Μάλλον δεν έχουμε κάποια ερμηνεία ή πρόταση στο θέμα της μειωμένης αναγνώρισης μνήμης..
Μάλλον δεν έχουμε κάποια ερμηνεία ή πρόταση στο θέμα της μειωμένης αναγνώρισης μνήμης..
Αλλά το πήραμε κοψοχρονιά, οπότε ας μην είναι και τέλειο, δε πειράζει.
Αυτό είναι σωστό. Οπως το αντιλαμβάνομαι κι εγώ τα 4gb είναι μνήμη αποθήκευσης και εγκατάστασης εφαρμογών και όχι ram (η RAM είναι 512 MB). Συνεπώς δεν πρέπει να επηρεάζει τις επιδόσεις του ταμπλετ. Εχω προσθέσει μια καρτούλα sd στα 8GB και μέχρι σήμερα δεν είχα ούτε ένα κόλλημα, ούτε ζητήματα ταχύτητας αλλά ούτε και παράπονα από τη wifi σύνδεση.Δε ξέρω αν έχουν γράψει κάτι οι Γάλλοι.
Ένα 0,89gb θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κι εγώ.
Αλλά μετά έκανα scrolling προς τα κάτω και διάβασα 2gb internal memory (ή κάτι τέτοιο).
Δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει (αν έχει) αυτό το θέμα με τη μνήμη.
Εγώ το χρησιμοποιώ για browsing, για ανάγνωση pdf αρχείων, για emails, το angry birds πάει σφαίρα, έχει πολύ καλή ανάλυση, γενικά δε με δυσκόλεψε πουθενά.
κοψοχρονιά δεν θα το έλεγα.
Φτηνά ναι.
Υπάρχουν ήδη άλλα ανταγωνιστικά γυρω στα 250 που είναι επίσης λογική τιμή.
Ευτυχώς που αναβαθμίζεται. Αλοίμονο αν έμενε στην αρχική έκδοση και σήμερα 6 μήνες μετά ίσως να σκυλοβρίζαμε για τα 180 που δώσαμε.
εγω σας είπα , αν το πλακώσω στις εφαρμογές σέρνεται απίστευτα , οταν τις μεταφέρω στην κάρτα και τις απομακρύνω απ την επιφάνεια αφήνοντας ελάχιστα εικονίδια σε αυτή παει καλά
ICS 4.0.3 επετεύχθη!
Πραγματικά το ταμπλετάκι μεταμορφώνεται! απίστευτο. Πάει ΣΦΑΙΡΑ. το rendering στο browsing γίνεται πολύ πιο γρήγορα.
Έχω πάθει πλάκα.
Μήτσο φέρτο μια μέρα να στο σιάξω ρε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.