Καλορίζικος και καλές λήψεις!Μου ήλθε μόλις τώρα.Τον ήθελα για τον βασικό φακό μου.Είναι λίγο μεγαλύτερος από τον 24-70/f4 ΝΙΚΟΝ Ζ που είχα.Ελαφρύς για το εύρος του.
Μου ήλθε μόλις τώρα.Τον ήθελα για τον βασικό φακό μου.Είναι λίγο μεγαλύτερος από τον 24-70/f4 ΝΙΚΟΝ Ζ που είχα.Ελαφρύς για το εύρος του.
Και επειδή χρειαζόμαστε ένα ευρυγώνιο ζουμ τι πρέπει να κοιτάζω;Ενα Canon 14-35mm F/4L IS USM (Canon RF)
που κανει στα 1900€ ή ενα Canon 16-35mm f/4L IS USM (Canon EF) στα 900€;
Και η Πολιτεία του Πλάτωνα στο υπόβαθρο, εάν δεν απατώμαι.Μου ήλθε μόλις τώρα.
Κύριε διαχειριστά Πέρυσι πήγα κάπου και έβγαλα με τον Z 14-30mm,μια μακράς έκθεσης φωτογραφία μέσα και πάνω στο νερό.Είναι τέτοια η τοπομορφία του μέρους που πάνω από 15mm δεν μπορούσες να κάνεις κλικ.Αυτό σκέφτομαι και ρωτάω.Τα 2000€ είναι υπερβολικό ποσό για μενα.Αν πας σε RF χανεις μονον το ....κοστος του νεου συστηματος.
Εγω θα προτεινα μακραν τον νεον 14-35mm F/4L IS USM (Canon RF) διαφορετικα αν πας σε EF δεν αξιζει να δωσεις τωρα χιλιαρικο για τον Canon 16-35mm f/4L IS USM οταν κυκλοφορει ο Tamron Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD στα μισα χρηματα
![]()
Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Lens Image Quality
View the image quality delivered by the Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Lens using ISO 12233 Resolution Chart lab test results. Compare the image quality of this lens with other lenses.www.the-digital-picture.com
Ναι ,αλλά δεν είναι δικό μου βιβλίο, ειναι της γυναίκας μου''ΤΣΑΚΑΛΕ''.Εγώ έχω χόμπι την αρχαία και τη μεσαιωνική ιστορία της πανέμορφης χώρας μας.Και η Πολιτεία του Πλάτωνα στο υπόβαθρο, εάν δεν απατώμαι.
Κύριε διαχειριστά Πέρυσι πήγα κάπου και έβγαλα με τον Z 14-30mm,μια μακράς έκθεσης φωτογραφία μέσα και πάνω στο νερό.Είναι τέτοια η τοπομορφία του μέρους που πάνω από 15mm δεν μπορούσες να κάνεις κλικ.Αυτό σκέφτομαι και ρωτάω.Τα 2000€ είναι υπερβολικό ποσό για μενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.