CAMBRIDGE AUDIO DAC MAGIC

Λοιπόν ειδικά για κουλούς και μη , έχω μια ειδική προσφορά κανονίστε να μαζευτούμε στο σπίτι μου κερνάω μπίρες φτιάχνουμε dac κάνουμε και κανα συγκριτικό λέμε και καμιά μαλακ…. Ότι πρέπει δηλαδή για την αναβάθμιση του ευγενους χομπι μας .

λοιπον παρολο που το dac magic με καλυπτει οπως παιζει ,ειμαι μεσα ,για μαζωξη και χεριασμα .ειμαι και καλος στις μαλακ...:afro:

Λοιπόν ειδικά για κουλούς και μη , έχω μια ειδική προσφορά κανονίστε να μαζευτούμε στο σπίτι μου κερνάω μπίρες φτιάχνουμε dac κάνουμε και κανα συγκριτικό λέμε και καμιά μαλακ…. Ότι πρέπει δηλαδή για την αναβάθμιση του ευγενους χομπι μας .

Αν δεν εχουμε dac για χεριασμα, αλλα εχουμε μεγαλη εφεση στις μπυρες και τις μ@λ@κιες, συμμετοχες δεχεστε? :ADFADF1:

(Αν και εχω ενα FCA-202 και η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο περιεργος...:Banane0:)

Επαιξε λίγο συνδεδεμένο με την coaxial της Asus Xonar και σε αντιπαράθεση Α-Β με την αναλογική έξοδο της κάρτας δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά.

Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο με το Marantz 63 kiss το οποίο απογειώθηκε.

Με USB δεν το έβαλα ακόμα να δω τι ψάρια πιάνει.

Κλειδώνει αμέσως και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα εκτός απο ξεκλειδώματα όταν συνδέεται μια άλλη συσκευή στο δίκτυο.

Είναι λογικό να ακούγεται ακριβώς το ίδιο με την κάρτα ήχου;

Άλλος με τη βάρκα μας ……..
Ελπίζω να γίνει το ΣΚ και μετά θα δούμε αν έχει διαφορά ή όχι.

Φιλε μου Kontr ειλικρινα δε θελω να το σφαξω :violent-smiley-008:... ακομα αλλα μαλλον ειμαι μελλοντικος υποψηφιος.......

Κωστα βεβαιως και μπορει ν' ακουγεται το ιδιο με την καρτα ειδικα αν η καρτα ειναι και ... καλη. Τελικα εξαρταται με τι το βαζεις ν' ανταγωνιστει. Μπορει ν' ακουστει ισως και χειροτερα απο κατι αλλο???

Απάντηση: Re: CAMBRIDGE AUDIO DAC MAGIC

Άλλος με τη βάρκα μας ……..
Ελπίζω να γίνει το ΣΚ και μετά θα δούμε αν έχει διαφορά ή όχι.

Αντε να δω τι θα κάνεις.
:afro::afro::afro:

Αν χρειάζονται εξαρτήματα να πεις να τα παραγγείλω.

Απάντηση: Re: CAMBRIDGE AUDIO DAC MAGIC

Κωστα βεβαιως και μπορει ν' ακουγεται το ιδιο με την καρτα ειδικα αν η καρτα ειναι και ... καλη. Τελικα εξαρταται με τι το βαζεις ν' ανταγωνιστει. Μπορει ν' ακουστει ισως και χειροτερα απο κατι αλλο???

Το οτι παίζει σαν την Asus με καλύπτει για αυτά που έδωσα.

Τωρα αν γίνεται να παίξει καλλίτερα θα δούμε.

