Toshiba 42WL67.Eπαιζε περιπου δυο μηνες.Δηλαδη δεν ειναι σιγουρο τιποτα?
και το σπουδαιότερο ούτε ο λαιμός σου![]()
Αυτό εγώ το κάνω εδώ και πολύ καιρό... αλλά στις μπριζόλες...:ernaehrung004:![]()
Άστα... Την πρώτη μέρα που την πήρα μου έδωσε ο Μανώλης ένα ειδικό DVD και μου είπε να το βάλω και να την αφήσω να παίξει καμιά δεκαριά ώρες....
Μέχρι σήμερα δεν το έχω κάνει ακόμα..... :bang:
(Και με βρίζει ο Μανώλης γιατί τον ανέβασα άρον-άρον στην Αθήνα για να μου δώσει το DVD... :bigcry![]()
Ειδες? Εσενα στο'φερε κιολας. Εμενα μου ειπε βρες'το και κατεβασ'το και δε μου'λεγε κιολας τι να το κανω :damnyou:
Τι έγινε βρε παιδιά, δεν το κατέβασε κανείς για να πει τις εντυπώσεις του; :ears:
Τέσπα, ας εξηγήσω λίγο τι έκανα. Με σκριπτάρισμα σε perlgrinning-smiley-043) και με την βοήθεια της GD βιβλιοθήκης δημιούργησα jpeg εικόνες. Για να υπάρχουν αρκετά χρώματα που να εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, θεώρησα 5 αποχρώσεις για κάθε βασικό χρώμα (0, 64, 128, 192, 255). Συνεπώς εμφανίζονται 5 x 5 x 5 = 125 χρώματα. Επειδή ήθελα το μαύρο και το άσπρο να μην εμφανίζονται μόνο μία φορά, τα έβαλα να εμφανίζονται και μετά από τις τρεις αποχρώσεις του γκρι (δηλαδή όταν r = g = b = (64 ή 128 ή 192)), οπότε συνολικά δημιούργησα 125+6= 131 καρέ. Μάζεψα όλα αυτά τα καρέ με την βοήθεια του mencoder, οπότε δημιουργήθηκε το βιντεάκι διάρκειας 131 δευτερολέπτων. Με το dvdauthor ρύθμισα να loop-άρεται αυτόματα αυτό το βιντεάκι, με το που βάζει κανείς το DVD στο player.
Στη συνέχεια απλά παίζει για όση ώρα είναι ανοιχτό το DVD player. Αυτά! :grandpa:
παιζει και σε λαπτοπ ? Εχω ενα με burnin
Σε dvd disc η cd ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.