Carrefour CT1002

ενα περίεργο που παρατήρησα είναι πως με τι παγωτο μου βρίσκει οτι έχει εσωτερική μνήμη μόνο 0,89 GB, δηλαδή δεν διαβάζει τα 4GB . Του φόρτωσα καμιά 20ρια παιχνίδια και καμιά 10ρια εφαρμογές και το μηχανάκι άρχισε να σέρνεται . Μετέφερα κάποια απ αυτα στην κάρτα sd και πήρε παλι ανάσα αλλά και πάλι όχι ικανοποιητικά . Ξερει κανείς κατι επ αυτού?

Μάλλον δεν έχουμε κάποια ερμηνεία ή πρόταση στο θέμα της μειωμένης αναγνώρισης μνήμης..

Δε ξέρω αν έχουν γράψει κάτι οι Γάλλοι.

Ένα 0,89gb θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κι εγώ.

Αλλά μετά έκανα scrolling προς τα κάτω και διάβασα 2gb internal memory (ή κάτι τέτοιο).

Δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει (αν έχει) αυτό το θέμα με τη μνήμη.

Εγώ το χρησιμοποιώ για browsing, για ανάγνωση pdf αρχείων, για emails, το angry birds πάει σφαίρα, έχει πολύ καλή ανάλυση, γενικά δε με δυσκόλεψε πουθενά.

Ακόμα και ipad να έπαιρνα τις ίδιες δουλειές θα έκανα, δεν ήθελα τίποτε περισσότερο.

Αλλά το πήραμε κοψοχρονιά, οπότε ας μην είναι και τέλειο, δε πειράζει.

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

Μάλλον δεν έχουμε κάποια ερμηνεία ή πρόταση στο θέμα της μειωμένης αναγνώρισης μνήμης..

είναι γεγονός η μειωμένη?
ή απλώς υπάρχει αναφορά (πιθανόν εσφαλμένη)?
Η ποιοτική και όχι μόνο αναβάθμιση ίσως υπερκαλύπτει την "απώλεια" αν υπάρχει όντως.
Επίσης οι εφαρμογές που καλείται να εγκαταστήσει και να τρέξει είναι ελάχιστες σε όγκο και πάντα μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική.
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Είναι ένα θέμα πάντως, αν όντως ισχύει, όπως και το "θέμα" της κατάργησης του usb....

Πάντως τώρα κολλάει ελάχιστα, απλά που και που το dolphin σου ζητάει να διαλέξεις κλείσιμο ή αναμονή, και έχει πιό άμεση απόκριση.
Επίσης ο σχεδιασμός του interface είναι εξαιρετικός.
Λίγο εμφανίζει θολή εικόνα στο rendering....μέχρι να φιξάρει.

Γενικά θα έλεγα είμαι ευχαριστημένος.

Αλλά το πήραμε κοψοχρονιά, οπότε ας μην είναι και τέλειο, δε πειράζει.

κοψοχρονιά δεν θα το έλεγα.
Φτηνά ναι.
Υπάρχουν ήδη άλλα ανταγωνιστικά γυρω στα 250 που είναι επίσης λογική τιμή.
Ευτυχώς που αναβαθμίζεται. Αλοίμονο αν έμενε στην αρχική έκδοση και σήμερα 6 μήνες μετά ίσως να σκυλοβρίζαμε για τα 180 που δώσαμε.

Δε ξέρω αν έχουν γράψει κάτι οι Γάλλοι.

Ένα 0,89gb θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κι εγώ.

Αλλά μετά έκανα scrolling προς τα κάτω και διάβασα 2gb internal memory (ή κάτι τέτοιο).

Δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει (αν έχει) αυτό το θέμα με τη μνήμη.

Εγώ το χρησιμοποιώ για browsing, για ανάγνωση pdf αρχείων, για emails, το angry birds πάει σφαίρα, έχει πολύ καλή ανάλυση, γενικά δε με δυσκόλεψε πουθενά.
Αυτό είναι σωστό. Οπως το αντιλαμβάνομαι κι εγώ τα 4gb είναι μνήμη αποθήκευσης και εγκατάστασης εφαρμογών και όχι ram (η RAM είναι 512 MB). Συνεπώς δεν πρέπει να επηρεάζει τις επιδόσεις του ταμπλετ. Εχω προσθέσει μια καρτούλα sd στα 8GB και μέχρι σήμερα δεν είχα ούτε ένα κόλλημα, ούτε ζητήματα ταχύτητας αλλά ούτε και παράπονα από τη wifi σύνδεση.
Γενικά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

εγω σας είπα , αν το πλακώσω στις εφαρμογές σέρνεται απίστευτα , οταν τις μεταφέρω στην κάρτα και τις απομακρύνω απ την επιφάνεια αφήνοντας ελάχιστα εικονίδια σε αυτή παει καλά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

κοψοχρονιά δεν θα το έλεγα.
Φτηνά ναι.
Υπάρχουν ήδη άλλα ανταγωνιστικά γυρω στα 250 που είναι επίσης λογική τιμή.
Ευτυχώς που αναβαθμίζεται. Αλοίμονο αν έμενε στην αρχική έκδοση και σήμερα 6 μήνες μετά ίσως να σκυλοβρίζαμε για τα 180 που δώσαμε.

όταν το πήρα εγώ υπήρχε αυτό και το ipad.

εγω σας είπα , αν το πλακώσω στις εφαρμογές σέρνεται απίστευτα , οταν τις μεταφέρω στην κάρτα και τις απομακρύνω απ την επιφάνεια αφήνοντας ελάχιστα εικονίδια σε αυτή παει καλά

Φιλαράκι τι εφαρμογές βάζεις? μου κάνει εντύπωση.

Εμένα πάντως με αρέσει πολύ λέμε το ταμπλετάκι.

Μη θέλουμε και την τελειότητα.

Μη κάνουμε σαν αυτούς με τα opel manta που τους βάζανε 3λιτρους τουρμποκινητήρες και κερδίζανε στα drag races κάτι πορσικά! :ernaehrung004:

ICS 4.0.3 επετεύχθη!

Πραγματικά το ταμπλετάκι μεταμορφώνεται! απίστευτο. Πάει ΣΦΑΙΡΑ. το rendering στο browsing γίνεται πολύ πιο γρήγορα.

Έχω πάθει πλάκα.

Μήτσο φέρτο μια μέρα να στο σιάξω ρε.

Αρχηγέ από ότι βλέπω το έχεις πάρει παραμάζωμα!:firstprize:
Δεν βάζεις και ένα οδηγό εδώ πέρα (μαζί με την ΡΟΜ) για να μπορούμε και οι μη γαλλομαθείς να το κάνουμε μόνοι μας!!!!
Σε ευχαριστώ