- 17 June 2006
- 49,609
αααα.... δεν έχω εντρυφήσει. Μάλλον τον βαριέμαι
αφού δεν έχεις εντρυφήσει?
κοίταξε...
αν το δείς ψύχραιμα....:grandpa:
η βου (ρτσα) σε λίγο πιό εξτρημ και κίνκυ καταστάσεις μπορεί και να ντουμπλάρει....
γιά την άλλη...το κόβω χλωμό....![]()
εχω την Μυθωδία - προσφορά από κάπου και παλιά άκουγα το albedo 0.39 Αρκετά
See for yourself
![]()
Εγώ πάντως δεν μιλάω σοβαρά και από ότι φαίνεται έχω απολέσει κάθε μορφής σοβαρότητας (ο Ζαγγογιάννης πταίει)
Ωραία περάσαμε, χάρηκα για την γνωριμία, ενημερώστε για το πότε γίνομαι ban![]()
αγαπητέ το χιούμορ είναι πάντα εκτιμητέον....
:grandpa:
Α πάρα πολύ ωραία... Πάω τώρα για περπάτημα να ρίξω την χοληστερίνη μου. Παγώνω προσωρινά το κείμενο που ξεκίνησα για παρουσίαση της 9ης του Bruckner, διότι μετά από αυτό, λίγο δύσκολο...
δεν έχεις...κάτι....![]()
θα σε πιστολίσουν εσένα, κάποια μέρα, Αυτοί.
εχω μόνο την ελπίδα ότι, σαν γνήσιος Ιακωβίνος, θα προλάβεις 'να φάς' πρώτος αρκετούς από δαύτους.
Γλυκέ μου !![]()
Σύμπτωσις; τηλεπάθεια; αυτή άκουγα προ ολίγου με τον Giulini.
Αναμένουμε, μην κουραστείς πολύ.
:smile:
αυτή:
![]()
Ο Giulini έχει προσφέρει εξαιρετικές ερμηνείες και στις τρεις τελευταίες συμφωνίες του Bruckner.
![]()
![]()
Ως έγκριτος Μπρουκνερολόγος , συμφωνείς για τον Ιταλό;
Αυτή του Karajan μου την είχες συστήσει εσύ προ καιρού, την πήρα, αλλά δεν αξιώθηκα να την ακούσω ακόμη...:blush:
Υ.Γ. Πάει, το ξεφτιλίσαμε τελείως το νήμα.
Να μπω εγώ σφήνα, αφού αργεί να απαντήσει ο Μπρουκνεριανός (θα φταίνε οι χοληστερίνες από το κοκορέτσι) Ο ιταλός είναι εξαίρετος μπρουκνεριστής, αλλά στο τέλος της καριέρας του, τα αργά τέμπι που υιοθέτησε τότε σε ΟΛΑ ταιριάζουν τέλεια με τον Bruckner. Η ηχογράφηση του Karajan ήταν η πρώτη που απέκτησα, είναι πολύ καλή, αλλά προτιμώ τον Schuricht με τη Φιλαρμονική της Βιέννης στην EMI ή τον Φουρτβένγκλερ.
ελα μου ; τι δεν έχω ; κι αφου δεν τόχω φέρτο ....![]()
Να μπω εγώ σφήνα, αφού αργεί να απαντήσει ο Μπρουκνεριανός (θα φταίνε οι χοληστερίνες από το κοκορέτσι) Ο ιταλός είναι εξαίρετος μπρουκνεριστής, αλλά στο τέλος της καριέρας του, τα αργά τέμπι που υιοθέτησε τότε σε ΟΛΑ ταιριάζουν τέλεια με τον Bruckner. Η ηχογράφηση του Karajan ήταν η πρώτη που απέκτησα, είναι πολύ καλή, αλλά προτιμώ τον Schuricht με τη Φιλαρμονική της Βιέννης στην EMI ή τον Φουρτβένγκλερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.