Burn In...

Αν έχω συνδεδεμένο υπολογιστή για κανά 2ωρο το μέγιστο, λέτε να έχω τραβήγματα με burn in;

Επίσης στο Gran Turismo 5 που παίζω αρκετές ώρες στο ps3 έχει στατικές εικόνες των οργανων μέτρων ταχύτητας στροφών κλπ. Λέτε και εδώ να γίνει καμία στραβή;

Να προσθέσω και πως υπάρχει στατική εικόνα και το σκορ στο Pro

Το είχα γράψει στο θέμα που έχω ανοίξει για νέα TV, αλλά αφού έχει εδώ συζήτηση για Burn-in το παραθέτω.

Σκεφτόμουν να πάρω http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350-50.html

η διαφορτικά μια 40" Samsung

Καποιο μελος ειχε ποσταρει (πολυ προσφατα) ενα αρχειο που περιειχε προβολη pure noise, και μετα καρτελες R,G,B,W για το ξεπλυμα του πανελ. Επειδη το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω με τιποτα, μηπως το εχει κανεις προχειρο??
Ευχαριστω.

Καποιο μελος ειχε ποσταρει (πολυ προσφατα) ενα αρχειο που περιειχε προβολη pure noise, και μετα καρτελες R,G,B,W για το ξεπλυμα του πανελ. Επειδη το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω με τιποτα, μηπως το εχει κανεις προχειρο??
Ευχαριστω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54775

Εμένα μου έμεινε burn in ο Κατσουράνης σε ένα παιχνίδι του Παναθηναικού. Επί 90 λεπτά δεν κουνήθηκε καθόλου ο άτιμος.

Μου αρέσει που πιο πανω γραφεις οτι δεν τον αμφισβητείς .
Απο που συμπεραίνεις πως πρόκειται για υποτιθέμενο burn in;
Επειδή δεν ειδε το αίτημα σου και δεν σου απάντησε;
Που να το φανταστεί ο ανθρωπος πως εσυ κρατας σκοπιά για καθε μελος που γραφει κατι αρνητικό για τις plasma και οτι θα επρεπε να ξαναμπεί στο συγκεκριμένο τοπικ.
Βλεπεις υπάρχουν και αλλα ενδιαφέροντα πραγματα στο φορουμ εκτος απο την υστεροφημία των αγαπημένων σου plasma

Απο που συμπεραίνεις πως πρόκειται για υποτιθέμενο burn in; .....

Εγώ πάντως το συμπεραίνω απ' αυτό:
....εχω προσωπική εμπειρία Burn In με μόλις 2 ώρες θέασης του mega.......

Αν έχει Burn-in, αυτό θα έγινε με πάρα πολλές ώρες θέασης του Mega. Με 2 ώρες θέασης δεν γίνεται κάτι τέτοιο, εκτός αν μιλάμε για προσωρινό IR το οποίο και εξαφανίζεται μετά από ελάχιστο χρονο θέασης άλλου καναλιού.

No photo = No burn in.

Δεν έχει νόημα να διαιωνίζουμε φοβίες χωρίς αποδείξεις.... αγγίζει τα όρια του τρόλινγκ για μενα.

Re: Απάντηση: Burn In...

Μου αρέσει που πιο πανω γραφεις οτι δεν τον αμφισβητείς.

Οντως στην αρχη "καλη την πιστη" νομιζα οτι λεει αληθεια.

Τα αλλα που γραφεις δεν τα σχολιαζω. Καλο ειναι να μην ριχνουμε το επιπεδο τοσο πολυ.

Καλημερα σε ολους..Το μηνυμα περι φωτογραφιας το ειδα μολις πριν 10 λεπτα...Αν μπορουσα να ενεβαζα φωυο θα το ειχα κανει μαζι με το μηνυμα μου παιδια,που εγραψα οτι με μολις 2 ωρες θεασης του Mega εγινε Burn In...Την Tv την εχει ο αδερφος μου οχι εγω...Οσο για το IR...Το IR θα φυγει μετα απο καποια ωρα θεασης αλλα οταν δεν φευγει με αλλο τροπο;;;τοτε τι ειναι;;;Δεν ειναι Burn In;;;Μη τρελαθουμε τελειως...Φιλικα...Ξεκολληστε πλεον οτι οι Plasma δεν υποφερουν πλεον απο Burn In..Ο καθενας εχει υην γνωμη του λαι ειναι σεβαστη...Και γω ειμαι φαν των Plasma,αλλα οταν βλεπω μειονεκυηματα τα αναφερω..Καλημερα ξανα σε ολους

Επισης θα αναφερω οτι εχω δει BurnIn και στην 5090 H με ελαχιστες ωρες θεασης και στην Panasonic 42 PZ80...Παιδια σε ολλες και τις 3,το Mega κανει μπαμ...Οποιος θελει ας το πιστεψει και χωρις φωτος...Οποιος δεν θελει ας μη το κανει...Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα...Καλημερα σας

Re: Απάντηση: Burn In...

Επισης θα αναφερω οτι εχω δει BurnIn και στην 5090 H με ελαχιστες ωρες θεασης...

Πόσες ώρες ;

..και στην Panasonic 42 PZ80...Παιδια σε ολλες και τις 3,το Mega κανει μπαμ...

Πιθανόν, αν οι κάτοχοι έβλεπαν μόνο Mega....

..Οποιος θελει ας το πιστεψει και χωρις φωτος...Οποιος δεν θελει ας μη το κανει...Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα...Καλημερα σας

Oύτε εμείς έχουμε λόγο να σε πιστέψουμε. Καλοπροαίρετα πάντα, μην με παρεξηγήσεις. Γι' αυτό και θα θέλαμε κάποια απόδειξη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Burn In...

Πόσες ώρες ;

Πιθανόν, αν οι κάτοχοι έβλεπαν μόνο Mega....

Oύτε εμείς έχουμε λόγο να σε πιστέψουμε. Καλοπροαίρετα πάντα, μην με παρεξηγήσεις. Γι' αυτό και θα θέλαμε κάποια απόδειξη.

Φιλε Kblachos δεν πειραζει..Αφου δεν θελεις να με πιστεψεις δεν πειραζει..Ολα καλα..Να βασιζεσαι μονο σετις αληθειες των φωτογραφιων..Οκ..Οσο για τις ωρες θεασης,50G20 περιπου 300 ωρες και μετα εμφανιστηκε το μονιμο αποτυπωμα του Mega..5090 H λιγοτερο απο 200...42 PZ80 περισσοτερο απο 800 ωρες..Αυτα...Ανεφερα αυτα που εχω δει..Οποιο θελει πιστευει..Οποιος θελει οχι...Φιλικα παντα...