To Final Cut που μπορουμε να το βρουμε ?
Babi επειδη δουλευω και εγω στο imovie το υλικο που εχω τραβηξει στην sony cx7 θελω να σε ρωτησω.....οταν φτιαχνω ταινια για να την δω στο ps3 την κανω export σε large (950xκατι), το δισκακι βγαινει σε avchd, το ps3 το παιζει οποτε ολα οκ.
Οταν θελω να το βγαλω σε δισκακι για να παιξει σ ενα απλο dvd τι φορμα διαλεγω και απο που γιατι εχει παρα πολλες επιλογες (sd, video, 480, 576, κλπ) ? Θελω να χωρεσω γυρω στα 40 λεπτα σε ενα δισκακι dvd.
Το imac Μπαμπη ειχε φορτωμενο το ilife 08. Παντως και εκει πρεπει να υπαρχει τροπος να το γραψεις σε φορμα για απλο dvd.
Aν δεν το βρω θα ανοιξω το project στο idvd. Ελπιζω εκει να μετατρεπει το avchd σε φορμα dvd (ποιο ειναι αυτο το φορμα ακομα δεν εχω καταλαβει).
Aν δεν το βρω θα ανοιξω το project στο idvd. Ελπιζω εκει να μετατρεπει το avchd σε φορμα dvd (ποιο ειναι αυτο το φορμα ακομα δεν εχω καταλαβει).
Ψάξε καλύτερα. Υπάρχουν και firewire σε WD MyBook και σε Lacie και σε άλλες μάρκες.
Μάλιστα υπάρχουν και Firewire 400 και 800 αλλά πιό σπάκιοι οι 800-άρηδες. Υπάρχουν και eSATA.
Για video editing απαγορεύεται USB... Θα το μετανοιώσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.