aragornleg
Established Member
Re: Απάντηση: Re: Calibration
Γιαννη μου συμφωνω με αυτα που λες, δεν εννοουσα αυτο, απλως ελεγα οτι δεν γινεται να δωσεις παραπανω λεφτα για το οργανο απο οτι για το μεσο προβολης. Συμπληρωσε καλυτερα τα λεφτα που θα εδινες για οργανο και calibration στα χρηματα που θα δωσεις για τον προβολεα. Ολα αυτα φυσικα για καποιον που θελει να παρει εναν μηχανηματακι για το σπιτι του.
Γιάννη νομίζω πως ο φίλος aragornleg δεν αναφέρθηκε στις προσδοκίες που σαφώς πρέπει να έχουμε αλλά στο ότι το μετρητικό πρέπει να κοστίζει αναλογικά φυσικά με τον προβολέα μας σαν χομπίστες που είμαστε,το λέει ξεκάθαρα <<Σε αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι τα λεφτα που δινεις για το μεσο προβολης θα ειναι αναλογα και στο οργανο που θα παρεις (με τις οποιες αποκλισεις εχει), αν εχεις την ορεξη να ασχοληθεις φυσικα.>>δηλαδή,δεν είναι λογικό να έχεις τον 1070 των 900 και να πάρεις ένα σπέκτρο των 1000 ,αγοράζεις ένα φθηνό μετρητικό και κάνεις την δουλειά σου και ας έχει και απόκλιση βρε αδερφέ..δεν θα πεθάνουμε κιόλας...το 60% του κόσμου βλέπει με τις default ρυθμίσεις.
Γιάννη νομίζω πως πέφτεις στην παγίδα του "μύθου"..εκεί σε "οδηγούνε"...
Γιαννη μου συμφωνω με αυτα που λες, δεν εννοουσα αυτο, απλως ελεγα οτι δεν γινεται να δωσεις παραπανω λεφτα για το οργανο απο οτι για το μεσο προβολης. Συμπληρωσε καλυτερα τα λεφτα που θα εδινες για οργανο και calibration στα χρηματα που θα δωσεις για τον προβολεα. Ολα αυτα φυσικα για καποιον που θελει να παρει εναν μηχανηματακι για το σπιτι του.