CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

Δεν ξερω φιλε Ηλια τι εννοεις κ δεν θα μπω σε διαδικασιες επιλυσης γριφων. Οι τελευταιες πηγες που ακουσα ηταν του συγκριτικου στο σπιτι του Δημοκηδη και στο συγκεκριμμενο νημα εχω γραψει αναλυτικα τις εντυπωσεις μου. Επειδη ο φιλος μιλησε στην αρχη για value for money, ανεφερα το 8200 που το ακουσα την Ανοιξη και θα το χαρακτηριζα τουλαχιστον τιμιο. Το ποσο καλο ειναι ας το διερευνησει ο ενδιαφερομενος. Αυτα τα σαφη απο μενα -bye-

Last edited:
Δεν ξερω φιλε Ηλια τι εννοεις κ δεν θα μπω σε διαδικασιες επιλυσης γριφων. Οι τελευταιες πηγες που ακουσα ηταν του συγκριτικου στο σπιτι του Δημοκηδη και στο συγκεκριμμενο νημα εχω γραψει αναλυτικα τις εντυπωσεις μου. Επειδη ο φιλος μιλησε στην αρχη για value for money, ανεφερα το 8200 που το ακουσα την Ανοιξη και θα το χαρακτηριζα τουλαχιστον τιμιο. Το ποσο καλο ειναι ας το διερευνησει ο ενδιαφερομενος. Αυτα τα σαφη απο μενα -bye-

μ'αλλον σε μένα αναφέρεται που προτείνω σχεδόν πάντα Audia kai Hegel.....Τ'ι να κάνουμε μέχρι εκεί φτάνουμε.......

μ'αλλον σε μένα αναφέρεται που προτείνω σχεδόν πάντα Audia kai Hegel.....Τ'ι να κάνουμε μέχρι εκεί φτάνουμε.......

Εσενα δε μπορει να σου προσαψει τιποτα κανενας, κονσουμεραδικες καταστασεις δεν σε αφορουν πια. Σε λιγο καιρο θα χεις καινουριο κατοικιδιο, "σάβρα" :grinning-smiley-043

Εσενα δε μπορει να σου προσαψει τιποτα κανενας, κονσουμεραδικες καταστασεις δεν σε αφορουν πια. Σε λιγο καιρο θα χεις καινουριο κατοικιδιο, "σάβρα" :grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout:

Να σαι καλά ρε συ Παντελή με εκανες και γέλασα και το χρειαζόμουν......

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: CD PLAYER ΜΕΧΡΙ 1500 ΕΥΡΩ.

ΜηχανοΦραγκόσαβρος ο Μέγας!

Μη μασάς ρε! Όλους μας πήρε η μπάλλα! :grinning-smiley-043

:ernaehrung004:

...ο τρελος του χωριου εχει το ακαταλογιστο. Και για να μας φτιαξει το κεφι προτεινω power buy του Audiolab 8200CDQ χωρις ουτε καν ακροαση, ετσι να πεταξουμε λ7 κ μετα να βρισουμε τα review μεχρι να ρθει η καθαρση κ η ηρεμια. Δηλωστε συμμετοχες! :flipout:

Δεν εννοούσα κάποιον συγκεκριμένα (αν ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε κάποιον θα το έκανα, πιστέψτε με...)... απλά νομίζω ότι όσο περισσότερα γνωρίζουμε, τόσο περισσότερα καταλαβαίνουμε οτι δεν ξέρουμε... το θέμα ήχος εκτός από τον παράγοντα χώρος που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο -ανάλυση πάνω σε αυτό θα ειναι τελειως εκτος θεματος σε αυτο το νήμα- είναι πολύ προσωπικό θέμα τελικά. Γι αυτό ακούστε με τα αυτιά σας όσο περισσότερο μπορείτε. Καμμιά φορά το γούστο στην αναπαραγωγή της μουσικής εξελίσσεται και μπορεί με τα χρόνια να ανακαλύψουμε ότι μας ενδιαφέρουν ολοένα και διαφορετικά πράγματα.
Για παράδειγμα στην αρχή μπορεί σε κάποιον να αρέσει ο εντυπωσιακός ήχος "loudness" με τσιριχτά ψηλά και μπουμάρισμα χαμηλά. Με τον καιρό και συγχρόνως με την επαφή μας με το αληθινό μουσικό γεγονός (πχ. live χωρίς συνοδεία μικροφώνων-ενισχυτών-ηχείων) μπορεί να εκτιμήσουμε την εκδοχή του live, περισσότερες χροιές, αστραπιαίο χαμηλό και μαλακές υψηλές (οι υψηλές συχνότητες χάνουν περισσότερη ενέργεια με την απόσταση - ενώ βέβαια τα μικρόφωνα μιας πολυμικροφωνικής ηχογράφησης μπαίνουν δίπλα στις χορδές για παράδειγμα ενός έγχορδου) κλπ κλπ. Για παράδειγμα θα είναι τεράστια εμπειρία για κάποιον να βρεθεί μπροστά σε δύο κιθαρίστες σε σχετικά μικρό χώρο και απόσταση περί τα 4-5 μέτρα... ή μπροστά σε μια συμφωνική ορχήστρα.... τέλος πάντων, τέλος το off topic από εμένα και για να το μαζέψω κάπως θα πω στον φίλο να ακούσει όσο περισσότερα cd-players μπορεί και στο τέλος να επιλέξει αυτό που πηγαίνει στα αυτιά του περισσότερο και στο σύστημά του.... έτσι και αλλιώς μπορεί κάποτε -όποιο και να επιλέξει- να θελήσει να το αντικαταστήσει ! :ernaehrung004:

Καλές γιορτές σε όλους με καλή διάθεση, χαμόγελο και αγάπη

Last edited:

...ο τρελος του χωριου εχει το ακαταλογιστο. Και για να μας φτιαξει το κεφι προτεινω power buy του Audiolab 8200CDQ χωρις ουτε καν ακροαση, ετσι να πεταξουμε λ7 κ μετα να βρισουμε τα review μεχρι να ρθει η καθαρση κ η ηρεμια. Δηλωστε συμμετοχες! :flipout:

:idea:

Εγώ θα κάνω powerbuy από hegel μόνος μου και καπάκι blind test με το power buy του Audiolab και όποιο χάσει θα το γυρίσουμε πίσω ΚΑΙ θα απαιτήσουμε τα λεφτά μας πίσω διοτι το προιόν δεν ανταποκρίνεται στοις προσδοκίες μας ! ! :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δεν κατάλαβα οι τηλεορασάκιδες ποιο μάγκες είναι από εμάς ? ?

:Banane0:

:flipout::flipout::flipout:

με έπνιξες .....

ρε ασ' τα αυτα που ξερεις, αυριο το πρωι παω Καλλιθεα και το παιρνω σε 24 ατοκες, κι αν με ρωτησει τι χρωμα θα του πω "δε με ενδιαφερει, βαλε οτι θελεις, εχω καιρο να κανω μια μ@λ%$ία αγορα και θελω να πεταξω 850 ευρα για να το φχαριστηθω!" :flipout:

Γειά σας παιδειά τελικά απ'ότι βλέπω θα καταφύγω σε ένα απο αυτά τα δύο marantz pearl lite ή audiolab 8200 και τα δύο είναι πολύ καλά players,αλλά παιδειά δεν ξέρω με τραβάει ποιό πολύ το πρώτο,βλέπω και τα δύο σε photos αλλά το marantz σαν κατασκευή είναι ποιό στιβαρή,βλέποντας και τον εσωτερικό του κόσμο μέσα απο φωτογραφίες με τραβάει ποιό πολύ,ενώ το audiolab δείχνει απο κατασκευή ότι είναι απο πλαστικό,ναι δεν λέω έχει καλό dac απ´οτι λέει και ο ξένος τύπος,αλλά δεν διαβάζει sacd,εν αντιθέση με το marantz που διαβάζει.
Θα μου πείς τώρα αν έχεις sacd σε συμφέρει,αλλά εγώ λέω και να μην έχεις σου δίνει και το περιθώρειο ότι διαβάζει άλλο ένα forma,που ίσως κάποια μέρα μπώρεί να αποκτήσεις,επίσης μην παραβλέψουμε και το γεγονός ότι λέει απο πίσω made in japan,ενώ σε κάποιες φωτογραφίες που έχω δεί στο διαδύκτιο,για το audiolab κάποια γράφουν απο πίσω made in china ή made in united kingdom.
Επίσης έχω δεί και ένα aydiolab 8200cdq που έχει και προενυσχητικό στάδιο ενδιαφέρων μου ακούγεται,ποσο κοστίζει αυτό περιπού?

Παιδειά ακόμα το θέμα το ψάχνω,να δούμε ποιός θα βγεί νικητής?
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου δίνεται.

το cdq ειναι καπου στο 1000ρικο.

Παντως ολα αυτα που αναφερεις ειναι εντυπωσεις χωρις καν να τα χεις δει απο κοντα. Ψαξε να τα βρεις, να δεις απο κοντα ποιοτητα κατασκευης , πως λειτουργουν, να εχεις μια εικονα βρε αδερφε. Για παραδειγμα, το audiolab που λες φαινεται ολο πλαστικο, μονο πλαστικο δεν ειναι, ειναι βουρτσισμενο αλουμινιο, κ η ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα. Ασε τις φωτο κ τις περιγραφες. Μια βολτα κανε να τα δεις και να τα ακουσεις κ να μην στηριζεσαι σε εντυπωσεις απο review, περιοδικα, φωτογραφιες κλπ. Οσο για το που ειναι κατασκευασμενο κατι, δεν ξερω αν εχει πια νοημα εν ετη 2012 κ σε αυτο το επιπεδο.

καλη αναζητηση

Δεν τα ξέρουμε όλα... Αντιθέτως ρωτάμε κάθε μέρα και μαθαίνουμε....

Αλλά πάνω απ'όλα είμαστε τίμιοι, τουλάχιστον προς τον εαυτό μας.