Canon EOS 600D

Τελικά αγοράστηκε σήμερα το πρωί Canon EOS 600D και Tamron Af 18-270 F3.5-6.3 Di ll VC. Έπαθα οι φωτογραφίες και το Video καμία σχέση με τις Compact που είχα .
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σύντομα θα πάρω ένα από τους Sigma 17-70 ή Tamron 17-50.
Επειδή θα την χρησιμοποιεί πολύ και η κόρη, επέμενε και πήρα πρώτα τον 18-270 .

Με γειές Τάκη!!

Περιμένουμε και τις πρώτες φωτογραφίες της μέλλουσας σκηνοθέτιδας!

Τελικά αγοράστηκε σήμερα το πρωί Canon EOS 600D και Tamron Af 18-270 F3.5-6.3 Di ll VC. Έπαθα οι φωτογραφίες και το Video καμία σχέση με τις Compact που είχα .
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σύντομα θα πάρω ένα από τους Sigma 17-70 ή Tamron 17-50.
Επειδή θα την χρησιμοποιεί πολύ και η κόρη, επέμενε και πήρα πρώτα τον 18-270 .

επειδή σε άλλο θέμα είπες ότι θα πας για ΝΙΚΟΝ θα σε συμβούλευα όχι. Είναι πολύ βασικό να έχουμε σε μια οικογένεια μια μάρκα ή μια μοντούρα έτσι ώστε να μπορούμε να ανταλάσσουμε φακούς κι άλλα εξαρτήματα. Είναι πιο βασικό από όσο νομίζεις.

Όντως είναι πολύ βασικό.. γι' αυτό δώσε την Canon για να έχετε και οι 2 Nikon :D:D

Σήμερα πήρα τον Tamron SP 17-50mm F/2.8 για την Canon , πολύ καλός φακός ωραία χρώματα και πολύ φωτεινός , σαφώς φωτεινότερος από τον Tamron AF18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC.
Για την Nikon D7000 σκέψεις κάνω, ακόμη δεν το αποφάσισα, μάλιστα τα έξοδα αυτήν την εποχή είναι πάρα πολλά, όποτε είναι ακόμα σκέψεις.

Εγώ νομίζω πως μετά την τελευταία προσθήκη η Canon είναι μονόδρομος. Και οι 2 φακοί είναι φακοί που μπορείς να τους χρησιμοποιείς καθημερινά. Εντάξει, τα reviews είναι reviews, η D7000 είναι φανταστική μηχανή αλλά για να έχεις ανάλογα αποτελέσματα θα πρέπει να πάρεις ακόμα έναν tamron και έναν τελε, τη στιγμή που τώρα έχεις ήδη έναν πολύ καλό και έναν πολύ ευέλικτο φακό...

Ακόμα και εγώ που μένω σε διαφορετική πόλη από τον αδερφό μου το μετανιώνω που έχουμε διαφορετικά συστήματα, γιατί στις φωτογραφικές βόλτες θα κουβαλούσαμε αφενός τον μισό εξοπλισμό και αφετέρου θα μπορούσαμε να επενδύσουμε σε καλύτερους φακούς.

Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις για μεταχειρισμένες κάμερες σε καλή κατάσταση, πχ 40D, 50D ή ακόμα και 7D οι οποίες είναι εξαιρετικές κάμερες..

Ούτε να το σκέφτεσαι για δυο παράλληλα συστήματα. Εάν ήθελες Νίκον, να πουλήσεις την Canon και να πάρεις Nikon.

Στην ουσία αυτή η μηχανή είναι της κόρης και μου επιτρέπει να την χρησιμοποιώ, όποτε της αγόρασα και τον δεύτερο φακό και ένα καλό τρίποδα. Βεβαίως τα παιδιά δεν είναι να μένουν μονίμως με τους γονείς τους, όποτε αν έφευγε να μείνει αλλού εγώ σήμερα μάλλον θα αγόραζα την Nikon D7000.
Βεβαίως και τώρα αν μου την δώσει κάποια στιγμή μπορεί να πάω να την αγοράσω με αυτούς τους δυο φακούς.

Στην ουσία αυτή η μηχανή είναι της κόρης και μου επιτρέπει να την χρησιμοποιώ, όποτε της αγόρασα και τον δεύτερο φακό και ένα καλό τρίποδα. Βεβαίως τα παιδιά δεν είναι να μένουν μονίμως με τους γονείς τους, όποτε αν έφευγε να μείνει αλλού εγώ σήμερα μάλλον θα αγόραζα την Nikon D7000.
Βεβαίως και τώρα αν μου την δώσει κάποια στιγμή μπορεί να πάω να την αγοράσω με αυτούς τους δυο φακούς.

Nα πας, να πας :music-smiley-005:

Μάλλον σήμερα το πρωί πάω για την Nikon D 7000και με τον φακό της SIGMA 17-70mm HSM F2.8-4.5 DC MACRO. Πως σας φαίνεται ο συγκεκριμένος φακός ;;; γιατί κάποιος μου είπε πως έχει τάση να κοκκινίζει. Επίσης αποφάσισα να τον πάρω χωρίς OS (Optical Stabilizer) μετά από δόκιμη του Tamron 17-50 που πήρα χωρίς Optical Stabilizer και είναι μια χαρά.

Καλορίζικη, μόλις την αγόρασα την Nikon D7000 με τον Tamron 17-50, έβαλα την μπαταρία για φόρτιση και ξεκινά το διάβασμα.

Εχω αγορασει την ιδια μηχανη εδω και 2 βδομαδες ! γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα ...

Αγορασα εναν παλιο Κανον 70/210 3,5 /4,5 και ο οποιος καλος ειναι αλλα εχει προβλημα στα κρυσταλα εχουν μια θαμπαδα νομιζω....

απο ευκρινεια μετρια πραγματα .... ( ο φακος της ΦΟΥΤΖΙ που εχω του ριχνει στα αυτια εκτος της γρηγορης εστιασης!)

απο χρωματα καλουτσικα αλλα λογω της θαμπαδας οταν φωτογραφιζεις σχεδον κοντρα στον Ηλιο απλα το κοντραστ παει περιπατο!!

θα τον ανοιξω να δω ως θα τον καθαρισω!

ρε παιδες ο ΚΑΝΟΝ 18//135 IS τοσο μαπα ειναι ;;; μου αφησε καλες εντυπωσεις στο ΣΑΤΟΥΡΝ που τον ειδα....