Castle [ABC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Castle

Παραμένει η σειρά μέσα στις τρεις πιο αγαπημένες μου σειρές .
Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε τη νέα σεζόν .

Καλό το 1ο επεισόδιο !
Νομίζω όλα εξαρτώνται από την εξήγηση που θα δώσουν , για να μιλήσουμε για καλή ή μέτρια αρχή .

Re: Castle

Από ότι φαίνεται θα τραβήξει ολόκληρη την σαιζόν η υπόθεση με την περιπέτεια του Castle (συνεχίζεται και στο δεύτερο) , βέβαια θα υπάρχουν και οι γνωστές αυτοτελείς ιστορίες σε κάθε επεισόδιο.

Mου άρεσε το 2ο επεισόδιο , είχε τις αστείες σκηνές του, μάθαμε και κάποια πράγματα που αφορούσαν την εξαφάνιση του Castle, είχε κάποιο ενδιαφέρον .

Δεν μου άρεσε το 4ο επεισόδιο .
Μου φάνηκαν οι αστείες καταστάσεις, "τραβηγμένες από τα μαλλιά" .

Καλό επεισόδιο το 5ο , με ενδιαφέρουσα υπόθεση και με την αστεία του πλευρά , χωρίς όμως να είναι κάτι φοβερό .

Πολύ καλό επεισόδιο , όπου είχε πρωτότυπα αστεία και όχι τα ίδια και τα ίδια .
Τον γάμο τον περίμενα διαφορετικό , πολλές φορές το πιο απλό είναι και πιο ωραίο .

Δεν με ενθουσίασε η υπόθεση στο 7ο επεισόδιο .
Το μόνο ωραίο στο επεισόδιο , ήταν ο ενθουσιασμός του Castle και η Κέιτ με τα μαύρα ( σκέτη κόλαση) .

Στη φετινή σεζόν , ποντάρουν πολύ στον εύθυμο τόνο της σειράς . δίνοντας μας πολλά ευχάριστα επεισόδια .
Για αυτό αγάπησα τη σειρά , καλοδεχούμενα , όπως και το 9ο , τέτοια επεισόδια .

Διασκεδαστικό ,εαρταστικό το 10ο επεισόδιο .
Νομίζω θα βρουν τρόπο να ξαναγυρίσουν γρήγορα στην προηγούμενη κατάσταση με τον Καστλ και δεν θα είναι μακριά από τμήμα για πολύ καιρό .
Το πολύ να πάει ένα δυο επεισόδια αυτό .

Κλασικό Castle που αγαπήσαμε το 11ο επεισόδιο , χωρίς όμως να είναι κάτι φοβερό .
Μου έλειψε η σειρά .

Καλό επεισόδιο το 12ο , χωρίς όμως να είναι κάτι φοβερό .
Λίγο μυστήριο ,λίγο χαβαλέ και ... τίποτα άλλο .