Γιατι μικρο;
0,7x μεγεθυνση εχουν και οι ff slr. Η 5D2 που εχω, ειναι στο 0,71. 0,7 ειχε και η επαγγελματικη 1Ds2
Δεν μπορεί ένα εισαγωγικό μοντέλο να έχει τα πάντα. Ακόμη και FF να είναι. Πρέπει βέβαια να κρίνεται με αυτά που προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά πάντα σε συνάρτηση με την τιμή του. Εδώ έχουμε χαμηλή τιμή αρα πρέπει να εϊναι χαμηλές και οι απαιτήσεις. Εχεις υψηλότερες απαιτήσεις? Πας σε ανώτερο και ακριβότερο μοντέλο ή σε άλλη εταιρία που σε καλύπτει καλύτερα. Είναι λάθος όμως να μπαίνεις σε ένα νέο σύστημα ως νέος χρήστης κοιτώντας μόνο την φθηνή τιμή του σώματος. Πρέπει να δεις όλο το σύστημα γιατί τα λ7 είναι στους native φακούς. Αν στοχεύεις να αγοράσεις τη μηχανή φθηνά για να επενδύσεις σε παλιότερους φακούς δεν το θεωρώ σωστή κϊνηση με προοπτική μέλλοντος εκτός και αν καλύπτει κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο π.χ. αγορά T/S φακού που δεν υπάρχει σε άλλη εταιρία.
Αντίθετα ένας υπάρχον Canonakias άνετα την παίρνει για δεύτερο σώμα αν έχει ήδη μπόλικο εξοπλισμό ώστε να κάνει την είσοδο του στον χώρο των mirrorless. Εκεί απευθύνεται κυρίως η μηχανή και εκεί θα πουλησει. Απλά είναι τα πράγματα και αυτά έχουν γραφτεί εκατέρωθεν στα προηγούμενα post άσχετα την οπτική του καθενός μας και τις ανάγκες του. Η επανάληψη θυμίζω κουράζει δεν βοηθά στην κατανόηση.
Καλημέρα.
Απαίτηση μεγάλη δε βλέπω για ibis σε αυτό το νήμα, γιατί άραγε;
To ibis γκατζετιά που χαλάει εύκολα, το ακούσαμε κι αυτό.
Canon = μηχανή για πραγματικούς φωτογράφους, χωρίς πολλά-πολλά, και απλουστευμένο μενού για να μην μπερδεύονται κιόλας.
Ζεστένεται άραγε στο βίντεο και θέλει power packs και αστεία τέτοια πράγματα ? Ελπίζω να μην έχει τέτοια θέματα.
Η τιμή είναι αρχική. Μην ξεχνάμε πως ξεκίνησαν οι α6500 στα 2000+ και πολλές άλλες και που είναι εδώ και καιρό . Στο γκρευ πιστεύω ως το καλοκαίρι θα είναι κάτω απο 1000 με τον αντάπτορα.
Ελλείψεις μπόλικες και σοβαρές για τους hardcore επαγγελματίες και χομπίστες που ψυχολογικά θέλουν όλες τις τεχνολογίες διαθέσιμες.
Κυνικά όμως στο 90% ακόμη και των επαγγελματιών φωτογράφων δεν θα λείψει τίποτα και δεν θα χρειαστεί αμέσως να δώσουν μια περιουσία σε νέους φακούς.
Ο αντάπτορας της canon έδειξε ότι είναι τρομερός . Σε καμία άλλη μάρκα δεν υπάρχει τέτοια απόδοση με αντάπτορα ούτε με την δεκαπλάσια τιμή που έχουν.
Δυστυχώς η ευτυχώς το κοστολόγιο είναι το πιο σημαντικό για να κρίνεις μια μηχανή.
Ποιος είπε το IBis γκαντζετια??? Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Δες τι έγραψα παραπάνω: και εγώ πάντως δεν συμφωνώ που δεν έχει κανονικό Ibis, Πιο σημαντική μου φαίνεται αυτή η έλλειψη παρά το χαμηλό burst mode Και το crop στο 4Κ βίντεο.
Υ.Γ. Canon = μηχανή που ευχαριστιέσαι να τραβάς φώτος, χωρίς να σε μπλέκει με δαιδαλώδη μενού και δίνει με το καλημέρα εύκολα και όμορφα αποτελέσματα. Ναι δούλεψα και την super A7III, Μια από τα ίδια μπάχαλο μενού, δεν έχει touch στο μενού και jpeg 10ετίας, σε 2 ώρες την άφησα κάτω και έψαχνα την Canon m6 Μου να βγάλω καμιά σοβαρή φωτογραφία.....έλα τώρα TZO, θέμα γούστου είναι όλα, αν δεν σε καλύπτει πάω πάσο, άλλα μην προσπαθείτε τα δικά σας θέλω και ανάγκες να τα μεταφέρεται σε άλλους. Σέβομαι την γνώμη καθενός άλλα δεν σημαίνει ότι την συμμερίζομαι ή ότι συμφωνώ, αν δεν σας αρέσει η μηχανή που είναι δικαίωμά σας πολύ απλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Ποιος είπε το IBis γκαντζετια??? Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Δες τι έγραψα παραπάνω: και εγώ πάντως δεν συμφωνώ που δεν έχει κανονικό Ibis, Πιο σημαντική μου φαίνεται αυτή η έλλειψη παρά το χαμηλό burst mode Και το crop στο 4Κ βίντεο.
Υ.Γ. Canon = μηχανή που ευχαριστιέσαι να τραβάς φώτος, χωρίς να σε μπλέκει με δαιδαλώδη μενού και δίνει με το καλημέρα εύκολα και όμορφα αποτελέσματα. Ναι δούλεψα και την super A7III, Μια από τα ίδια μπάχαλο μενού, δεν έχει touch στο μενού και jpeg 10ετίας, σε 2 ώρες την άφησα κάτω και έψαχνα την Canon m6 Μου να βγάλω καμιά σοβαρή φωτογραφία.....έλα τώρα TZO, θέμα γούστου είναι όλα, αν δεν σε καλύπτει πάω πάσο, άλλα μην προσπαθείτε τα δικά σας θέλω και ανάγκες να τα μεταφέρεται σε άλλους. Σέβομαι την γνώμη καθενός άλλα δεν σημαίνει ότι την συμμερίζομαι ή ότι συμφωνώ, αν δεν σας αρέσει η μηχανή που είναι δικαίωμά σας πολύ απλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Δεν έχω πρόβλημα να βγάλει εισαγωγικό φτηνό μοντέλο.
Αλλά η R P δεν είναι φτηνό μοντέλο στα 1500 ευρώ.
Κανονικά η R έπρεπε να ανακοινωθεί στην τιμή των 1500 και η RP στα 1000 ευρώ πρώτη τιμή.
Και το δυνατό μοντέλο που θα ακολουθήσει, ας κάνει εκείνο 3000 ευρώ, και οι μηχανές της σειράς 1 για τους επαγγελματίες ας κάνουν 4 και 5 χιλιάδες ευρώ.
Πάνω από 1000 ευρώ launch price δεν δικαιολογείται για μηχανή aps-c τέτοιων χαμηλών προδιαγραφών.
Ναι, μηχανή aps-c είναι στο 4Κ, και κακή μάλιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.