Castle [ABC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Castle

Καλό το 3ο επεισόδιο !
Από αυτά που είδαμε στα προηγούμενα περίμενα να δω διαφορετικά , χειρότερα , πράγματα .

Την κολάκευε πολύ η εμφάνιση με τα φτερά ,την Αλέξις .
Σε άλλη σκηνή μέσα στο επεισόδιο ήταν αρκετά λιγότερο εντυπωσιακή .

Καλούτσικο το 4ο επεισόδιο !
Από αυτά που έδειξαν στα πρώτα επεισόδια , πίστευα ότι θα το πήγαιναν αλλού το πράμα .
Τελικά ενώ είχαμε κλάματα κ.τ.λ το πήγανε αρκετά ήπια και λες και δεν έγινε τίποτα .

Η αλλαγή με 2πλή κατεύθυνση έκανε καλό στη σειρά .Έτσι λύνουν μια υπόθεση και έχουμε και το θέμα με την Μπέκετ

Re: Castle

Συνεχίζω να το βλέπω αλλά πλέον έχει εξαντλήσει ότι είχε να δώσει σαν σειρά , πολλά από αυτά που συμβαίνουν τα έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενους κύκλους.

Ελπίζω να είναι η φετινή σαιζόν η τελευταία και να μην ξεφτιλιστεί όπως πχ. το Big Bang Theory ή το Hawaii 5-0.

Μου άρεσε το 8ο επεισόδιο .
Στα τελευταία επεισόδια της σειράς , όπως και σε αυτό ,γελάμε περισσότερο από τις κωμικές σειρές .
Μου άρεσε και το σοβαρό μέρος του επεισοδίου .

Κάπου μου φάνηκε τραβηγμένος από μαλλιά , ο χαβαλές του 13ου επεισοδίου .
Στο τέλος , με τον μονόλογο της Μάρθα, φάνηκε καθαρά ότι προσπάθησαν να περάσουν κάποια μηνύματα .

Καλό το 14ο επεισόδιο !
Καλό , αλλά όχι εξαιρετικό ,το γκεστ από τη Σάμερ .Μου φάνηκε ότι "χάλασε" σε ομορφιά , στο επεισόδιο μου φάνηκε πολύ αδύνατη .

Μέτριο το 15ο !
Πέρα από τις υπερβολές για την Beckett , μου φαίνεται πολύ βαρετό το κρυφτούλι που παίζουν με τον Castle .
Ακόμα και η μουσική μου φάνηκε ότι ήταν πολύ δυνατά στο επεισόδια .

Στο 16ο
μου άρεσε στην αρχή το σκηνικό με την παλιά
αρραβωνιαστικιά , από ένα σημείο και μετά το σκηνικό έγινε προβλεπόμενο .

Εντάξει ... μου αρέσει η σειρά για το χαβαλέ που έχει σε επεισόδια (όπως το 17ο )με τέτοια υπόθεση , όμως και αυτό το χαβαλέ είναι πια πολύ προβλέψιμο .

Προβλέψιμι και το 18ο .