Castle [ABC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Castle (Νέα Σειρά, 2012)

Πολύ καλό επεισόδιο , με ζηλιάρη τον Castle.
Είχε ατάκες , είχες ανατροπές η υπόθεση .
Το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν ,η σκηνή για το δαχτυλίδι , αυτό σε κρατά για να είσαι πιστός/ή !

Re: Castle (Νέα Σειρά, 2012)

Φοβερό το 22ο επεισόδιο !
Μια πολύ καλή ιδέα το πως θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς , όπου θα βλέπαμε όλα τις εύθυμες ή περίεργες σκηνές της σειράς.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν παίχτηκε σαν τελευταίο επεισόδιο τουλάχιστον σεζόν ή 100στο .

Τέλος, για τον 5ο κύκλο, του αγαπημένου μας Castle,περιμενωντας απαντηση απο την Kate και τον Rick ......στα "γονατα" :p

Δεν το κατάλαβα το 23o σε πολλά σημεία , με την ορολογία που είχε η υπόθεση του επεισοδίου .

Το 24ο ...
μου φάνηκε πολύ μέτριο επεισόδιο για φινάλε σεζόν.
Εκτός της πρότασης γάμου , το υπόλοιπο επεισόδιο θα μπορούσε να είναι ένα οποιαδήποτε επεισόδιο , μέσα στη χρονιά .

Απάντηση: Castle (Νέα Σειρά, 2012)

Ναι άρχισε , το κατέβασα και εγώ το πρώτο, δεν το είδα ακόμα .
Επιτέλους να αρχίσει κάτι να κινείται .

Σταθερή αξία ο Rick Castle πάμε για φθινόπωρο με δυναμική επάνοδο

Απάντηση: Re: Castle (Νέα Σειρά, 2012)

Στο οποίο θα συμπληρώσω ότι εξελίχτηκαν ανατροπές και έδωσε βάθος στο επεισόδιο σαν πλοκή

Το είδα και εγώ εξαιρετική αρχή της season . Μπήκαν δυνατά οι σεναριογράφοι. Χιούμορ και δράση σε γενναιόδωρες δοσολογίες.

Απάντηση: Castle

Κλασικό το 3ο επεισόδιο προηγούμενων σεζόν .
Να πω την αλήθεια πίστεψα ότι θα το άλλαζαν το σκηνικό από δω και πέρα , δεν περίμενα την εξέλιξη αυτή με την Μπέκετ , τουλάχιστον τόσο νωρίς .

Πολύ καλό το 5ο επεισόδιο .
Τα της επιστροφής από το μέλλον , έδωσαν χαβαλετζίδικο χρώμα στο επεισόδιο .

Καλό το 6ο επεισόδιο !
Η κατάσταση της Alexis και ο φίλος της μου φαίνεται χαζοκατάσταση .
Δεν μου έβγαλε κάποιο γέλιο από την αρχή της σεζόν ο ο φίλος της Alexis .

Η ίδια η Alexis μου φαίνεται υποτονική φέτος , λοίπουν οι ατάκες φέτος με τον πατέρα της.

Πολύ καλό το 10ο επεισόδιο !
Η όλη ιστορία με το μωρό και οι αντιδράσεις του ζευγαριού , είχαν την πλάκα τους .

Μου άρεσε το 11o επεισόδιο ,
μου φανηκε αρκετά συγκινητικό και ζεστό .
Τη λύση τη βρήκαν πολύ αργά και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα συνεχίσει η ιστορία και στο επόμενο επεισόδιο .