Call of Duty 4

Και εμενα μου αρεσει πιο πολυ το 3 από το 4 ΑΚΡΙΒΩΣ λογω του Β' παγκοσμίου πολέμου, γιατί σαν γραφικά, το 4 ειναι πολυ καλύτερο! :smash:

Το θεμα ειναι, αν με το 3 θα μπορουμε για αρκετο καιρο ακομα να παιζουμε online, μηπως πεσουν ΟΛΟΙ με τα μουτρα στο 4 και το παρατησουν....

Εγω παντως Διονυση μου εχω το 3(και απο σημερα και το 4) και ειμαι ανοιχτος για ονλαιν οποτε θελησει καποιος φιλος
Βαριεμαι να παιζω με καποιον που λεγεται Maria76..φαντασου να πολεμας στην πραγματικοτητα με τον Μαρια...:bang::frusty:

Εγω παντως Διονυση μου εχω το 3(και απο σημερα και το 4) και ειμαι ανοιχτος για ονλαιν οποτε θελησει καποιος φιλος
Βαριεμαι να παιζω με καποιον που λεγεται Maria76..φαντασου να πολεμας στην πραγματικοτητα με τον Μαρια...:bang::frusty:

Κι εγω το ιδιο .... Βαριεμαι να παιζω με ΑΓΝΩΣΤΑ ατομα κι ας ξερω οτι ειναι πραγματικοι ανθρωποι και βρισκονται "καπου" στον κοσμο.... Ειναι το ΙΔΙΟ σαν να παιζεις μονος σου με την κονσολα ...

Προτιμώ να παιζω με γνωστους και φιλους και να εχουμε και μικροφωνα για να μιλαμε κιολας να κανουμε καλαμπουρι ...:ernaehrung004:

Εχω παραγγειλει το 3 μεταχειρισμενο απο E-bay, και μολις το λαβω, θα σου στειλω να παιξουμε... :2thumb22sup:

Παράγγειλα το 4 τελικά, από ebay.uk στα 47 ευρώ, και το περιμενω... :Banane0:

ΔΕΝ πηρα το 3 που μου αρεσε περισσοτερο επειδή εχει Β' παγκόσμιο, λογω του ότι το 4 εχει πολυ καλυτερα γραφικά, ήχο αλλά και δυνατοτητες online playing από το 3 και ειναι και πιο καινουργιο !

Δευτερα παραγγελνω και ενα ακουστικό bluetooth από E-shop, και ετοιμαστειτε για παιχνίδι!

Vasdar, και όποιος άλλος θέλει ! :drummer:

Καντε μια λιστα , ποσοι απο το av-club ενδιαφερεστε για το 4!

Και με ακουστικά αν εχετε, ακομα καλυτερα για να μιλαμε κιολας! :2thumb22sup:

Last edited:
εγω ειμαι ηδη μεσα Διονυση
αν θελει ας πει καποιος το ακριβες μοντελο των ακουστικων που εχει και επιβεβαιωμενα δουλευει να παω να το παρω και εγω να τελειωνουμε με τα προκαταρκτικα

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ COD4 ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ..ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ Μ.

MAJOR 1 LV35

Re: Απάντηση: call of duty 4

Το ID μου είναι MANOS24 έχω το COD4 στο PS3 και συνήθως παίζω team deathmatch για όποιον θέλει να με κάνει add ευπρόσδεκτος!

vasdar..θα τα πουμε εκει μεσα-bye-
αν δεν κανω λαθος θα χτυπηθουμε μπροστα σε 2 Χ (46/52)