Canon HV30 - άλλος ένας υπέκυψε...

ενώ η HC1 την πλακετίτσα της την έκαψε.. Και ήθελε για επισκευή όσο κάνει η HV20, dhlad;h 700 E
icon8.gif
)

πλάκα μου κάνεις.... και η δικιά μου, νεκρώθηκε η LCD!

πλάκα μου κάνεις.... και η δικιά μου, νεκρώθηκε η LCD!

Καθόλου πλάκα... Εμένα εκεί που έγραφε κόλαγε... Κι ενώ εσύ συνέχιζες να τραβάς σαν βλάκας, όταν πήγαινες να παίξεις την ταινία έτρωγες ήττα. :slapface:
Και βεβαίως οτιδήποτε κι αν συμβεί μία είναι η λύση... Η ρημάδα η πλακέτα..Το φάρμακο δια πάσαν νόσον...
"-Χρειάζεται αλλαγή πλακέτας κύριε και κοστίζει 700 Ε." :deal:
Τέζα ο καμπούρης....

έλα που έχω έξτρα άλλες δύο μπαταρίες σονυ και δύο φακούς, έναν τηλεφακό και ένα ευρυγώνιο. Αναγκαστικά πρέπει να παω σε σονυ ξανά

Μια ερώτηση, στην HV30 η μέγιστη κασέτα που μπορώ να βάλω είναι διάρκειας 1 ώρας η υπάρχουν ας πούμε και 2ωρες 3ωρες κασέτες ?

Απάντηση: Re: Canon HV30 - άλλος ένας υπέκυψε...

Μια ερώτηση, στην HV30 η μέγιστη κασέτα που μπορώ να βάλω είναι διάρκειας 1 ώρας η υπάρχουν ας πούμε και 2ωρες 3ωρες κασέτες ?

2ωρες και 3ωρες όχι, 90 λεπτά 'εχω δεί.

όπως έχω ξαναναφέρει, ενώ πίστευα ότι η HV30 ήταν η καλύτερη σε εικόνα, όταν είδα βίντεο απο την ΗF11 είδα μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια. Από το 1440 σε 1920 τελικά έχει αποτέλεσμα

όχι μόνο διαπίστωσα με τα μάτια μου την καλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα, αλλά διαβάζω και σε ξένα φορουμ ότι έχουν δει και καλύτερη συμπεριφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μπάμπη .... πάρε το αρχείο που σου έδωσε ο φίλος σου και γράψτο σε ένα dvd/usb κοκ.

έπειτα αναπαρήγαγε το από το PS3 (δεδομένου ότι έχεις κάνει FW update....θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή γιατί)

ή εναλλακτικά χρησιμοποιήσε το tsmuxer (φόρτωση αρχείου, create blu ray και γράψιμο του φακέλου σε dvd το οποίο βλέπει το ps3 και άλλα blu ray players ως blu ray).

Αν δεν βλέπεις τραγική κίνηση, δεν έχει να κάνει με την κάμερα, αλλά με το τρόπο που αναπαράγεται το αρχείο στο pc/mac σου. Been there και είχα τρομάξει και εγώ.....

Πάντως την εν λόγω κάμερα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Τέλος όσον αφορά στο σχόλιο του φίλου για τις επαγγελματικές canon που χρησιμοποιούν mini dv, να τονίσω ότι άλλες εταιρείες προχωράνε ήδη στο στρατόπεδο του avchd, με την αρχή από την Panasonic. Ίδωμεν λοιπόν

Απάντηση: Re: Canon HV30 - άλλος ένας υπέκυψε...

Μπάμπη πάρε 3 raw (απευθείας drag & drop) αρχεία από την Sony SR11

Μην (επαναλαμβάνω ΜΗΝ) κρίνεις από το Playback του pc...

Files --> http://rapidshare.com/files/178190370/SR11.rar

Στέλιο σ' ευχαριστώ. :a0210:
Επειδή δεν μπορώ απ' το γραφείο, θα τα κατεβάσω απ το σπίτι να τα δώ.

Στέλιο με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τα αρχεί στο pc;
Με όσα χρησιμοποίησα η κίνηση ήταν απαράδεκτη.
Έτσι είναι η κίνηση σε όλες οι καμέρες που παίζουν στα 25p;

sotiris δεν ασχολούμαι ποτέ με Playback μέσω Pc οπότε δεν γνωρίζω. To pc το έχω μόνο για editing / authoring. Ένας από τους κύριους λόγους που πήρα Ps3 ;)

πάντως όντως και στο δικό μου Pc (μόνο στο PC όμως) με τον Media player classic, media player 11 κοκ είναι χάλια η κίνηση. Το γιατί δεν το ξέρω όμως :(

Ψάχνω κι εγώ για κάμερα και λόγω htpc προβλέπεται θέαση μόνο μέσα από αυτό.
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι...

μια λυση για κινηση βουτυρο ειναι αν μετατρεψεις τα αρχεια σε mpeg2
τα παιξεις με media player clasic,και να επιλεξεις στα φιλτρα του deinterlacing το bob.

Για αναπαραγωγή AVCHD στον ΗΥ πολύ καλός player της Elecard , αλλά υπάρχει και σε Free έκδοση ο Οxygen AVCHD player ( καθώς και διάφορα plugins για wmp).
Για μετατροπή υπάρχει ο Μain Concept reference καθώς επίσης και της Εlecard.
Τα συγκεκριμένα κλίπ τα κατέβασα και γω και τα αναπαράγω στο PC με τον Εlecard mpeg player φ α ν τ α σ τ ι κ ά !!

Μια ερωτησουλα.Η hv30 εχει dv in.Δηλαδη μπορω να συνδεσω μια hi8 με το dv out και να το παρω σαν dv in και να κανω το λεγομενο analog to digita convertion που υποστηριζει η καμερα.Μονο σαν dv in με ενδιαφερει για να κανω play απο την μια καμερα και record στην αλλη.Ευχαριστω!!!