GEORGE PAPAS
Senior Member
- 18 June 2006
- 530
Ανταποκριση απο υπογα Ακριβοπουλου.
Γιορτες εχουμε αρα και ελευθερο χρονο υπεραρκετο.Ετσι καθησαμε με τον φιλτατο Τζωννυ να δοκιμασουμε αν υπαρχουν οντως ηχητικες διαφορες αλλαζοντας το μηκος του ψηφιακου καλωδιου.
Συγκεκριμενα ακουσαμε με το καλωδιακι του βουνου-BEDEA-με μηκος
1 μετρο ακριβως γνωστα μας cd.
Αμεσως μετα κοντυναμε το καλωδιο στα 90 cm και φροντισαμε η θερμοκρασια
και στους 2 μπερι να ειναι ακριβως ιδια.
Ε,λοιπον ναι!Το μηκος των 90cm ακουστηκε πολυ καλυτερα.Μου το ειχε πει επαγγελματιας ηλεκτρονικος,το μετεφερα εδω στο club και τελικα την ακουσαμε.Υπαρχει διαφορα και μαλιστα εντονη.Πρωτες εντυπωσεις απο σημειωσεις που κρατουσα:
πολυ καλυτερα δυναμικα,timing,σωμα.Το μπασο ακουστηκε πιο γεματο,σφιχτο
και φυσικο.Τα τυμπανα ακουστηκαν πιο ζωντανα-εκρηκτικα.Εντυπωση μας εκανε το σβησιμο της νοτας στα πιατινια,πλουσιο σε αρμονικες.Το πιανο ακουστηκε πιο αληθινο και ακουστηκαν κρυμενες λεπτομερειες,που αγνουσαμε την υπαρξη τους.Φυσικα η ταχυτητα και η διαφανεια ηταν αλλου!..
Συμπερασματικα θα λεγα οτι το ακουσμα ηταν καθηλωτικο...
Η δοκιμη συνεχιστηκε και στο δικο μου συστημα κανοντας το ιδιο στο ψηφιακο μου καλωδιο.Και εδω ακουστηκε η διαφορα ακριβως οπως εγραψα παραπανω.
Ακομα και τωρα αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον;
Ειναι!Τελικα οι επαγγελματιες ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμας τους χομπιστες...
Κακαλιε...ποσο μηκος ειπαμε οτι εχει το Canare σου;
Γιορτες εχουμε αρα και ελευθερο χρονο υπεραρκετο.Ετσι καθησαμε με τον φιλτατο Τζωννυ να δοκιμασουμε αν υπαρχουν οντως ηχητικες διαφορες αλλαζοντας το μηκος του ψηφιακου καλωδιου.
Συγκεκριμενα ακουσαμε με το καλωδιακι του βουνου-BEDEA-με μηκος
1 μετρο ακριβως γνωστα μας cd.
Αμεσως μετα κοντυναμε το καλωδιο στα 90 cm και φροντισαμε η θερμοκρασια
και στους 2 μπερι να ειναι ακριβως ιδια.
Ε,λοιπον ναι!Το μηκος των 90cm ακουστηκε πολυ καλυτερα.Μου το ειχε πει επαγγελματιας ηλεκτρονικος,το μετεφερα εδω στο club και τελικα την ακουσαμε.Υπαρχει διαφορα και μαλιστα εντονη.Πρωτες εντυπωσεις απο σημειωσεις που κρατουσα:
πολυ καλυτερα δυναμικα,timing,σωμα.Το μπασο ακουστηκε πιο γεματο,σφιχτο
και φυσικο.Τα τυμπανα ακουστηκαν πιο ζωντανα-εκρηκτικα.Εντυπωση μας εκανε το σβησιμο της νοτας στα πιατινια,πλουσιο σε αρμονικες.Το πιανο ακουστηκε πιο αληθινο και ακουστηκαν κρυμενες λεπτομερειες,που αγνουσαμε την υπαρξη τους.Φυσικα η ταχυτητα και η διαφανεια ηταν αλλου!..
Συμπερασματικα θα λεγα οτι το ακουσμα ηταν καθηλωτικο...
Η δοκιμη συνεχιστηκε και στο δικο μου συστημα κανοντας το ιδιο στο ψηφιακο μου καλωδιο.Και εδω ακουστηκε η διαφορα ακριβως οπως εγραψα παραπανω.
Ακομα και τωρα αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον;
Ειναι!Τελικα οι επαγγελματιες ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμας τους χομπιστες...
Κακαλιε...ποσο μηκος ειπαμε οτι εχει το Canare σου;