Carrefour CT1002

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

Λογικό είναι.
Με τις καινούργιες εκδόσεις android είναι συμβατή η έκδοση v.3.5.x και όχι η v.2.3.x
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το εγκατέστησα αλλά ενώ τρέχει και μου δείχνει τα εικονίδια των βίντεο δείχνει ότι φορτώνει για πάνω από 5 λεπτά! Έτσι το σταματάω, είναι λογική αυτή η καθυστέρηση;

Αυτό δεν το ξέρω γιατί μπορεί να παίζουν πολλά πράγματα, όπως το πόσο μεγάλο είναι το αρχείο που θες να δεις, πόσο Buffering είναι ρυθμισμένο να κάνει, τι σύνδεση έχει με το internet από πλευράς ταχύτητας κλπ.

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

Αυτό δεν το ξέρω γιατί μπορεί να παίζουν πολλά πράγματα, όπως το πόσο μεγάλο είναι το αρχείο που θες να δεις, πόσο Buffering είναι ρυθμισμένο να κάνει, τι σύνδεση έχει με το internet από πλευράς ταχύτητας κλπ.

Αυτό πως το ρυθμίζω; μέσα από την εφαρμογή του youtube; Συγγνώμη που σε ρωτάω αλλά είμαι άσχετος με το android (την αναβάθμιση σε 4 την έκανα ακολουθώντας το γαλλικό φόρουμ και πέτυχε - κατά λάθος;).
Η ταχύτητα με speedtest.net στον σταθερό ΗΥ είναι γύρω στα 13ΜΒ.
Από αρχεία προσπαθώ και τα απλά αλλά και τα HD, σε μια ιστοσελίδα για τον αυτισμό όπου ανεβάζουν χρήστες βιντεάκια μπορώ να τα δώ μέσα από browser αλλά, άλλα βίντεο από αλλού (ακόμα και μέσω browser) πχ από ενικος, τρομακτικό κλπ τότε όχι.

Βασικά η πρόταση είναι να μην τα βλέπεις από κανέναν browser, αλλά να βλέπεις τη διεύθυνση και να ανοίγεις το ίδιο βίντεο μέσα από την εφαρμογή youtube.

Καλησπέρα παιδιά
Πριν 4 μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο ταμπλετ ct 1002 απο τα καρφουρ, έχοντας διαβάσει όλα τα άρθρα σχετικά με την συσκεύη αποφάσισα να ακολουθήσω κάποιες οδηγίες για update στο market και κατέβασα τa αρχείa. Αφου το έκανα extract και μου εβγαλε και ενα προβληματακι σχετικα με corrupted αρχείο, ακολούησα πιστα τα βήματα και το εκανα upgrade εκανε restart και κατα την επανεκινηση μου εμφανισε κατι μηνηματα σαν σε περιβαλον msdos, ελεγε και για κατι failure,εκανε ξανα ρεσταρτ και απο τοτε κολαει στην αρχικη μπλε οθόνη που λεει touch tablet και δεν προχωράει άλλο. Ουτε restart κάνει αν δεν το κάνω reset με την βελόνα!!!! Εχω πελαγώσει μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ?????????
Ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Re: Carrefour CT1002

Με τη χρήση του ES Explorer μπορείς και μέσω wifi να sυνδεθείς στο laptop αρκεί να είναι και τα 2 συνδεδεμένα πάνω στον ίδιο wifi router και να τα πάρεις απευθείας.
Αν και το πιο εύκολο είναι μάλλον το βγάζω κάρτα μνήμης από το ένα, τη βάζω στο άλλο, και μετά πάλι πίσω.
Γιώργο,με ποιό τρόπο/ρυθμίσεις γίνεται αυτό?
Τι πρέπει να έχω εγκατεστημένο στο laptop?

