Carmina burana

κοίταξε...
αν το δείς ψύχραιμα....:grandpa:
η βου (ρτσα) σε λίγο πιό εξτρημ και κίνκυ καταστάσεις μπορεί και να ντουμπλάρει....

γιά την άλλη...το κόβω χλωμό....-bye-

See for yourself :flipout::flipout::flipout:

blind_hedgehog.jpg

Εγώ πάντως δεν μιλάω σοβαρά και από ότι φαίνεται έχω απολέσει κάθε μορφής σοβαρότητας (ο Ζαγγογιάννης πταίει)

Ωραία περάσαμε, χάρηκα για την γνωριμία, ενημερώστε για το πότε γίνομαι ban :grinning-smiley-043

See for yourself :flipout::flipout::flipout:

blind_hedgehog.jpg

Εγώ πάντως δεν μιλάω σοβαρά και από ότι φαίνεται έχω απολέσει κάθε μορφής σοβαρότητας (ο Ζαγγογιάννης πταίει)

Ωραία περάσαμε, χάρηκα για την γνωριμία, ενημερώστε για το πότε γίνομαι ban :grinning-smiley-043

αγαπητέ το χιούμορ είναι πάντα εκτιμητέον....

:grandpa:

αγαπητέ το χιούμορ είναι πάντα εκτιμητέον....

:grandpa:

Α πάρα πολύ ωραία... Πάω τώρα για περπάτημα να ρίξω την χοληστερίνη μου. Παγώνω προσωρινά το κείμενο που ξεκίνησα για παρουσίαση της 9ης του Bruckner, διότι μετά από αυτό, λίγο δύσκολο...

κοίτα μην την ρίξεις πολύ....
Φάε και ένα σοκολατάκι...:grandpa:

το βραδάκι συνεχίζουμε....με Ορφ και Ρεη και ....βλέπουμε:grinning-smiley-043

Α πάρα πολύ ωραία... Πάω τώρα για περπάτημα να ρίξω την χοληστερίνη μου. Παγώνω προσωρινά το κείμενο που ξεκίνησα για παρουσίαση της 9ης του Bruckner, διότι μετά από αυτό, λίγο δύσκολο...

Σύμπτωσις; τηλεπάθεια; αυτή άκουγα προ ολίγου με τον Giulini.
Αναμένουμε, μην κουραστείς πολύ.
:smile:

θα σε πιστολίσουν εσένα, κάποια μέρα, Αυτοί.
εχω μόνο την ελπίδα ότι, σαν γνήσιος Ιακωβίνος, θα προλάβεις 'να φάς' πρώτος αρκετούς από δαύτους.
Γλυκέ μου ! :love:

Στο δικό μου παιχνίδι κερδίζουν πάντα οι Γιακωβίνοι.Τα ...κεφάλια στην πορεία είναι "από εχθρούς κι από πιστούς":bigcry:.Παράπλευρες απώλειες.
Ο Ορφ πάντως είναι αδικημένος από την εποχή του.Στο βαθμό που ο καλλιτέχνης προσδιορίζεται και από τη συγκυρία αυτός τράβηξε το χειρότερο χαρτί.Δεν τον αθωώνω για τις επιλογές του (άλλοι μεγαλούργησαν τότε κυνηγημένοι) απλώς τον βλέπω σαν μια τεράστια σπαταλημένη δυναμική, ένα σπουδαίο ταλέντο που άνθησε ματαίως.-bye-

Σύμπτωσις; τηλεπάθεια; αυτή άκουγα προ ολίγου με τον Giulini.
Αναμένουμε, μην κουραστείς πολύ.
:smile:

Α! Ωραία επιλογή ο giulini. Ποια από τις τρεις ηχογραφήσεις; Hint: Karajan 1966

Ο περίπατος πήγε περίπατο, διότι στον περίπατο επέτυχα γνωστούς ότινοι καταναλώναν τσίπουρο. Fuck the τρανσαμινάσες λοιπόν το περίπου. Δεν πίνω τσιπουρο, τάραξα τους μεζέδες. Η κρίσης πάντως είναι φανερή. Οι συγκεκριμένοι είχαν τεράστια κοκορέτσια, τώρα φτήνιες με φουφού της δεκάρας και ντηλίβερι.

