Η 650 έχει καταργηθεί πλέον και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγομενα του ενος καταστηματάρχη "που εμπορεύεται κανον 25 χρόνια" είχε πρόβλημα με πολύ θόρυβο στα 16mp . Και θα μου πεις η 700 τον ίδιο αισθητήρα δεν έχει ? Δεν ξέρω δεν απαντώ . Η διαφορά είναι κάτι λιγότερο απο 100 εβρώ . Σχετικά με το ζουμ θα το ψάξω λίγο . Μου πρότειναν έναν 50-200 νικορ αλλά αν κατάλαβα καλά ξεφεύγω αρκετά . Απο την άλλη σκέφτομαι να την πάρω με ένα καλό αλλά οικονομικό prime τύπου 1,8 50d και να αρχίσω να τρίβομαι . Βλέπουμε
Μαλλον δεν σου τα ειπαν καλα (ιδια πραγματα ειναι ουσιαστικα) γιατι η 650 απο αυτα που θυμαμαι και διαβασα στα reviews τα παει καλυτερα στον θορυβο και υπερεχει μαλλον γενικοτερα στην ποιοτητα των raw & jpeg παρα υστερει απο την 700 και η 60d ακομα καλυτερα .Την 60d την εχουμε στην παρεα και ειναι παρα πολυ καλη μηχανη.
Τα 100 ευρω που θα πανε σε φακο ειναι πολλα για μια μηχανη (700d) που εχει αστειες βελτιωσεις απο το προηγουμενο μοντελο και χειροτερη αποδοση αν θυμαμαι καλα στα πολλα ISO και οχι μονο.
Η 60d που λεει ο Σαουθτιουν ειναι της μεσαιας κατηγοριας και νομιζω προτιμοτερη αγορα στα ιδια χρηματα η κοντα σε αυτα.
Δεν αμφιβαλλω οτι η 60d κάνει τη δουλεια μια χαρά , αλλά να ρίξω (έστω και) ένα χιλιάρικο σε μηχανή του 2010 με ενα φακό 18-135 is όταν λιανική ο stm κάνει κάνα 50αρικο παραπάνω δεν μου κάθεται καλά . Αν από το πακέτο αφαιρέσεις τους φακούς , αξίας περίπου 550 , ειναι σαν να αγοράζω το σώμα 450 . Δεν πρόκειται για καμιά τρελή προσφορά τελικά . Όπως και να εχει ευχαριστώ για τις προτάσεις και θα παω σε κανα MM να την δω και απο κοντά ....
Φίλε δεν βιάζομαι . Προχτές που πήγα κέντρο για να πάρω στα χέρια μου την 60d δεν την είχε κανείς και στο ΜΜ της Συγγρού είχε τελειώσει και μάλλον και σε οποιαδήποτε άλλο ΜΜ . Λίγο που κουβέντιασα με ένα έμπορα του κέντρου , μου είπε πως επειδή η 70d εχει φάει κράξιμο στο θέμα του βίντεο η 60 κρατάει τιμή και μου την δίνει στην καλύτερη 730. Σε σχέση με την 7000 μου είπε πως είπε πως για φώτο ίσως η Νικον να έχει λίγο καλύτερα χρώματα αλλά το βιντεο της 60 είναι πολύ καλύτερο . Απο την άλλη βλέπω βγήκε 5300 και ίσως βγει και νέα 7200 . Οπότε ίσως αξίζει να περιμένω για μία φτηνότερη 7100 η για μία πολύ φθηνότερη 60D η για οποιαδήποτε προσφορά σκάσει κατά τα Χριστούγεννα . Την 7100 μου τη δίνουν είτε με τον κλασσικό vr 18-105 είτε με 50 1.8 1150 . Αυτα μέχρι στιγμής .Τελικά πήρες καμία ? Για να δούμε και μεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.