Carrefour CT1002

εγώ πήρα απο KΟτσώβολο, σε προσφορά στα 10 δερματινη για ipad η οποία θέλει λίγο κοπτική ραπτική για να φαίνονται τα κουμπιά

r_ipad2bookcm_medium.jpg

ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα στα carrefour? Ακομα αν καποιος απο εδω θελει να το πουλησει ας μου κανει ενα πμ.

Απάντηση: Re: Carrefour CT1002

ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα στα carrefour? Ακομα αν καποιος απο εδω θελει να το πουλησει ας μου κανει ενα πμ.
Στο Μαρούσι δεν υπήρχε εχθές. Πάντως είναι διαθέσιμο online και μπορείς να το παραγγείλεις από κει.

Απάντηση: Νέα έκδοση Gingerbread!

χαχαχα!

είδα το λινκ και είπα "και το lidl έβγαλε ταμπλέτα?"

:ears:

Σε πληροφορώ το γερμανικο Lidl που εχω μπει μέσα 2-3 φορές βάζουν τα πάντα από τεχνολογία και gadgets
check this out http://www.lidl.de/de/Handy-Zubehoer
Εδώ με την κρίση δε φτάνει τίποτα....

καλά μιλάμε έπαθα πλάκα - τέτοια ποικιλία ούτε το plaisio! Τελικά όντως μας έχουν για Ουγκάντα (χωρίς να θέλω να μειώσω την Ουγκάντα!)

εγώ ξέρω ότι από την αναβάθμιση και μετά, είναι αλλού γι αλλού....
δεν στρίβει, μόλις αργήσει η ανταπόκριση μιας εφαρμογής σε ρωτάει αν θες να την κλείσεις, χάνει το wifi μεταξύ απλών κλεισιμάτων σε ρυθμό προπό...(δηλαδή δεν γίνεται πρόβλεψη....πας τουαλέτα το κλείνεις, επιστρέφεις ανοίγεις δεν έχει wifi..., πάς κουζίνα το κλείνεις γυρνας το βρίσκεις....)
Μιά λύση είναι να μην πηγαίνεις τουαλέτα, ή να το παίρνεις μαζί σου.
Σε πρώτη ευκαιρία που θα βρω χρόνο να ασχοληθώ θα γυρίσω φρόγιο.

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

καλά μιλάμε έπαθα πλάκα - τέτοια ποικιλία ούτε το plaisio! Τελικά όντως μας έχουν για Ουγκάντα (χωρίς να θέλω να μειώσω την Ουγκάντα!)

Καλά, μην τρελαίνεσαι, τα περισσότερα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω ίντερνετ, είναι no name ή παλιά μοντέλα.

Η ποικιλία ηλεκτρονικών σε ένα κατάστημα που στην Ελλάδα πουλάει κατά κόρον τρόφιμα ήταν αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση!

εγώ ξέρω ότι από την αναβάθμιση και μετά, είναι αλλού γι αλλού....
δεν στρίβει, μόλις αργήσει η ανταπόκριση μιας εφαρμογής σε ρωτάει αν θες να την κλείσεις, χάνει το wifi μεταξύ απλών κλεισιμάτων σε ρυθμό προπό...(δηλαδή δεν γίνεται πρόβλεψη....πας τουαλέτα το κλείνεις, επιστρέφεις ανοίγεις δεν έχει wifi..., πάς κουζίνα το κλείνεις γυρνας το βρίσκεις....)
Μιά λύση είναι να μην πηγαίνεις τουαλέτα, ή να το παίρνεις μαζί σου.
Σε πρώτη ευκαιρία που θα βρω χρόνο να ασχοληθώ θα γυρίσω φρόγιο.

Κανένα απ αυτά που αναφέρεις.
Δεν κάνεις κανένα αγιασμό;

υγ: υπάρχει αναβάθμιση της αναβάθμισης. Δεν την περνάς να γίνεις το πειραματόζωο;

Κανένα απ αυτά που αναφέρεις.
Δεν κάνεις κανένα αγιασμό;

υγ: υπάρχει αναβάθμιση της αναβάθμισης. Δεν την περνάς να γίνεις το πειραματόζωο;

καθημερινές είναι πίκρα....
δεν έχω τον χρόνο που θέλω.
Οι Αγιες μέρες ήρθαν ΣΚ...

πάντως πριν ήταν καλύτερα.
Χειρότερα δεν ξέρω αν γίνεται, οπότε ...μόλις βρω χρόνο ή θα κάνω νέα ή θα γυρίσω στα παλιά, αν το καταφέρω

Android 4.0.3

Κυκλοφόρησε από τους Γάλλους

Android 4.0.3 aka Ice Cream Sandwich:

http://ct704ct1002.forumgratuit.fr/t533-installation-de-la-rom-ics-403-v001-beta-pour-ct1002

Είναι ακόμη σε beta έκδοση, αλλά όποιος δεν κρατιέται μπορεί να τη δοκιμάσει.

Πάντως, από σχόλια που διάβασα σε άλλο φόρουμ, είναι σα να πρόκλειται για άλλο τάμπλετ...

Απάντηση: Android 4.0.3

Κυκλοφόρησε από τους Γάλλους

Android 4.0.3 aka Ice Cream Sandwich:

http://ct704ct1002.forumgratuit.fr/t533-installation-de-la-rom-ics-403-v001-beta-pour-ct1002

Είναι ακόμη σε beta έκδοση, αλλά όποιος δεν κρατιέται μπορεί να τη δοκιμάσει.

Πάντως, από σχόλια που διάβασα σε άλλο φόρουμ, είναι σα να πρόκλειται για άλλο τάμπλετ...

πλάκα μου κάνειιιιιιιις?????

Δε κρατιέμαι, θα πάω να τη δοκιμάσω το απόγιομα!