acoustics
Senior Member
- 27 August 2007
- 642
Έχει γράψει περί τις 10.000 ώρες λειτουργίας. Βέβαια οι στάμπες δεν φαίνονται ακόμη με κλειστή την τηλεόραση, όπως στις οθόνες στα αεροδρόμια.
Αυτή είχε βγει απ' την EISA best plasma tv 2005 - 2006.
Eχει πάνελ 6ης γενιάς. Λογικά οι σημερινές kuro 9ης γενιάς θα έχουν μεγαλύτερη προστασία και αντίσταση σε image retention και burn in.
Trisalon, και ομως κοιτα εδω, η δικια μου και με φωτογραφιες. Ημουν ο πρωτος σε αυτα τα φορουμς και ισος ο πρωτος στην Ελλαδα που την αγορασα. Απο την αρχη και παντα, με του Bumtious, (AV forums UK),τις ρυθμισις τη δουλευω.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45152
Μακαρι να ηξερα. Σπορ βλεπω συχνα, αλλα το ιδιο βλεπω και αλλα καναλια. Την TV την εχω 10 μηνες. Δεν ξερω ποσο καιρο το IR ειναι εκει. Κατα τυχη προ ημερων ηθελα να δω HD DVD. Οταν εβαλα την TV στο input 1, το input 1 ειχε μεινει σε 4:3. Δεν ειχα αναψει το DVD player ακομα. Ετσι η TV εδειχνε το μαυρο στο κεντρο και τις γρι μασκες στα πλαει. Εκει στη γκρι μασκα ειδα το IR. Αν δεν ειχε γινει αυτο το σκηνικο, δεν θα ειχα προσεξει το IR. Δεν ξερω ποσο καιρο ειναι το IR εκει. Ποτε δεν εψαξα για IR γιατι νομιζα οτι η 9G kouro δεν ειχε προβλημα με IR. Αυτο το ειδα κατα τυχη.
Σπιτι ειμαι μονο ΠΣΚ. Τις αλλες μερες ειμαι Αθηνα (δουλεια) και δεν εχω προσβαση στην TV για να τρεξω το snow. Αρα πρεπει να περιμενω να ερχετε το ΠΣΚ για να κανω τις ενεργες και να δω σε ποσο χρονο θα φυγει το IR.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.