Καλησπέρα παιδιά
Πριν 4 μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο ταμπλετ ct 1002 απο τα καρφουρ, έχοντας διαβάσει όλα τα άρθρα σχετικά με την συσκεύη αποφάσισα να ακολουθήσω κάποιες οδηγίες για update στο market και κατέβασα τa αρχείa. Αφου το έκανα extract και μου εβγαλε και ενα προβληματακι σχετικα με corrupted αρχείο, ακολούησα πιστα τα βήματα και το εκανα upgrade εκανε restart και κατα την επανεκινηση μου εμφανισε κατι μηνηματα σαν σε περιβαλον msdos, ελεγε και για κατι failure,εκανε ξανα ρεσταρτ και απο τοτε κολαει στην αρχικη μπλε οθόνη που λεει touch tablet και δεν προχωράει άλλο. Ουτε restart κάνει αν δεν το κάνω reset με την βελόνα!!!! Εχω πελαγώσει μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ?????????
Ευχαριστώ πολύ

Όταν κάνεις update, έχεις ένα αρχείο update.zip το οποίο δεν αποσυμπιέζεις. Την αναβάθμιση την κάνεις από αυτό το ασυμπιεστο αρχείο. Ίσως κάπου εκεί να έγινε η πατατιά...

Και αυτό πολύ σωστά, αλλά και ότι τα αρχεία πρέπει να βρίσκονται στο root της κάρτας και όχι μέσα σε φάκελο.

Το βλέπω καλή περίπτωση για απλή χρήση, σερφάρισμα, περιοδικά, κείμενα κ.λ.π. Από χρώματα πως είναι, ευκρίνεια?

μια χαρά γενικά
σε ποιότητα και απόδοση.
εκτός αν σου περισσεύουν 500-600 για αιπαντ

Ταπεινή άποψη, υπάρχουν πλέον πολύ καλύτερα φτηνά κινέζικα... Προσφάτως και διπύρηνα.

υγ. η ποιότητα του αλλά και η οθόνη του όταν το περιεργάστηκα σε ένα καρφούρ, δεν μου φάνηκαν και τόσο καλές...

Δεν μου περισσεύουν :bigcry: οπότε να υποθέσω ότι κάπως θα βρούμε και τα κατάλληλα μέσα πειράγματος...

Edit: Lykman για πες κανένα παράδειγμα με αξιόπιστο "μαγαζί" για αγορά?

η ποιότητα της οθόνης είναι πολύ ικανοποιητική.
Απλά με το ice cream λειτουργικό, αν και έχει ξεφύγει σε γενική αίσθηση με αυτό που βρίσκεις στο ράφι, μάλλον είναι ζορισμένο στο σερφάρισμα.
Θα μπορούσε σίγουρα να είναι πιό γρήγορο.
Αλλά με 180 δεν ξέρω τι βρίσκεις καλύτερο.
Ίσως τίποτα.
Και για τη χρήση που το θέλω εγώ ούτε 250 για κάτι κάπως καλύτερο δεν θα έδινα.
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα 180 να το δούμε.
Αν και τρέχει τόσο η τεχνολογία και βαραίνει τόσο πολύ το internet κάθε μέρα με τα addons, τα facebook και δε συμμαζεύεται που ό,τι και να πάρεις μέχρι να πας σπίτι έχει ξεπεραστεί.

ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.futeko.com/browse.php?cat=tablet

τα 7"αρια elf2 / aurora2 είναι ήδη διπύρηνα cortex A9 @ 1.5GHz

Και αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96716-Vodafone-Smart-Tab-10-3G-tablet , είναι σαφώς καλύτερο από του καρφούρ ειδικά στην συγκεκριμένη τιμή της αγγελίας!

η ποιότητα της οθόνης είναι πολύ ικανοποιητική.
Από περιέργεια και μόνο, έχεις δοκιμάσει άλλα ταμπλετς? Δεν το λέω ειρωνικά σε καμία περίπτωση, απλά... αυτό που είδα δοκιμάζοντας το... μόνο ικανοποιητικό δεν θα το έλεγα. Βέβαια ξαναλέω ήταν το δείγμα στο μαγαζί, με αρκετό φως.

Last edited:
έχω δοκιμάσει ένα samsung και ένα ipad.
Ήταν καλύτερα.
Το ένα κόστιζε όμως 550 και το άλλο 720