Canon 5D MkII

Re: Απάντηση: Canon 5D MkII

Πάντως μέχρι τα 3200 είναι μιά χαρά.
Μια στα 100 iso παρακαλώ;:)

το ποτηρι που εβαλα πριν ειναι στα 100.

Σημερα παλι μπιχλα απο καιρο....

(αντε μπορει να δω πως γραφει βιντεο σημερα) :flipout:

Tελικα απο οτι εμαθα σημερα τα λιγα κομματια που ηξερα οτι θα παραδωσει σε πρωτη φαση η Intersys (μιλαμε για κατω απο 10 κομματια) ,τα πηρε ολα ο Τσακναριδης (που ειναι και ο μεγαλυτερος Canon reseller σε επαγγελματικα κομματια ) απο τον οποιο και πηρα την δικια μου 5d mark II.

Ειμουν τυχερος που ειχα παραγγειλει απο εκει.

Ειμουν τυχερος που ειχα παραγγειλει απο εκει.

Όντως Ναθ.

Δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου! Ποιός ξέρει πότε θα αρχίσει η κανονική ροή (έχω πρόσβαση σε σημείο πώλησης και ούτε λόγος ακόμα)!:antlers:

Eγω παντως, ΑΝ την επαιρνα, μονο για το βιντεο θα την ειχα... !!!-bye-

Εμένα πάντως με ενοχλεί στη λειτουργία του βίντεο το γεγονός ότι δεν έχει auto focus!!! Άρα ξεχάστε τα "zoom in", "zoom out"! Ε, δε λέει! Και όλα τα βίντεο παρουσίασης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θα προσέξετε ότι σε κανένα δεν χρησιμοποιείται ο φακός για να κάνουν "zoom-zoom". Όσο για την εικόνα στις λήψεις βίντεο, θα πέσουν σαγόνια!!! Κρίμα και θα την έπερνα!:BXVZCBXZ6:

Last edited:
Άλλο εστίαση άλλο ζουμ. Οι καλοί φακοί δεν έχουν focus shift όταν ζουμάρουν-ξεζουμάρουν. Εξάλλου με το live view -αναγκαστικώς μέσω αυτού τραβάει video η μηχανή- η χειροκίνητη εστίαση είναι πολύ εύκολη.

Με την παραμικρή αλλαγή zoom , χαλάει και η εστίαση! Έτσι δεν έιναι; Δεν ξέρω όμως πόσο εύκολο θα είναι τη στιγμη που "γράφει" η μηχανή να προσαρμόζεις χειροκίνητα την εστιαση, χωρίς προβλήμτατα στο focus!

Το video είναι δευτερεύουσα χρήση της οπότε δεν μπορεί να τα έχει όλα.

Σαφώς, δεν αντιλέγω! Απλά, επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης και της φωτογραφίας και του βίντεο και αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος της Nikon D300 και της Sony HDR-SR 8, θα τα έδινα και τα δύο για να αποκτήσω την Canon και να τελειώσει εδώ το θέμα "φωτογραφία και βίντεο", για μένα τουλάχιστον...

αν θες να τελειωσει με ολα σε ενα θα περιμενεις κανα χρονο περιπου ακομα και θα δωσεις τα διπλα απο οτι εχει η 5d αυτην την στιγμη.

Σαφώς, δεν αντιλέγω! Απλά, επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης και της φωτογραφίας και του βίντεο και αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος της Nikon D300 και της Sony HDR-SR 8, θα τα έδινα και τα δύο για να αποκτήσω την Canon και να τελειώσει εδώ το θέμα "φωτογραφία και βίντεο", για μένα τουλάχιστον...

Εδώ πάει το κλασικό.

Μηχάνημα 2 σε 1 είναι κατώτερο από 2 ξεχωριστά.

φτου φτου στο δικο μου κομματι δεν προσεξα κατι αναλογο εως τωρα.

Παντως δειχνει ναναι καθαρα θεμα firmware μιας και το παρουσιαζει σε καποιες ευαισθησιες και μονο.

κατσε κατσε.....σημερα δοκιμασα πρωτη φορα πως γραφει.

Να κανω μια ληψη αργοτερα ομως και θα προσπαθησω να την ανεβασω.

Εχω κανει τις πρωτες ληψεις σε βιντεο αλλα που τα ανεβαζεις ??

Μιλαμε για αρχεια πανω απο 300mb εκαστο .......

Θα δοκιμασω να τραβηξω και κατι μικροτερο....αλλα για πειτε που ανεβαινουν τετοια αρχεια για πιο ευκολα

μέχρι ένα μέγεθος τα ανεβάζεις στο rapidshare, στέλνεις το λινκ σε όποιον θέλει και τα παίρνει απο κεί.

Αλλιώς υπάρχει και το vimeo κάτι σαν youtube αλλα για καλύτερη ποιότητα.