Δηλαδη θα το σφαξεις στου kontr? Ε ... τοτε περιμενω να δω αν ακουσεις διαφορες και ποσο μεγαλες θα 'ναι.... ετσι για να το χονεψω σιγα-σιγα οτι θα παει για σφαξιμο στο τελος....:D

Δεν θυμάμαι ποιο macbook ήταν αλλά το έχω κάνει με δυο διαφορετικά το τεστ και τα δυο έπαιζαν έτσι όπως σου είπα …..άψογα . είναι mac τέλος . γεγονός είναι ότι από pc ένα τοσιβα ήταν που άκουσα και έπαιζε σχεδόν όπως το dac μου .
Βέβαια να σημειωθεί ότι μετά το θηριώδες scd1 που θεωρώ ότι είναι μακράν ότι καλύτερο έχω ακούσει στο σύστημα μου (δεν είναι δικό μου όμως γκργκργκργκργκρ) το αμέσως καλύτερο (ίσως και καλύτερο) ήταν ένα διαλυμένο pc με μια πολύ βελτιωμένη emu0404 . αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά από το dac μου.
Και αυτό με το ένα να παίζει το cd και το pc να παίζει το ίδιο πράγμα με μετρημένες εντάσεις σε wav .

'Ισως να είναι το λάθος νήμα για αυτό το ποστ. Ήθελα και γω να πάρω ένα dac για να ακούω μουσική που κατεβάζω χωρίς να πρέπει να την καίω σε δισκάκι,και το CA ήταν μια από τις επιλογές μου. Διάβασα το ποστ του kontr και μιας και έχω και γω mac (macmini Power PC G4 1,42 Ghz CPU) είπα να δοκιμάσω την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Λοιπόν, είναι πολύ καλή, δυσκολεύομαι να ακούσω διαφορές μεταξύ αυτής και του Marantz SA-5001 που έχω για πλέιερ. Και να σκεφτείτε ότι ακούω (για αρχή) με ένα καλώδιο της πλάκας, απο καρφί σε RCA, μήκους 10 μέτρων! Θα κάνω και πιο διεξοδική σύγκριση, αλλά για μένα το θέμα DAC έχει λήξει. Α ναι, και σύμφωνα με το System Profiler υποστηρίζονται 24/96!

'Ισως να είναι το λάθος νήμα για αυτό το ποστ. Ήθελα και γω να πάρω ένα dac για να ακούω μουσική που κατεβάζω χωρίς να πρέπει να την καίω σε δισκάκι,και το CA ήταν μια από τις επιλογές μου. Διάβασα το ποστ του kontr και μιας και έχω και γω mac (macmini Power PC G4 1,42 Ghz CPU) είπα να δοκιμάσω την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Λοιπόν, είναι πολύ καλή, δυσκολεύομαι να ακούσω διαφορές μεταξύ αυτής και του Marantz SA-5001 που έχω για πλέιερ. Και να σκεφτείτε ότι ακούω (για αρχή) με ένα καλώδιο της πλάκας, απο καρφί σε RCA, μήκους 10 μέτρων! Θα κάνω και πιο διεξοδική σύγκριση, αλλά για μένα το θέμα DAC έχει λήξει. Α ναι, και σύμφωνα με το System Profiler υποστηρίζονται 24/96!

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grandpa::SFGSFGSF:

Δεν ξέρω αν σου είναι εύκολο αλλά αν κάνεις ένα σιντακι wav (ή όπως τα λέτε εσείς οι macκακες) και το ακούσεις σε σχέση με το κανονικό cd τότε μπορεί και να έχει διαφορά αισθητή υπέρ του mac και αυτό πάντα σε σχέση με ένα καταξιωμένο player.
Δεν νομίζω να χαθεί ποτέ αυτός ο σεβασμός που έχουν τα mac στα μουσικά αρχεία.

10 μέτρα καλώδιο βρε αθεόφοβε ………….

μα έτσι έκανα τη δοκιμή, ακούγοντας την ίδια μουσική σε wav/flac από το πισί και σε σιντί από το ΜΑΡΑΝΤΖ. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι ένα μηχάνημα του 2005/6 υποστηρίζει 24bit/96khz. Τελικά MAC RULES!!