Canon EOS 7D: ήρθε (1/9)

Γιατι γκουμουτσα ?
Οσο πρεπει για να μη γερνεις το κεφαλι σου μπροστα... μαζι με το stabilizer ωμου που πηρα , ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι !
Φυσικα κανει και για τη δικια σου και για ολες τις οθονες 3"

Όντως γκουμούτσα. Βολεύει πάντως; Πώς στηρίζεται με μαγνήτη;
Καλορίζικο Γιάννη.

Γιατι γκουμουτσα ?
Οσο πρεπει για να μη γερνεις το κεφαλι σου μπροστα... μαζι με το stabilizer ωμου που πηρα , ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι !

Το αξιοποιείς το βίντεο Γιάννη στο έπακρο. Μπράβο. Αφού σε έχει βολέψει.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSCF3352.jpg
    DSCF3352.jpg
    62.3 KB · Views: 128
  • DSCF3362.jpg
    DSCF3362.jpg
    49.7 KB · Views: 126
Πολύ ταλαιπωρία όμως δεν είναι; Δεν ξέρω αν βολεύουν όλα αυτά τελικά.... σε σχέση με μιά βιντεοκάμερα εννοώ.

Γιατι γκουμουτσα ?

Aμα κανει και για την δικη μου θα μου επιτρεψεις οταν βρεθουμε για το γνωστο θεμα να το δοκιμασω ε? :BDBDG54:

Γιαννη βαλε το μαραφετι στηριξης στα βιντεο σε ενα θεμα για να παιρνει ο κοσμος ιδεες. Εχω και εγω αρκετα να σας προτεινω για το θεμα αυτο.

Δεν μπορεις να πετυχεις αυτο το αποτελεσμα με ΚΑΜΙΑ βιντεοκαμερα μεχρι 15000 ευρω !!!!
Μονο με τη RED που για να την εξοπλισεις καταλληλα... αστο καλυτερα .

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7077956&amp&.swf)]]

Δηλαδή η ποιότητα του βίντεο της είναι καλύτερο από HD dedicated βιντεοκάμερες;

Το θέμα δεν πρέπει να είναι τόσο "ποιότητας" όσο τεράστιας, πραγματικά τεράστιας, διαφοράς, στο θέμα του ελέγχου του βάθους πεδίου. Θέμα αισθητήρα, και φακών.

Εννοειται αυτο... εχεi ΤΕΡΑΣΤΙΟ αισθητηρα σε συγκριση με οποιαδηποτε βιντεοκαμερα ερασιτεχνικη και ημιεπαγγελματικη.
Αυτο δινει καθαροτερη εικονα, σε χαμηλο φωτισμο.
Το μικρο βαθος πεδιου επισης , δεν μπορεις να το πετυχεις παρα μονο με DSLR ...
http://vimeo.com/9088983

Δες κι εδω ...http://philipbloom.co.uk/dslr-films/

Το θέμα δεν πρέπει να είναι τόσο "ποιότητας" όσο τεράστιας, πραγματικά τεράστιας, διαφοράς, στο θέμα του ελέγχου του βάθους πεδίου. Θέμα αισθητήρα, και φακών.

Από αυτή την άποψη ναι θα έχει διαφορά, όντως.

Εκπληκτικά video όντως....

δεν χωρά αμφιβολία ότι με τους φοβερούς αισθητήρες που έχουν οι DSLR και την δυνατότητα έλεγχου βάθους πεδίου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες στη βιντεοσκόπηση...

ήταν σίγουρο από την στιγμή που μπήκαν οι DSLR στο παιχνίδι...και ενδεχομένως και να αλλάξουν και τα δεδομένα της αγοράς..θα δείξει...

όμως άμα βάλουμε το κόστος-Γιάννη-του "κουστουμιού" που έχεις "ράψει"(το οποίο το ξεπερνώ..σαν τρελλός χομπίστας) και την ευχρηστία (εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα).....

αλλά ούτως ή άλλως ψάχνεσαι αλλιώς Γιάννη...και το χαίρεσαι....

To κοστος δεν ειναι μεγαλο... μπορεις να παρεις και μια canon 500d με 2 φακους prime , δεν ξεπερναει το κοστος της δικιας σου Panasonic Νασο.
Τα επιπλεον που βλεπεις, δεν ειναι τα πιο ακριβα, το stabilizer ωμου και το viewfinder κοστισαν 250 ευρω.

Το δυσκολο ειναι το focus, και γι αυτο δεν ειναι για βιντεο διακοπων, παιδικων παρτυ κλπ.

Στο εξωτερικο εχουν ηδη αλλαξει τα πραγματα... κι εδω αρχιζει να γινεται το ιδιο.