CAMBRIDGE AUDIO DAC MAGIC

Σε νεα συγκριση με το OPPO 970 [DVD player], το DACMagic εχει σημαντικη διαφορα. Πολυ χοντρικα, καλυτερη ευκρινεια και πιο σωστα χαμηλα.

Το ΟΡΡΟ ειναι μεν DVD αλλα θεωρειται οτι εχει καλο ηχο.

Το υπολοιπο συστημα ειναι
Ενισχυτης Pioneer A9
Ηχεια QUAD 22L

Ακόμα να έρθει το μηχανάκι...:violent-smiley-030:

Τους πήρα τ/φ στη best - audio, απ'όπου το έχω παραγγείλει εδώ και 11 ημέρες και μου είπαν ότι "ελπίζουν σε 2-3 μέρες" (αλλά μάλλον ήθελαν να με ξεφορτωθούν!!!)

Ελπίζω με την αποχώρηση των αγροτών να βελτιωθεί ο ήχος στο σαλόνι μου... :flipout:

Πάντως στο συγκριτικό του Hi Fi Choice περιλαμβάνεται και αποσπά διάκριση best-buy και το Beresford TC-7510 (με μηδέν διαφήμιση στα περιοδικά), το οποίο έρχεται γύρω στα 170 ευρώ απευθείας από το σάιτ του κατασκευαστή -και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Πιθανώς να είναι λίγο κατώτερο του DacMagic (το οποίο δεν έχω ακούσει), αλλά (απ' ό,τι διαβάζω σε ξένα φόρα) όχι τόσο που να αξίζει την 100% διαφορά τιμής που καλούμαστε να πληρώσουμε στην Ελλάδα! Έλεος πια με τους κερδοσκόπους!

To παραγγειλα το πρωι.

160 ευρω με τα μεταφορικα. Εψαχνα ενα μεταχειρισμενο CD player για το συστημα του σαλονιου, που ακουω με ενα DVD ΟΡΡΟ.

Τελικα πιο φθηνο δε θα εβρισκα, και γλυτωνω και χωρο.

Θα κανω και συγκρισεις, να δουμε.

Με γεια και καλοάκουστο!

Είναι ενδιαφέρον να μας πεις τα συμπεράσματά σου, μια και θα έχεις και τα δύο μηχανάκια διαθέσιμα. Σε μένα έκανε μεγάλη διαφορά, αλλά παίζει με ένα παλιό Musical Fidelity E601 -μέρα με νύχτα.

Ξερει κανεις τι αναλογικο σταδιο εχει το dacmagic?????Eχεται βει πουθενα καμια φωτο του εσωτερικου του....<< κοσμου>>??????Τι ζηταω καιγω τωρα....:AFADF0::slapface:

Αυτό το "αλφα" ακριβούτσικο μέν,αλλά γίνεται πολύ θόρυβος γι' αυτό...
Βέβαια λείπουν τα Esoteric,Emm Labs...

Αντε να το βρείς για ακρόαση.

audio research DAC7 - $3500
Προσιτο.

Front panel functions include Power, Mute, Invert, and Input Select.
LED to indicate when the selected input has a digital lock.
Remote control of Power, Mute, Invert, Input Selection plus Play/Pause, Stop, Track Up and Track Down as part of the USB protocol.
Fully balanced solid state design, utilizing a new direct coupled FET output stage and massive regulated power supplies with seven stages of regulation.
Separate audio and digital power transformers are mounted to boards made of the same material as ARC Reference products.
The Burr-Brown DAC is 24/192 capable and utilizes passive I/V conversion for best sonics.
Same chassis as the SP17.

Attachments

• ARC_DAC7_front_black.jpg
    ARC_DAC7_front_black.jpg
    168.3 KB · Views: 26
  • ARC_DAC7_back.jpg
    ARC_DAC7_back.jpg
    94.5 KB · Views: 25
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! :firstprize::a0210::afro::ernaehrung004:

Το παρέλαβα σήμερα :firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:

Το εγκατέστησα σε περίπου 5 λεπτά... Η καθυστέρηση οφειλόταν ότι πρώτα άκουσα προσεκτικά ένα κομάτι με την παλαιά κατάσταση... Η διαφορά είναι μεγάλη...

Το σύστημα με το οποίο ακούω είναι flac μέσω ενός squeezebox duet συνδεδεμένου σε έναν ROTEL RA1070 που οδηγεί δύο B&W 683.

Δυστυχώς δεν έχω CD player στο σαλόνι οπότε η μοναδική σύγκριση είναι πρίν-μετά (που κατα τεκμήριο δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστη...)

Πάντως, για τα δικά μου τα αυτιά, η διαφορά είναι εμφανής, κυρίως στην καθαρότητα των ήχων αλλά και στα χαμηλά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι, αν και περιμένω να βρω κανα CD player να συγκρίνω άμεσα :guitarist:

Ξερει κανεις τι αναλογικο σταδιο εχει το dacmagic?????Eχεται βει πουθενα καμια φωτο του εσωτερικου του....<< κοσμου>>??????Τι ζηταω καιγω τωρα....:AFADF0::slapface:

Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει 5532 .Βάλε και τίποτα ηλεκτρολυτικούς στο σήμα ….
Το λέω καιρό ότι θέλει χέρι αλλά δεν ακούει κανείς .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! :firstprize::a0210::afro::ernaehrung004:

Το παρέλαβα σήμερα :firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:

Το εγκατέστησα σε περίπου 5 λεπτά... Η καθυστέρηση οφειλόταν ότι πρώτα άκουσα προσεκτικά ένα κομάτι με την παλαιά κατάσταση... Η διαφορά είναι μεγάλη...

Το σύστημα με το οποίο ακούω είναι flac μέσω ενός squeezebox duet συνδεδεμένου σε έναν ROTEL RA1070 που οδηγεί δύο B&W 683.

Δυστυχώς δεν έχω CD player στο σαλόνι οπότε η μοναδική σύγκριση είναι πρίν-μετά (που κατα τεκμήριο δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστη...)

Πάντως, για τα δικά μου τα αυτιά, η διαφορά είναι εμφανής, κυρίως στην καθαρότητα των ήχων αλλά και στα χαμηλά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι, αν και περιμένω να βρω κανα CD player να συγκρίνω άμεσα :guitarist:
φιλε μου καλοριζικο και απο μενα ,να μεινεις κοντα μας και να μας πληροφορεις για το αποτελεσμα ,ενδιαφερωμαι και εγω.!!!