αυτή:

416K5KAEQGL._SL500_AA300_.jpg

Ο Giulini έχει προσφέρει εξαιρετικές ερμηνείες και στις τρεις τελευταίες συμφωνίες του Bruckner.
1491799.jpg
41SNS3FXV3L._SL500_AA240_.jpg

Ως έγκριτος Μπρουκνερολόγος , συμφωνείς για τον Ιταλό;
Αυτή του Karajan μου την είχες συστήσει εσύ προ καιρού, την πήρα, αλλά δεν αξιώθηκα να την ακούσω ακόμη...:blush:

Να μπω εγώ σφήνα, αφού αργεί να απαντήσει ο Μπρουκνεριανός (θα φταίνε οι χοληστερίνες από το κοκορέτσι) Ο ιταλός είναι εξαίρετος μπρουκνεριστής, αλλά στο τέλος της καριέρας του, τα αργά τέμπι που υιοθέτησε τότε σε ΟΛΑ ταιριάζουν τέλεια με τον Bruckner. Η ηχογράφηση του Karajan ήταν η πρώτη που απέκτησα, είναι πολύ καλή, αλλά προτιμώ τον Schuricht με τη Φιλαρμονική της Βιέννης στην EMI ή τον Φουρτβένγκλερ.

Υ.Γ. Πάει, το ξεφτιλίσαμε τελείως το νήμα.

αυτή:

416K5KAEQGL._SL500_AA300_.jpg

Ο Giulini έχει προσφέρει εξαιρετικές ερμηνείες και στις τρεις τελευταίες συμφωνίες του Bruckner.
1491799.jpg
41SNS3FXV3L._SL500_AA240_.jpg

Ως έγκριτος Μπρουκνερολόγος , συμφωνείς για τον Ιταλό;
Αυτή του Karajan μου την είχες συστήσει εσύ προ καιρού, την πήρα, αλλά δεν αξιώθηκα να την ακούσω ακόμη...:blush:

Ναι με αρέσει πολύ ο Giulini. Εκείνο που λατρεύω σε αυτόν είναι το φρασάρισμα που κάνει σε αυτές τις συμφωνίες. Δυνατές και καθαρές φωνές. Επίσης είχε το μοναδικό ταλέντο να μπορεί να διευθύνει τις παύσεις πολύ καλύτερα από οποιoνδήποτε άλλο. Mε λίγα λόγια κάνει conducting τον μη-ήχο, την ησυχία... Μεγάλο προσόν για διευθυντή ορχήστρας, ειδικά σε αυτόν που ερμηνεύει Bruckner. Αυτός νομίζω είναι ο λόγος που θριάμβευσε.

BTW πάνε στο http://www.qobuz.com και εκμεταλλεύσου το promotion που έχουν με 1 euro όπου για 20 μέρες μπορείς να ακούσεις οτιδήποτε από τον κατάλογο τους. Βάλε Bruckner Giulini και θα δεις πολλά πράγματα ενδιαφέροντα. Πατάς ecouter l'album et voila! Πολύ καλό μια και το δείγμα είναι 320 kbps. Έχει και application για το κινητό (αρκετά έξυπνη με καλό buffering). Η 20ήμερη δοκιμή για 1 euro αξίζει νομίζω

Δεν ξέρω αλλά το μέλλον κοιτά προς τα εκεί. Συνδρομή, αναζήτηση σε τεράστιους καταλόγους και play on demand. Όταν πάμε και στο lossless, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Τώρα ακούω την 9η με τον Lorin Maazel με την ορχήστρα της βαυαρικής ραδιοφωνίας.

Να μπω εγώ σφήνα, αφού αργεί να απαντήσει ο Μπρουκνεριανός (θα φταίνε οι χοληστερίνες από το κοκορέτσι) Ο ιταλός είναι εξαίρετος μπρουκνεριστής, αλλά στο τέλος της καριέρας του, τα αργά τέμπι που υιοθέτησε τότε σε ΟΛΑ ταιριάζουν τέλεια με τον Bruckner. Η ηχογράφηση του Karajan ήταν η πρώτη που απέκτησα, είναι πολύ καλή, αλλά προτιμώ τον Schuricht με τη Φιλαρμονική της Βιέννης στην EMI ή τον Φουρτβένγκλερ.

Στα Τέμπη αγαπητέ μου, ΠΑΝΤΑ αργά....-bye-

τί είπαμε για το νήμα?:BDGBGDB55:

Του Φουρτ του 1944 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Μοναδική και ανεπανάληπτη. Γεμάτη θυμό βέβαια, όσοι μπορούν να το πιάσουν το νόημα.

Εντάξει βρε παιδιά, αφήστε το όταν φέρω την παρουσίαση της. Θα αφήσω λίγο καιρό λόγο γλαφυρότητα και φαιδρότητας που αναπτύξαμε, να κοπάσουν λίγο τα πράγματα...