Call of Duty 4

Ας κάνουμε μια λίστα PSN's για COD 4 καταρχήν (μιας και είναι το topic) και ποια modes παίζουμε:

----- <cut here> -------- <cut here> -------- <cut here> -------- <cut here> ---------

sfortis (team deathmatch, free for all, ground war)
Carpe_Diem_Rj
System_Halted
GR-lessart
globalcom150
bmw75

----- <cut here> -------- <cut here> -------- <cut here> -------- <cut here> ---------

copy paste και συμπληρώστε!

Ξερει κανεις αν αγορασω το call of duty 4 απο Αμερικη θα μπορω να παιζω κανονικα online στος ευρωπαικους servers η θα υπαρχουν περιορισμοι?

για call of duty 3 εγω ειμαι μεσα πειτε μου ωρα και nick να βρεθουμε

carpe diem ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά δεν έχω το cod4, το 3 έχω!
Εκτός απ'τον vasdar δεν ψήνεται κανένας άλλος να μαζευτούμε στο 3; Παίζω συνέχεια με αγνώστους και οι μάχες που γίνονται είναι φοβερές. Άλλωστε το 3 έχει πιο ωραία όπλα κ σκηνικά...

Ξερει κανεις αν αγορασω το call of duty 4 απο Αμερικη θα μπορω να παιζω κανονικα online στος ευρωπαικους servers η θα υπαρχουν περιορισμοι?

Επειδη ο ανθρωπος περιμενει ξερει κανενας να μου απαντησει?
Υποθετω οτι δεν αγορασατε ολοι το call of duty 4 απο multirama στα 70 ευρω οπως εκανα εγω με τα δικα μου παιχνιδια αλλα ολο κι καποιος αγορασε απο USA

για call of duty 3 εγω ειμαι μεσα πειτε μου ωρα και nick να βρεθουμε

Αυτή τη στιγμή μπορείς να παίζεις κανονικά ναι. Και εγώ region A έχω.

Υποθετω οτι δεν αγορασατε ολοι το call of duty 4 απο multirama στα 70 ευρω οπως εκανα εγω με τα δικα μου παιχνιδια αλλα ολο κι καποιος αγορασε απο USA

Δεν ειναι αναγκη να παρεις απο USA...

Βρισκεις ΑΝΕΤΑ και Ευρωπαικες εκδοσεις (PAL) στο ebay.uk , που ξεκινανε απο 45 ευρω ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά απο ebay-shops, ή και μεταχειρισμενο πιο φθηνά ... :2thumb22sup:

Οι αλλοι παικτες έχουν ? Μιλατε κανονικα? :grandpa:

ναι μια χαρά! οι πιο πολλοί έχουν!

Οταν παίζω με φίλους το χρησιμοποιώ για να μιλάμε.

Οταν παίζω με άσχετους, το ανοίγω και το πετάω μακριά για να μην τους ακούω από τα ηχεία και τσαντίζομαι με τις βλακείες που κάνουν στα μικρόφωνα.!

Last edited:
Δεν ειναι αναγκη να παρεις απο USA...

Βρισκεις ΑΝΕΤΑ και Ευρωπαικες εκδοσεις (PAL) στο ebay.uk , που ξεκινανε απο 45 ευρω ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά απο ebay-shops, ή και μεταχειρισμενο πιο φθηνά ... :2thumb22sup:
'Η από games-asia. Kι εκεί 45 το'χει (το ευρωπαϊκό)

Ας κάνουμε μια λίστα PSN's για COD 4 καταρχήν (μιας και είναι το topic) και ποια modes παίζουμε:

sfortis (team deathmatch, free for all, ground war)
Carpe_Diem_Rj
System_Halted
GR-lessart
globalcom150
bmw75

copy paste και συμπληρώστε!

το globalcom150 και το bmw75 είναι το ίδιο άτομο. Sorry για την σύγχυση...

Οταν παίζω με άσχετους, το ανοίγω και το πετάω μακριά για να μην τους ακούω από τα ηχεία και τσαντίζομαι με τις βλακείες που κάνουν στα μικρόφωνα.!

Μπορεις να ακους κανονικα τους ηχους και τη μουσικη του παιχνιδιου απο τον ενισχυτή και τα ηχεια (σαν να παιζεις ΜΟΝΟ) και τις συνομιλιες των αλλων απο το ακουστικό του bluetooth ???

Σου δινει τετοια επιλογή ?

Ναι, αυτή είναι η default συμπεριφορά. Να ακούς τις ομιλίες απο το ΒΤ και τους ήχους απο τα ηχεία. Εάν θές να το αλλάξεις γίνεται μέσα απο τα chat settings του ps3

Φιλε διονυση,αγορασα πριν δυο ημερες ενα sony ericson απο το πλαισιο 39ευρα και δουλευει αψογα!!:2thumb22sup:με τον bmw75 που παιχαμε κ σημερα με party συνενοουμασταν μια χαρα.

ΟΣΟ αναφορα για το COD 3 δεν νομιζω οτι ειναι πιο ρεαλιστικο απο το COD4..:BDBDG54: εχει βγει COD3 ΓΙΑ PS3????????????

εχει βγει
στο megamarket αποπου το αγορασα το εχει 35 ευρω και η γνωμη μου ειναι οτι η "μυρωδια" του Β' Παγκοσμιου Πολεμου δεν συγκρινεται με τιποτα..τα ησυχα σπιτακια στην Ολλανδια,τα αγροκτηματα στην Αυστρια,τα παλια εκεινα οπλα..νομιζω οτι το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο

Είναι σαν να συγκρίνεις τον Στρατιώτη Ράϊαν με το Black Hawk Down!

...που λέει ο λόγος...