karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,395
καλα στην Ελλαδα τη κοβω κανα 700αρι....
Καλά αν έρθει 700αρι άστα βράστα...είναι καλή περίπτωση μέχρι 500 ευρώ με τον κιτ αρχική τιμή, από εκει και πάνω ούτε για πλάκα.
καλα στην Ελλαδα τη κοβω κανα 700αρι....
550 θα εχει εξω.... βαλε και τη ταριφα εδω !
Δεν είχα πάρει κάποια απάντηση και έχω κάνει ήδη παραγγελία τον VILTROX με βάση τα σχόλια που διάβασα στο αμαζον.
Όταν παραλάβω (ανταπτορα και μηχανή) θα πω εντυπώσεις
ΕυχαριστώΚαλοδούλευτη η μηχανή...
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τον Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM.... Είναι πολύ καλός και φτηνός...
Και κάποιες φωτογραφίες δίπλα με την 77D
Σίγουρα γέρνει προς τα μπρος, πρέπει να κρατάς τη μηχανή κυρίως από το φακό με το αριστερό χέρι. Συνηθίζεται αλλά είναι λίγο αφύσικοΠως κάθεται ο17-50 2.8 με τον αντάπτορα στην m50, έχει καλή ισορροπία ή γέρνει προς τα μπρος;
Όπως και να έχει πάντως, το χαίρομαι το μικρό σώμα!
Προφανώς πήγαινε για τον canon αν δεν έχεις θέμα με το κόστος και εφόσον σκέφτεσαι να τον χρησιμοποιείς συχνά.και γω έχω την m50 και σκέφτομαι να πάρω αντάπτορα για μερικούς φακούς(όπως τον Sigma 17-50 f2.8 & Canon EF-S 55-250 φf4-5.6 IS STM) αλλά ακόμα ψάχνω αν είναι να πάρω τον canon που είναι μεταλλικός η κάποιον 3rd party που είναι πλαστικοί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.