήσω λίγο τι έκανα. Με σκριπτάρισμα σε perl (:grinning-smiley-043) και με την βοήθεια της GD βιβλιοθήκης δημιούργησα jpeg εικόνες. Για να υπάρχουν αρκετά χρώματα που να εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, θεώρησα 5 αποχρώσεις για κάθε βασικό χρώμα (0, 64, 128, 192, 255). Συνεπώς εμφανίζονται 5 x 5 x 5 = 125 χρώματα. Επειδή ήθελα το μαύρο και το άσπρο να μην εμφανίζονται μόνο μία φορά, τα έβαλα να εμφανίζονται και μετά από τις τρεις αποχρώσεις του γκρι (δηλαδή όταν r = g = b = (64 ή 128 ή 192)), οπότε συνολικά δημιούργησα 125+6= 131 καρέ. Μάζεψα όλα αυτά τα καρέ με την βοήθεια του mencoder, οπότε δημιουργήθηκε το βιντεάκι διάρκειας 131 δευτερολέπτων. Με το dvdauthor ρύθμισα να loop-άρεται αυτόματα αυτό το βιντεάκι, με το που βάζει κανείς το DVD στο player.

Στη συνέχεια απλά παίζει για όση ώρα είναι ανοιχτό το DVD player. Αυτά! :grandpa:
Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Θα το τρέξω και τα λέμε.
Καλή χρονιά !!!!

Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Στο fullhdgr κάποιος μου έκανε ένα σχόλιο που είχα γράψει κάτι για τις νέες Panasonic plasma 3d τηλεοράσεις, ότι και καλά αυτές είναι μόνο για dvd/bluray και πως αν θέλεις να παίζεις video games ή να βλέπεις αναλογικά κανάλια, το burn in δεν το γλυτώνεις...Έχει δίκιο? Γιατί εγώ θέλω να πάρω την 65VT30 όταν βγει, αλλά την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ για όλα, games, dvd, bluray, αναλογική TV, δορυφορική κλπ...

Είμαι της λογικής του ότι εάν δεν ξέρεις κάτι καλά,μην το λες καθόλου,καλύτερο από το να παραπληροφορείς...Και αυτό ισχύει για τον παραπάνω που αναφέρεις.Οι Panasonic plasma είναι οι ανθεκτικότερες τηλεοράσεις plasma στο IR.Πλέον πρέπει να θέλεις να ''πάθει'' burn in ώστε να γίνει κιόλας.

Burn-in θα πάθουν σταδιακά όλες οι πλάσμα. Το κατά πόσο είναι ενοχλητικό, είναι άλλο πράγμα...

Όσον αφορά το IR, οι πανασόνικ του 2010 το έχουν σε βαθμό που το παρατηρείς. Αν άλλες μάρκες έχουν περισσότερο δεν ξέρω, αλλά δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, τουλάχιστον στην U20.

Burn-in θα πάθουν σταδιακά όλες οι πλάσμα.

Mετα τις 2,000 ωρες οι πιθανοτητες να παθει μια πλασμα burn in ειναι οσες ειχε και μια CRT.

Kαι CRT burn in παθαιναν μονο οσες εδειχναν τις πτησεις στα αεροδρομια.

Mετα τις 2,000 ωρες οι πιθανοτητες να παθει μια πλασμα burn in ειναι οσες ειχε και μια CRT.

Kαι CRT burn in παθαιναν μονο οσες εδειχναν τις πτησεις στα αεροδρομια.

Δεν χρειάζεται να πάμε σε αεροδρόμια να το δούμε:

IMG_5642.jpg

Φαντάζομαι οποιαδήποτε πλάσμα έχει κάποιες ώρες κανονικής χρήσης και φωτογραφήσουμε το μαύρο ηρεμίας της, δεν θα το βρούμε ομοιόμορφο.
Όπου υπάρχουν λογότυπα/γράμματα, σίγουρα οι φώσφοροι έχουν καταπονηθεί περισσότερο, δεν μπορεί να αποφευχθεί αυτό.

Ο ισχυρισμός ότι μια Plasma δε θα πάθει ποτέ burn-in είναι το ίδιο αληθής με τον ισχυρισμό ότι θα το πάθει σίγουρα... :D

Tα πάντα εξαρτώνται από το είδος της χρήσης.

Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε πως θα φαινόταν το LCD-panel στην ίδια έκθεση, με το local dimming απενεργοποιημένο... :aetsch:

YΓ: Το βράδυ θα σας ανεβάσω και μία φωτό μαύρης καρτέλας από Plasma με 2500 ώρες...

Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε πως θα φαινόταν το LCD-panel στην ίδια έκθεση, με το local dimming απενεργοποιημένο... :aetsch:

Μα δεν θέλει φαντασία, άθλια... 0.2 nits χαλαρά... :aetsch:
Ίδιο με το όταν βλέπεις 3D... :BDGBGDB55:

Φαντάζομαι οποιαδήποτε πλάσμα έχει κάποιες ώρες κανονικής χρήσης και φωτογραφήσουμε το μαύρο ηρεμίας της, δεν θα το βρούμε ομοιόμορφο.

Σε αυτο διαφωνω. Βαλε την δικια σου να παιζει παρασιτα για 20 λεπτα και μετα πες μας αν βλεπεις τιποτα.

Αλλο image retention αλλο burn in.

Ο μονος τροπος να παθει καποιος Burn in που μπορω να σκεφτω ειναι απο συνεχη χρηση ως μονιτορ με το desktop των windows. Η απο κανενα παιχνιδι λογω των display.

Ή μπορεί να βλέπεις mega μετά μανίας... :flipout:

Άσε, Γιάννη, είσαι χαμένος από χέρι... Ο Γιώργος είχε καταφέρει να προκαλέσει burn-in και στη crt του... :rofl:

Σε αυτο διαφωνω. Βαλε την δικια σου να παιζει παρασιτα για 20 λεπτα και μετα πες μας αν βλεπεις τιποτα.

Αλλο image retention αλλο burn in.

Ο μονος τροπος να παθει καποιος Burn in που μπορω να σκεφτω ειναι απο συνεχη χρηση ως μονιτορ με το desktop των windows. Η απο κανενα παιχνιδι λογω των display.

Εγώ είπα το προφανές: τα τμήματα που είναι τα λογότυπα των καναλιών ακτινοβολούν λευκό συνέχεια, όσο βλέπεις τηλεόραση. Αυτή η περιοχή αναπόφευκτα θα κάψει τον φώσφορο γρηγορότερα, και αυτό φαίνεται και στην φωτογραφία που έβαλα. Δεν μιλώ για αποτύπωση συγκεκριμένου αντικειμένου...

Ή μπορεί να βλέπεις mega μετά μανίας... :flipout:

Άσε, Γιάννη, είσαι χαμένος από χέρι... Ο Γιώργος είχε καταφέρει να προκαλέσει burn-in και στη crt του... :rofl:

Μα εγώ φταίω που είχε η φίλιπς έντονο κίτρινο περίγραμμα στο PAP;;;;;;;
Ε, επόμενο δεν ήταν να μείνει μια οριζόντια γραμμή στα 2/3 της οθόνης;; :flipout:
Στην U20 μου πάντως, το mega το διαβάζεις όταν βλέπεις star. Η ένταση του χρώματος σκουραίνει ελαφρώς εκεί. Το βλέπω στο λευκό, στο κόκκινο, και αν αλλάξει το πρόγραμμα θα σας πω και για τα υπόλοιπα χρώματα... :flipout:

Παλιοτερα ειχα δοκιμασει να δω λογοτυπα αλλα πρωτα ξεπλυνα την εικονα με 10 λεπτα παρασιτα.

Εννοειται οτι μετα δεν εβλεπα τιποτα.:-)

YΓ: Το βράδυ θα σας ανεβάσω και μία φωτό μαύρης καρτέλας από Plasma με 2500 ώρες...

Eπανέρχομαι λοιπόν, όπως υποσχέθηκα...

Προβολή μαύρης καρτέλας (0 IRE) από 42άρα U10 με 2420 ώρες στην πλάτη, από τις οποίες, πάνω από τις μισές, έχουν γράψει με υλικό 2,35:1 ή 4:3, με μαύρες μπάρες...

ISO100, f=2.8, έκθεση -> 1sec:

DSC02511.jpg

ISO100, f=2.8, έκθεση -> 2sec:

DSC02510.jpg

ISO100, f=2.8, έκθεση -> 8sec:

DSC02505.jpg

ISO100, f=2.8, έκθεση -> 30sec:

DSC02506.jpg

Last edited: