CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Οταν ενα συστημα καλειται να αναδειξει τις αρετες μιας πηγης πολλαπλασιας κατηγοριας τιμης, εκει απλα λες στον ενδιαφερομενο οτι το συστημα του δεν εχει την αναλυση για αναδειξει τη διαφορα προς το καλυτερο που μπορει να του επιφερει μια ακριβη πηγη, και του προτεινεις κατι αλλο στα κυβικα του συστηματος του. Αυτοι που θα τους παρει στο λαιμο του ενας τετοιος κριτης, ειναι μαλλον αφελεις και αν δεν την πατησουν ακουγοντας καποιον τριτο κ οχι με τα αυτια τους, θα την πατησουν καπου αλλου λογω της αφελειας τους.

Αν μου επιτρέπεται και εμένα σαν ταπεινό μέλος τούτου του forum θα ήθελα να πώ οτι γενικά θα συμφωνήσω με τον κύριο Μιχαήλο. Το να μπορέσει να επιλέξει κάποιος cd player ακούγοντας μοντέλα σε διαφορετικά στούντιο και καταστήματα είναι μάλλον άτοπο...
Εδώ σε αυτό το φόρουμ έχουμε πεί και γράψει όλοι μας για την πληθώρα των παραγόντων που παίζουν ρόλο στην ακουστική ενός συστήματος (χώρος, ηχεία, τοποθέτηση αυτών, ενισχυτές τρανζίστορ-λάμπες, καλώδια) και όλα αυτά ΠΡΙΝ φτάσουμε στην πηγή.
Πώς λοιπόν θέλετε να "ακούσουμε" το cd player το οποίο είναι ο τελευταίος? τροχός της αμάξης...
Καταλαβαίνω βέβαια ότι οι γνώμες των συμφορουμιτών είναι πολύτιμες και εγώ προσωπικά τις ζητάω κάθε φορά και τις λαμβάνω υπόψη ευλαβικά αλλά εδώ στην περίπτωση ενός player θα μπορούσε να γίνει ακουστική επιλογή ΜΟΝΟ αν ο φίλος πάει και πάρει όλα τα προτινόμενα players στο σπίτι του με το σύστημά του και βγάλει άκρη που είναι και το τέλειο.το πολύ πολύ να πάει σε ένα κατάστημα τύπου media markt που έχει αρκετά μοντέλα να τα ακούσει ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σύστημα.
όπως ακριβώς έγινε απο μέλη του φόρουμ πρίν απο λίγες μέρες ακουστικό -"γκαλα" να το πώ- μεταξύ των yamaha s2000, sony 5400ES και oppo σε σπίτι και σύστημα φίλου τους και βγήκαν συμπεράσματα...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
Φιλικά Δημήτρης .....και καλές γιορτές.

Re: Απάντηση: CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Φίλε Προμηθέα θα σου πρότεινα να βάλεις στην λίστα και τα καινούρια players της primate.
Aκουσα το ακριβότερο που έχει λίγο παραπάνω απο τον προυπολογισμόσου γύρω στα 2 χιλιάρικα,αλλά ο ήχος που άκουσα σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο ομογάλακτο ενισχυτή και usher ηχεία δικαιολογόυσε και πολυ μεγαλύτερο ποσόν.
Υπάρχει και ένα φθηνότερο μοντέλο στα 1200 περίπου το οποίο δεν έχει USB είσοδο όπως το ακριβό το οποίο αν ήμουν στην θέση σου και ζοριζόμουν θα άκουγα αντί για το ακριβότερο οπωσδήποτε.

Τέλος πολύ τίμιο και καλόηχο player στα λεφτά του είναι και το Creek Destiny.

Απάντηση: Re: Απάντηση: CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Απλα βρε φιλε εγω ειπα να ακουσει οσα πιο πολλα μπορει. Ετσι κι αλλιως με τις τοσες προτασεις που θα εχει απο τους συμφορουμιτες σε λιγο δεν θα μεινει μηχανημα εξω. Οποτε?
Απλα τελευταια εχω ακουσει πολλα "κουλα" απο ατομα που πηραν να δοκιμασουν ενα για παραδειγμα πολυ καλο player και το εβαλαν να παιξει σε ενα συστημα που κοστιζε ολα μαζι το 1/3 της τιμης του player. Αποτελεσμα να μην ακουσουν διαφορα ανταξια των χρηματων που θα εδιναν και φυσικα κατα την γνωμη τους εφταιγε το player. Δυστυχως αυτο εχει συμβει και με καλωδια και με αλλες συσκευες. Ποσο λοιπον καλος και εμπιστος θα ειναι αυτος ο κριτης που θα εχει θαψει ενα καλο μηχανημα επειδη απλα ποτε του δεν το ακουσε σωστα? Ποσους αραγε θα παρει στον λαιμο του? Ξερετε ποσοι εχουν αλλαξει πραγματα που τους αρεσαν επειδη απλα ετσι τους ειπαν οι χρυσαυτιαδες φιλοι τους?

Αγαπητέ Γιάννη, δεν απαντάς στη ουσία νομίζω...
1) Ποιος ο λόγος ύπαρξης του forum (αγορά - συζήτηση ανταλλαγή απόψεων) αν οποιοσδήποτε νηματοθέτης παίρνει απάντηση "βγες στη πιάτσα και φέρε σπίτι σου για δοκιμή όσο πιο πολλά μηχανήματα μπορείς!"
2) Ακόμα και έτσι όμως! Εσύ δίνεις μηχανήματα σε όσα demo διαθέτεις... το ίδιο και μερικοί άλλοι καλοί συνάδελφοί σου. Οι υπόλοιποι που δεν δίνουν πρέπει να αποκλειστούν?
Τα μηχανάκια τους είναι εκτός συναγωνισμού?

Και λίγα ακόμη σημεία που θεωρώ καίρια...

α) Οι συνθήκες ακρόασης είναι το Α και το Ω σε μια δοκιμή. Παίζει ο φίλος μας ή οποιοσδήποτε νηματοθέτης να μην το γνωρίζει αυτό σε μια αναζήτηση CD plαyer 1500E?

β) Το σύστημα που θα κουμπώσει το player σίγουρα μπορεί να το αναδείξει ή να το θάψει, όπως είπες. Παίζει να μην το γνωρίζει αυτό ο νηματοθέτης όταν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός player στα 1500Ε?

Και αν δεν τα γνωρίζει... θα φταίει ο τάδε dalanik που του πρότεινε το υποδεέστερο ή ασκόπως ακριβότερο player?

c) Παίζει κάποιος από εμάς που προτείνει ένα μηχάνημα αυτής της κατηγορίας, να το κάνει επειδή του αρέσει το σασί του? Ή να το δοκίμασε σε άλλης κατηγορίας σύστημα και να αποφάνθηκε ότι είναι super ή φόλα?
Σε διαβεβαιώ ότι συμβαίνει πολύ περισσότερο το αντίθετο!!! Μέλη με τεράστια πείρα και γνώση δεν προτείνουν συνειδητά, είτε βάση της λογικής σου, είτε από μετριοπάθεια/σεμνότητα...
Και απ'αυτήν την προσφορά πολλών απόψεων γίνεται και ένα άτυπο δημοψήφισμα το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για τον νηματοθέτη (τουλάχιστον ήταν για μένα)
Και οι προτάσεις είναι δημόσιες και ανοιχτές σε κάθε κρίση! Δεν είναι ένα δίχτυ ασφαλείας αυτό?

d) Aν, πχ εγώ, επηρεαστώ αρνητικά από κάποιον χρυσαυτιά φίλο μου, που μου είπε ότι δεν παίζει καλά το τάδε μηχάνημα στο ρακ μου, θα φταίει ο χρυσαυτιάς?
Εγώ ποιόν ρόλο παίζω στις ακροάσεις? Τον εκπληρωτή των απόψεων του χρυσαυτιά? Και χρειάζομαι κάποιον να με "προστατέψει" απο τον "προστάτη"?
Καταδικασμένος θα είμαι όπως και να έχει! Γιατί απλά δεν κρίνω εγώ... κρίνει ο χρυσαυτιάς που προφανώς θα μου δώσει την μοναδική και καλύτερη λύση!
Δημόσια όμως δεν περνάνε αυτά... θα βγείς εσύ ή κάποιος άλλος και θα κόψεις τον αέρα και την μπούρδα εξ αρχής! Δεν έχουν πέραση οι χρυσαυτιάδες στο δημόσιο διάλογο και το ξέρεις.

Μόνο καλό κάνουν οι δημόσιες προτάσεις... μη σου πω ότι σε προστατεύουν απο κακοτοπιές!

... εμένα Γιάννη μου φαίνονται μετρημένα κουκιά!
Λαμβάνω προτάσεις / διαβάζω specs και reviews -> αξιολογώ τα δεδομένα και απόψεις -> πάω στον έμπορο και ζητάω ακρόαση σπίτι μου/αν δεν είναι εφικτό το ακούω με τα μηχανήματά μου στο χώρο του -> επιλέγω αυτό που πιστεύω καλύτερο για τα χρυσά αυτιά μου και περνάω ωραία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα...
Και ευχαριστώ το AVClub για την ευκαιρία που μου δίνει να μαζεύω απόψεις απο ανιδιοτελή μέλη.

Σε άλλη περίπτωση θα ήμουν έρμαιο των στημένων review, των φτιαγμένων specs και κάποιων εμπόρων που θέλουν να πουλήσουν και φυσικά διαθέτουν και αυτοί χρυσά αυτιά και έχουν άποψη για την ακαταλληλότητα των μηχανημάτων που δεν διαθέτουν (προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα!)
:ernaehrung004:

Δημήτρη θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις που ακριβώς είναι το λάθος ή το πρόβλημα... ότι εγώ και ο Φραγκ δώσαμε μία περισσότερη πρόταση από σένα?

Δηλαδή εχει διαφορά αν ποστάρουν στο νήμα 6 μέλη από δύο προτάσεις σε σχέση με 4 μέλη απο τρείς???
ή να πούμε στον 5ο να μην προτείνει γιατί ξεπεράσαμε το όριο? Ποιο είναι αυτό?

Με συγχωρείτε αλλα αδυνατώ να καταλάβω και ως μέλος που έκανα παραπάνω απο 2 προτάσεις θίγομαι...

Για να προτείνω μόνο ένα δεν θα το κάνω γιατί είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιο ξεχωρίζει για όλα τα συστήματα...
Απο δύο και πάνω μάλλον ενοχλεί, οπότε ή δύο ή καθόλου!

Μάλλον το καθόλου είναι καλύτερο για μένα...

Νοιώθω και λίγο βλάκας τελικά που ότι ακούω γράφω τις εντυπώσεις μου... και αυτές πολλές μάλλον είναι...

Καλές γιορτές και απο μένα!

Όχι βρε Νίκο, κανένα πρόβλημα! Αλίμονο!

Ό,τι έγραψα δεν το έγραψα για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ή να υπονοήσω τίποτα! Απλά προσπάθησα να υπερασπιστώ την πρότασή μου σε σχέση με όσα, σωστά από την πλευρά του, έγραψε ο Γιάννης! Και οι εντυπώσεις και οι απόψεις όλων είναι χρησιμότατες (την ακρόαση που κάνατε στα SACD τη διάβασα όλη με μεγάλο ενδιαφέρον), άλλωστε από κει μπορεί ο φίλος να ψαρέψει κάτι που θα του κάνει τελικά.

Συγγνώμη αν πήρες εσύ και όποιος άλλος στραβά το προηγούμενο ποστ μου, δεν είχα κακή πρόθεση.

Ο άτιμος ο γραπτός λόγος... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Όχι βρε Νίκο, κανένα πρόβλημα! Αλίμονο!

Ό,τι έγραψα δεν το έγραψα για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ή να υπονοήσω τίποτα! Απλά προσπάθησα να υπερασπιστώ την πρότασή μου σε σχέση με όσα, σωστά από την πλευρά του, έγραψε ο Γιάννης! Και οι εντυπώσεις και οι απόψεις όλων είναι χρησιμότατες (την ακρόαση που κάνατε στα SACD τη διάβασα όλη με μεγάλο ενδιαφέρον), άλλωστε από κει μπορεί ο φίλος να ψαρέψει κάτι που θα του κάνει τελικά.

Συγγνώμη αν πήρες εσύ και όποιος άλλος στραβά το προηγούμενο ποστ μου, δεν είχα κακή πρόθεση.

Ο άτιμος ο γραπτός λόγος... :ernaehrung004:

Όχι ρε συ! Τι να παρεξηγήσω. Εμείς έχουμε πεί και δυό κουβέντες παραπάνω.

Απλά μαθηματικά σκεπτόμενος...
...ρε φίλε πως να το κάνουμε?
Προτείνω κάτι... αλλά ταυτόχρονα συμφωνώ και με το Γιάννη, που έχει την αντίθετη άποψη, δηλ. να μην προτείνουμε...... ε δεν βγαίνει! Δεν είναι εύλογος ο προβληματισμός μου?

Αυτό ήθελα να πω επι προσωπικού, για αυτό και αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά.

Κατ' άλλα τόσο με το Γιάννη όσο και με τον Ηλία και σένα που συμφωνήσατε δεν έχω να χωρίσω τίποτε... απεναντίας σας ξεχωρίζω στα μέλη που λέω και δυό κουβέντες επι προσωπικού.

Με την άποψη βέβαια, ότι δεν πρέπει να προτείνουμε, γιατί μπερδεύουμε τον νηματοθέτη... δεν συμφωνώ και εκεί εστιάζω την επιχειρηματολογία μου.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά μέχρι να διαβάσω τον αντίλογο (με επιχειρήματα) ή να μου απαγορευτεί απο κανονισμό του forum, το βλέπω δύσκολο να αλλάξω στάση...

:grinning-smiley-043-bye-

Last edited:
Κάποτε, πρέπει να ήταν το 2005/6, έψαχνα για cd player... τι κάναμε λοιπόν? -το κάναμε θέμα στο avclub και προσκαλέσαμε μέλη να έρθουν με τα cd-players που έχουν ή μας ενδιαφέρουν και μπορούσαμε να βρούμε για ... blind ακρόαση...!!
Mετά την ακρόαση, στο σύστημα που είχα τότε και με τα προσωπικά γούστα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Arcam cd-192 (ήταν το πιο... ερωτεύσιμο θα έλεγα, ατμοσφαιρικό, γλυκό, ιδανικό για βραχνιασμένα σαξόφωνα(!) που ακούγονταν από τα Analysis Omega που είχα τότε -> ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΡ. , ΘΥΜΑΣΑΙ*???). Έτσι λοιπόν είχε τελειώσει για μένα το θέμα αγορά cd-player......

....μήπως σας έβαλα καμιά ιδέα? ;)

*στην παρέα αν θυμάμαι καλά ήταν και Μανωλάκος, Internet King, Larry, Γιωργος Πολυχρονίδης, ίσως και Μπάμπης Κ., Mr Jameson(?) - ξέχασα κάποιον???

Last edited:
Κάποτε, πρέπει να ήταν το 2005/6, έψαχνα για cd player... τι κάναμε λοιπόν? -το κάναμε θέμα στο avclub και προσκαλέσαμε μέλη να έρθουν με τα cd-players που έχουν ή μας ενδιαφέρουν και μπορούσαμε να βρούμε για ... blind ακρόαση...!!
Mετά την ακρόαση, στο σύστημα που είχα τότε και με τα προσωπικά γούστα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Arcam cd-192 (ήταν το πιο... ερωτεύσιμο θα έλεγα, ατμοσφαιρικό, γλυκό, ιδανικό για βραχνιασμένα σαξόφωνα(!) που ακούγονταν από τα Analysis Omega που είχα τότε -> ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΡ. , ΘΥΜΑΣΑΙ*???). Έτσι λοιπόν είχε τελειώσει για μένα το θέμα αγορά cd-player......

....μήπως σας έβαλα καμιά ιδέα? ;)

*στην παρέα αν θυμάμαι καλά ήταν και Μανωλάκος, Internet King, Larry, Γιωργος Πολυχρονίδης, ίσως και Μπάμπης Κ., Mr Jameson(?) - ξέχασα κάποιον???

----> Γράψτε λάθος! μπέρδεψα τις συναντήσεις, δεν είχα τα Analysis Omega τότε αλλά τα JM Lab 926 ...! :Banane0: (όχι ότι έχω κάνει πολλές αλλαγές σε συστήματα και τα μπερδεύω... μην παρεξηγηθώ έτσι?) :smash:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Προτείνω κάτι... αλλά ταυτόχρονα συμφωνώ και με το Γιάννη, που έχει την αντίθετη άποψη, δηλ. να μην προτείνουμε...... ε δεν βγαίνει! Δεν είναι εύλογος ο προβληματισμός μου?

Αυτό ήθελα να πω επι προσωπικού, για αυτό και αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά.

OK, έχεις πόντο, η θέση μου μοιάζει "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ"... Διαβάζω βιαστικά, γράφω κι άλλο τόσο βιαστικά, χ*σε μέσα...

Λοιπόν, το λάθος αν θες του Γιάννη στα πρώτα του ποστ (γιατί τα μετέπειτα τώρα τα διάβασα) είναι ότι αθροίζει τις προτάσεις όλων μας και λέει (δικαίως) "μαζεύτηκαν 50 προτάσεις και ο άνθρωπος θα μπερδευτεί". Ναι, αλλά ο καθένας έκανε δύο ή τρεις, δεν έκανε πενήντα -και με συγκεκριμένο σκεπτικό και επιχειρήματα. Συμφωνώντας λοιπόν με το Γιάννη ότι οι 50 προτάσεις φέρνουν σύγχυση, αλλά και με σένα ότι αυτού του τύπου τα νήματα βοηθάνε το νηματοθέτη, προσπάθησα να κάνω ένα "ξεσκαρτάρισμα" σε αυτά που θα είχα να πω εγώ και να καταλήξω σε κάτι σαφές με κάποια κριτήρια (μπάτζετ, ψηφιακές εισόδους, καλές κριτικές από πολλές πηγές). Εσένα τα κριτήρια σου ήταν κοντινά αλλά λίγο διαφορετικά, και απολύτως σεβαστά επίσης. Ο νηματοθέτης μπορεί να διαλέξει σκεπτικό και να ιεραρχήσει προτεραιότητες (για ακρόαση πάντα), ή μπορεί να κάνει μια αθροιστική λίστα και να αρχίσει τις ακροάσεις.

Αν θες, όπως εξελίχθηκε η κουβέντα, συμφωνώ περισσότερο με την άποψή σου παρά με του Γιάννη, αν και τελικά η διαφωνία είναι περισσότερο ζήτημα οπτικής γωνίας και μεθόδου παρά ουσίας -έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.

Ζητω συγνωμη απο το φιλο που ανοιξε το συγκεκριμμενο θεμα γιατι εβαλα και εγω το χερακι μου και εφυγε off topic..

Eίναι θλιβερό και δυστυχώς συνήθες φαινόμενο στο forum τα νήματα να εκφυλίζοται σε τσατάκια η ανούσιους καυγάδες.

Να ξέρατε πόσο κακή εντύπωση κάνει αυτό στους αναγνώστες αλλα τις περισότερες φορές και στα σαατισμένα μέλη που αδυνατούν να αντιδράσουν αιφνιδιασμένα.
Εγώ ο ίδιος αν μπώ σε ένα νήμα για πρώτη φορά κάπου στην μέση εκεί που εξελίσσεται και διαβάσω άρες μάρες κουκουνάρες βγαίνω και δεν ξαναασχολούμαι..

Ειναι η απόλυτη απαξίωση των όποιων καλοπροαίρετων προσπαθειών αυτό το φαινόμενο του να συμπεριφερόμαστε σαν παιδάκια του δημοτικού ώρες ώρες.

Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έθιξα κάποιον, δεν είχα τέτοια πρόθεση, απλά εκφράζω δημόσια την άποψη πολλών..

Φίλε Tyler τίποτα το προσωπικό.

Last edited:
:ernaehrung004:

Δημήτρη πραγματικά δεν έχω πρόβλημα με την διαφορετική άποψη και μπορώ να ανακαλέσω εύκολα κάτι αν νοιώσω ότι είναι λάθος.

Απλά μια άποψη τύπου: "παιδιά μήπως προκαλέσουμε σύγχηση στον άνθρωπο με τις πολλές και διαφορετικές προτάσεις" την προτιμώ από το: "δεν πρέπει να προτείνουμε γιατί δεν έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, σε διαφορετικά συστήματα/χώρους, ας βγεί ο ενδιαφερόμενος μόνος του στη γύρα να δοκιμάσει στο σύστημά του τα 10 από τα 50 players που διατίθενται στη πιάτσα για ακρόαση"...

:grinning-smiley-043-bye-

Ζητω συγνωμη απο το φιλο που ανοιξε το συγκεκριμμενο θεμα γιατι εβαλα και εγω το χερακι μου και εφυγε off topic..

Mα καλά, γιατί ξέφυγε off-topic?
H τροπή του νήματος δείχνει ωριμότητα και προβληματισμό... όλα καλά ;-)

Το γενικότερο πρόβλημα που διακρίνω προσωπικά σε τέτοιου είδους νήματα είναι ότι προτείνονται συνεχώς οι ίδιες συσκευές από συγκεκριμένα άτομα...

Mα καλά, γιατί ξέφυγε off-topic?
H τροπή του νήματος δείχνει ωριμότητα και προβληματισμό... όλα καλά ;-)

Το γενικότερο πρόβλημα που διακρίνω προσωπικά σε τέτοιου είδους νήματα είναι ότι προτείνονται συνεχώς οι ίδιες συσκευές από συγκεκριμένα άτομα...

Απολυτα λογικο μου φαινεται. Συμβαινει γιατι τα συγκεκριμμενα ατομα εχουν εμπειρια απο τις συγκεκριμμενες συσκευες που αναφερουν.

να πω κι'εγω την γνωμη μου !!! προσωπικα πιστευω οτι απο την καλη πηγη μπορει να ξεκινησει μια νεα αναβαθμιση ενος συστηματος, επισης οτι ακομα μια πολυ καλυτερη πηγη οσο κι'αν δεν μπορει να αξιοποιηθει απο το υπολοιπο συστημα εν τουτοις μπορει να αποτελεση μια αρχη απαλαγμενη απο τις παιδικες ασθενειες των πηγων !!ετσι νομιζω οτι ο φιλος καλα θα κανει αφου μπηκε στο τριπακι να αγοραση οσον το δυνατον ενα πολυ καλο πλευερ !!και στην συνεχεια οτι κατσει !!

Παιδειά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δίνεται,απο εμένα καμία παρεξήγηση δεν τίθεται, σέβομαι απόλυτα όλες τις απόψεις σας,άλλωστε ο σκοπός του forum είναι η ανταλαγή απόψεων,και η διευκόλυνση στο να κατανοούμε διάφορα πράγμματα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια μεταγενέστερη αγωρά ποιό ασφαλή για την τσέπη μας, αλλά και γι´αυτά που επυζητούμε.
Η αντιπαράθεση που μπωρεί να προέλθει απο μιά συζήτηση δεν σημαίνει οτι θα βγεί σε κακό,κάθε άλλο μάλιστα μπωρεί να βοηθήσει στην επίλυση κάποιου θέματος.
Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαντήσεις,θα προσπαθήσω να ακούσω όσω ποιο πολλά cd-player μπορώ στο δικό μου χώρο.

Απο εμένα δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη Tyler Durden σε κατανοώ απόλυτα οτι το κάνεις για καλό σκοπό,και εσυ αλλα και οι υπόλυποι, εντάξει άνθρωποι είμαστε όλο και κάτι θα πούμε που ίσως και τις περισσότερες φορές μπωρεί απο κάποιους να παρεξηγηθούμε αθελά μας βέβαια.

Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρων που δείχνεται.

να πω κι'εγω την γνωμη μου !!! προσωπικα πιστευω οτι απο την καλη πηγη μπορει να ξεκινησει μια νεα αναβαθμιση ενος συστηματος, επισης οτι ακομα μια πολυ καλυτερη πηγη οσο κι'αν δεν μπορει να αξιοποιηθει απο το υπολοιπο συστημα εν τουτοις μπορει να αποτελεση μια αρχη απαλαγμενη απο τις παιδικες ασθενειες των πηγων !!ετσι νομιζω οτι ο φιλος καλα θα κανει αφου μπηκε στο τριπακι να αγοραση οσον το δυνατον ενα πολυ καλο πλευερ !!και στην συνεχεια οτι κατσει !!

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Σε ξέρω εσένα!