Carrefour CT1002

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

Αυτό είναι σωστό. Οπως το αντιλαμβάνομαι κι εγώ τα 4gb είναι μνήμη αποθήκευσης και εγκατάστασης εφαρμογών και όχι ram (η RAM είναι 512 MB). Συνεπώς δεν πρέπει να επηρεάζει τις επιδόσεις του ταμπλετ. Εχω προσθέσει μια καρτούλα sd στα 8GB και μέχρι σήμερα δεν είχα ούτε ένα κόλλημα, ούτε ζητήματα ταχύτητας αλλά ούτε και παράπονα από τη wifi σύνδεση.
Γενικά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

πάντως στα settings εκτός από τα 0.89 και κάτι άλλα ψιλά που λέει σε εφαρμογές, πιό κάτω, κάτω και από την εξωτερική μνήμη στην κάρτα αναφέρει άλλα 2 γίγα.

από τοτε που έβαλε το παγωτό πάντως τρέχει απείρως καλύτερα.
Μόνη ένσταση το dolphin που "κολλάει", δηλ σε ρωτάει όλη την ώρα αν θες να τον κλείσεις.

Κατά τα άλλα σφαίρα.
Βρίσκει δίκτυο αμέσως, κρατάει περισσότερο το ρεύμα.

για όσους ενδιαφέρονται (και είναι από Δράμα - Καβάλα) υπάρχουν 6-7 CT1002 στην τιμή των 179Ε και 1-2 CT704 στα 99Ε στο Καρφούρ της Δράμας. Χρησιμοποίησα την Visa της Simply για 24 δόσεις αλλά μου είπαν ότι θα κάνουν άτοκες δόσεις με αυτήν την κάρτα μόνο μέχρι 30/5 μετά σταματάνε. Αν ενδιαφέρεστε δείτε τα! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! υπάρχουν και τα παλαιότερα μοντέλα CT1001 (149E), CT702 (129E) ειδικά το τελευταίο είναι γελοίο από την άποψη ότι είναι πιο φθηνό το καλύτερο!! (σε σχέση με το 704) :2thumb22sup:

Last edited:
πέρασα χτες από ενα carefure και έριξα μια ματιά στο tablet.
Το tablet έτρεχε 2.3 και η μνήμη nand έλεγε 2.6 gb. πουθενά δεν είδα 4 gb.

ενδιαφέρομε για να το πάρω για να παίζει video. πως τα πάει σε αυτόν τον τομέα;

Το δικό μου πάντως κόλλησε οριστικώς. Το ξαναξεκινάω, πατάω reset κλπ, σταματάει πάντα στο "personal tablet" (ή ό,τι λέει τελοσπάντων) της έναρξης, το πάω για αντικατάσταση από αύριο.

Το δικό μου πάντως κόλλησε οριστικώς. Το ξαναξεκινάω, πατάω reset κλπ, σταματάει πάντα στο "personal tablet" (ή ό,τι λέει τελοσπάντων) της έναρξης, το πάω για αντικατάσταση από αύριο.

Ρε φιλαράκι να το δούμε ρε συ!

Τι λες για....παρασκευή???

Τι να δούμε, 2 κουμπιά έχει όλο κι όλο, ένα power και ένα reset, δοκίμασα κάθε συνδυασμό τους. Αφού είναι εντός εγγύησης, θα τα αλλάξω να έχω την ησυχία μου. Ετήσια δεν έχουν αυτά?

Τι να δούμε, 2 κουμπιά έχει όλο κι όλο, ένα power και ένα reset, δοκίμασα κάθε συνδυασμό τους. Αφού είναι εντός εγγύησης, θα τα αλλάξω να έχω την ησυχία μου. Ετήσια δεν έχουν αυτά?

μα δεν έπαθε τίποτα, ένα φλασαρισματάκι θα κάνουμε και θα είναι σα καινούργιο.

πέρασα χτες από ενα carefure και έριξα μια ματιά στο tablet.
Το tablet έτρεχε 2.3 και η μνήμη nand έλεγε 2.6 gb. πουθενά δεν είδα 4 gb.

ενδιαφέρομε για να το πάρω για να παίζει video. πως τα πάει σε αυτόν τον τομέα;

Δεν έχω δει HD για να σου πω (δεν ξέρω αν υποστηρίζει NTFS το Αντροιντ 2,3 - μάλλον ναι αλλά ψάχνω τον τρόπο, να μην σε πάρω όμως στον λαιμό μου. Αυτό που είδα όμως (στον ΜΧ player) όταν έβαζα ταινία R5 ή R6 , ξέρεις αυτές που έχουν εικόνα DVD και αγγλικό ήχο cam δεν μου έπαιζε τον ήχο. Τονίζω ότι το δοκίμασα μόνο με τον ΜΧ. Παίζει πολύ καλά κια βλέποντας στον Γούγλη για το τσιπάκι και τον HD core μπορεί να παίξει άνετα ταινίες. Το ψάχνω ακόμα. Γενικά βλέπεις πολύ καλά τις ταινίες, έχω δει μάλιστα και δύο μαζί (μία 1,5 ώρα, μία 1,45) και είχε ακόμα μπαταρία.

ευχαριστώ.
Δεν θέλω HD. μου φτάνει να παίζει dvix για να περνά η ώρα. Αρκεί να μην κολαει.
Τα υπόλοιπα που θέλω παίζουν ανετα.

δεν έχω βάλει ταινία στην sd για να δω, αλλά βαριά βιντεάκια από youtube τα παίζει νερό.
Αρχηγέ γειά! :grinning-smiley-043 Είναι το πρώτο μου μνμ που γράφω μέσα από το "παγωτό", ΝΑΙ κατάφερα και το έβαλα! :BDGBGDB55: 8 Θέλω να σε ρωτήσω πως καταφέρνεις και έχεις ομαλό youtube hd ; έχω εγκατεστημένο τον φλας 11.1 και τον όπερα mobile 12 και μου κολλάνε τα βίντεο. Όταν είχα τα 2.3 έβλεπα πολύ καλά με το skyfire απλά όχι hd. Θα χαρώ αν μου δώσεις τα φώτα σου. Όντως το "παγωτό" είναι πιο γρήγορο! Α! Το μνμ το στέλνω με τον μανίσιο γιατί ο όπερα δεν μπορούσε να κάνει με ενσωματωμένη απάντηση. Όλοι οι browsers είναι σε εμφάνιση desktop όχι tablet

Λογικά αν χρησιμοποιήσεις απευθείας την εφαρμογή για το youtube και όχι μέσω ιστοσελίδας θα παίζει μια χαρά...

την κατέβασα (youtube 2.2) όχι από το μαρκετ (δεν έχω λογαριαμό) αλλά από αλλού κια ενώ εγκαταστάθηκε μόλις την τρέχω μου βγάζει το μνμ "Δυστυχώς η εφαρμογή τερματίστηκε". Τι να κάνω, μάλλον απεγκατάστση ε;

Από τα παραπάνω μάλλον καταλάβατε ότι μέχρι τώρα έβλεπα από browser . Το Android 4 δεν την είχε ενσωματωμένη.

κατέβασα κια το youtube 2.3.4 και ενώ τρέχει βγάζει μαύρη οθόνη. :huh2: