Canon S90/95 user report...

Αν δεν το προσέξατε, ο τίτλος έγινε S90/95 user report, οπότε οι ευτυχείς ιδιοκτήτες S90 μπορούν (υποχρεούνται με ποινή ban :flipout:) να μας λένε τις εντυπώσεις τους και ότι άλλο θεωρούν σκόπιμο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ :4616:

Αν δεν το προσέξατε, ο τίτλος έγινε S90/95 user report, οπότε οι ευτυχείς ιδιοκτήτες S90 μπορούν (υποχρεούνται με ποινή ban :flipout:) να μας λένε τις εντυπώσεις τους και ότι άλλο θεωρούν σκόπιμο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ :4616:

Εννοείται.. Θα αναφέρω εντυπώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Χτύπησα και μια κάρτα μνήμης SDHC 8Gb + ενα card reader + θηκουλα από το mymemory.co.uk και ειμαι τζετ!

Last edited:
Παρέλαβα και εγώ την S90 Εντυπωσιακή η μικρή
Ρίχνω διάβασμα και επανέρχομαι

Εδω και 2 μηνες την πουλησα (S90) και περιμενω την Olympus XZ1...

Η S90 ηταν εξαιρετικη μηχανη και ισως η πιο καλοκατασκευασμενη και πιο ευχρηστη compact που ειχα ποτε μου ....

Oμως για τα δικα μου γουστα ειχε 3 μειον

1. Ειχε την ταση να υπερφωτιζει κατα μισο στοπ

2. Σε σχεση με την Canon G9 oι φωτογραφιες ηταν πολυ σοφτ ακομη και στις μεγιστες ρυθμισεις sharpening...

3. Χρειαστηκε να δωσω αλλα 30 ευρω για custom made hand grip που κανονικα επρεπε να ειχε μπει εξ αρχης απ την μαμα Canon

Κατα τα αλλα μπορω να πω οτι ηταν τελεια, ειδικα το ring ρυθμισεων στον φακο ειναι πραγματικη ευρεσιτεχνια!

καλως σας βρηκα στο club!!!

απο την Κυριακη, ο Geoha εδωσε την θεση του σε μενα...

η αληθεια ειναι οτι - μεχρι σημερα - η μηχανη με εχει εκπληξει ευχαριστα...

ειχα μεινει για καιρο με την Fuji f30 και εχω παθει πολιτισμικο σοκ με την S90...

εννοειται οτι η f30 θα μεινει λογω της αδιαβροχης θηκης που πηρα πριν τις καλοκαιρινες διακοπες για back up...

θα επανελθω με 2-3 sites που εχουν πολυ ενδιαφερον για το νεο αποκτημα...

την καλησπερα μου...

Είστε σίγουροι για την XZ1; Τα δείγματα που είδα μου φάνηκαν αίσχιστα. Πλαστικά. Δεν φτάνει μόνο ο φακός.

Αν αναφερόμαστε σε αυτά που έχουν δημοσιευθεί στο dpreview οντως ειναι μετριότατα (εμένα μου φαινονται σαν να εχει πεσει ομιχλη παντου ) με ξεπλυμενα χρώματα

Ελπιζω οτι κατι δεν πήγε καλά στην διαδικασια είτε απο τον τεστερ ειτε οτι το δειγμα της μηχανής είχε καποιο πρόβλημα αλλιώς άνθρακες ο θησαυρός..

Πάνο χαίρομαι που σε βόλεψε η S90. Eύχομαι να την ξεζουμίσεις !

paИ-baL;1486575 said:
εννοειται οτι η f30 θα μεινει λογω της αδιαβροχης θηκης που πηρα πριν τις καλοκαιρινες διακοπες για back up...

Μόνο? :cool4:

paИ-baL;1486575 said:
θα επανελθω με 2-3 sites που εχουν πολυ ενδιαφερον για το νεο αποκτημα...

την καλησπερα μου...

Ανυπομονούμε...

εδω, μιλαει για manual focus και δινει συγκεκριμενα νουμερα για υπερεστιακη και dof...

http://enticingthelight.com/2009/11/13/review-canon-s90-part-2-using-the-camera/

richard franiec's grip...

http://www.kleptography.com/rf/#camera_s90

camera settings... (θελει συζητηση αυτο...)

http://www.digicamhelp.com/camera-logs/canon-s90/my-canon-s90-settings/

και tips απο flickr...

http://www.flickr.com/groups/canon_s90/discuss/72157622957887035/

Last edited:
Ενδιαφέροντα θέματα, ειδικά το manual focus - για να το πω καλύτερα το "κλείδωμα" και η υπερεστιακή. To Grip το έβαλα στην S95, άπαιχτο - αξίζει τα λεφτά του.

Και κάτι άλλο: έστειλα mail στην intersys για το εγχειρίδιο χρήσης, και μου ζήτησαν στοιχεία αγοράς για να μου το στείλουν (με πέτυχαν στον δρόμο και δεν μπορούσα). Λέτε να τους κακολόγησα? Θα σας ενημερώσω...

εγω οταν πριν τα χριστουγεννα ,πριν αλλαξω την μηχανη την canon powershot SX30 IS (460) τους ειχα μιλησει στο τηλεφωνο γιατι το μανουαλ της μηχανης ειχε μονο τα βασικα,μου ζητησαν τη διευθυνση μου και μου στειλαν το μανουαλ της μηχανης κανονικα χωρις να μου ζητησουν τιμολογιο

Στα Αγγλικά, Γαλλικά... ... Φινλανδικά, Σλοβάκικα... Ελληνικά όχι! Πώς έτσι θα το μοιράζουμε, σε όποιον λάχει?

Πολύ ευχαριστημένος με την S90 εως τώρα
Χαμός από ρυθμίσεις σε σχέση με τις άλλες compact που είχα (Panasonic Lumix fx 35 , Canon ixus 80) ευτυχώς το Manual είναι λεπτομερέστατο

Σαν ποιότητα δεν είμαι ο κατάλληλος να την κρίνω αλλά σε σχέση με αυτές που είχα είναι σαφώς ανώτερη

Η μπαταρία διαρκεί ελάχιστα Σε 1,5 ώρα πρόλαβα 70 φωτό και τέλος
Πάμε οπωσδήποτε για το kit από το Amazon
Για ασφάλεια καλό είναι να έχεις 3 μπαταρίες

Γενικά καλύτερη αγορά από ότι περίμενα