Απάντηση: Re: Canon FF Mirrorless
Διαφωνω απολυτα.
Συμφωνώ απόλυτα!!
Διαφωνω απολυτα.
Συμφωνώ απόλυτα!!
απ οτι φαινεται συμβαινει και σ αλλους.... εχει συμβει και σε μενα να χτυπησει καρτα σε γαμο (ευτυχως δεν ημουν ο βασικος φωτρογραφος).
Συνεβη λοιπον και στον Tony με τη νεα Canon...3 φορες !
αν δε θελετε να το δειτε ολο, κοιταχτε στο 4' 20 '' περιπου.
Ολοι εβριζαν τη σονυ 2-3 χρονια πριν...τωρα βρισκουμε δικαιολογιες ! :slapface:
ΥΓ... η καρτα ηταν φορμαρισμενη στη καμερα, USH II κλπ
Μα για το 2ο σώμα Κώστα το γράφω, μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμαι...
Kαλά για τους γάμους ειδικά στην Αθήνα επειδή βαρέθηκα να ακούω ως παράδειγμα... έτσι πανικόβλητα που γίνονται όλα σαν αγώνας δρόμου.. πιο πιθανό είναι να τρακάρεις επειδή γίνεσαι ΜακΡέι κάθε ΣΚ διότι η νύφη αργεί να ετοιμαστεί και ξεκινά μαζί σου για την εκκλησία, η να μπει με βία ο καλεσμένος με το κινητό εμπρός σου την ώρα του φιλιού, ή να σκάσει ο νεοκόρος άτσαλα 200 κιλά πόρτα πάνω στον φακό σου παρά να χαλάσει η κάρτα. Στο 90% των περιπτώσεων τα "μικρά" ατυχήματα έχουν και λόγους από απροσεξίες του χειριστή, πχ να έχει πάει φακός στο MF, να τελειώσει η μπαταρία να γεμίσει η κάρτα να μην ανάβουν τα φλας κλπ κλπ, ενώ τα "μεγάλα" ατυχήματα να είστε σίγουροι γίνονται μετά τη λήψη, στην αντιγραφή, στο backup, μπέρδεμα καρτών κλπ κλπ. Το πιο ασφαλές είναι 2 φωτογράφοι τουλάχιστο, κανονικά τρεις (1νας σε κάθε σπίτι και 1νας νωρίς στον ναό), αλλά ποιος τους πληρώνει; Συνεπώς καμία απολογία σε κάνενα πελάτη για.... μονή κάρτα, ειδικά αν ο ίδιος πριν νομίζει ότι 1νας φωτογράφος μπορεί να καλύψει 3 σημεία στο λεκανοπέδιο μέσα σε 2 ώρες..
παιδια με όλο το σεβασμό απέναντι σας αν βγείτε με μόνη κάρτα πρέπει να έχετε πάντα ως κανόνα (όπως οι περισσότεροι ξέρετε) τουλάχιστον δεύτερο σώμα ως backup αλλά ούτε αυτό συνήθως υπάρχει .
προσωπικά δεν αποδέχομαι ότι μπορεί φωτογράφος ή συνεργείο φωτογράφων να πάει για φωτογράφιση εκδηλώσεων ή μυστηρίου χωρίς την ύπαρξη δεύτερου ετοιμοπόλεμου σώματος. Έστω ότι την ώρα που στήνει φώτα κάποιος του κλέβει την τσάντα.... Έχω καλύψει μυστήρια φίλων (3 γάμους και 4 βαφτίσεις, η μια διδύμων) και πάντα είχα μαζί μου δεύτερο σώμα είτε με διαφορετικό φακό έτσι ώστε να αλλάζω σώμα κι όχι φακούς κατά το μυστήριο. Ακόμη και σε μια περίοδο που δεν είχα δικό μου δεύτερο σώμα, δανείστηκα σώμα προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο μυστήριο. Εννοείται ότι είχα και διπλά φλας και διπλά σετ μπαταριών.
προσωπικά δεν αποδέχομαι ότι μπορεί φωτογράφος ή συνεργείο φωτογράφων να πάει για φωτογράφιση εκδηλώσεων ή μυστηρίου χωρίς την ύπαρξη δεύτερου ετοιμοπόλεμου σώματος. Έστω ότι την ώρα που στήνει φώτα κάποιος του κλέβει την τσάντα.... Έχω καλύψει μυστήρια φίλων (3 γάμους και 4 βαφτίσεις, η μια διδύμων) και πάντα είχα μαζί μου δεύτερο σώμα είτε με διαφορετικό φακό έτσι ώστε να αλλάζω σώμα κι όχι φακούς κατά το μυστήριο. Ακόμη και σε μια περίοδο που δεν είχα δικό μου δεύτερο σώμα, δανείστηκα σώμα προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο μυστήριο. Εννοείται ότι είχα και διπλά φλας και διπλά σετ μπαταριών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.