CD PLAYER μέχρι 2000 €

Thomas_GR700

Established Member
17 December 2006
278
Είμαι σε αναζήτηση cd player μέχρι 2000€.Εχω ακούσει διάφορες ιστορίες με μηχανήματα που δεν διαβάζουν ή πηδάνε τα κομμάτια.Και εγω ο ίδιος είχα παλαιότερα μία εμπειρία μ'ένα ΟNKYO ,το οποίο κάθε χρόνο παρουσίαζε τέτοια προβλήματα καί επισκεπτόταν το επίσημο σέρβις .Μετα την 4η φορά το άφησα στην άκρη .Φίλος μου πούλησε πανάκριβο cd player (cary) ,γιατι μετα απο 2 χρόνια λειτουργείας άρχισε να μην διαβάζει σωστά.Αν καί αντικαταστάθηκε το τρανσπορτ με καινούργιο ,παρουσίασε τα ίδια προβλήματα.Ενδιαφερόμενος για τα raysonic πήρα τηλ. την τότε αντιπροσωπεία τους και μου είπαν οτι έπαψαν να την αντιπροσωπεύουν γιατι όσα cdp πούλησαν ,παρουσίασαν όλα προβλήματα με την ανάγνωση.Exω ακούσει καί άλλες περιπτώσεις μεγάλων στον χώρο εταιρειών ,τις οποίες δεν μπορω να κατονομάσω γιατι δεν τις έχω ζήσει ο ίδιος.Μετα απο αυτά μου έχει δημιουργηθεί σχετική φοβία .Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη του forum είναι να πουν τις δικές τους εμπειρίες με cdps που είχαν τέτοια προβλήματα καί με ποιά μηχανήματα ή ποια θεωρούν πιο αξιόπιστα στον τομέα αυτό.Περαν όμως αυτών θα ήθελα καί τις προτάσεις τους στην κατηγορία αυτή.

SONY SCD-XA5400ES και καθάρισες μέχρι το πεντοχίλιαρο και βάλε μετα απο 300 ώρες στρώσιμο.

Re: CD PLAYER μέχρι 2000

Είμαι σε αναζήτηση cd player μέχρι 2000 .Εχω ακούσει διάφορες ιστορίες με μηχανήματα που δεν διαβάζουν ή πηδάνε τα κομμάτια.Και εγω ο ίδιος είχα παλαιότερα μία εμπειρία μ'ένα ΟNKYO ,το οποίο κάθε χρόνο παρουσίαζε τέτοια προβλήματα καί επισκεπτόταν το επίσημο σέρβις .Μετα την 4η φορά το άφησα στην άκρη .Φίλος μου πούλησε πανάκριβο cd player (cary) ,γιατι μετα απο 2 χρόνια λειτουργείας άρχισε να μην διαβάζει σωστά.Αν καί αντικαταστάθηκε το τρανσπορτ με καινούργιο ,παρουσίασε τα ίδια προβλήματα.Ενδιαφερόμενος για τα raysonic πήρα τηλ. την τότε αντιπροσωπεία τους και μου είπαν οτι έπαψαν να την αντιπροσωπεύουν γιατι όσα cdp πούλησαν ,παρουσίασαν όλα προβλήματα με την ανάγνωση.Exω ακούσει καί άλλες περιπτώσεις μεγάλων στον χώρο εταιρειών ,τις οποίες δεν μπορω να κατονομάσω γιατι δεν τις έχω ζήσει ο ίδιος.Μετα απο αυτά μου έχει δημιουργηθεί σχετική φοβία .Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη του forum είναι να πουν τις δικές τους εμπειρίες με cdps που είχαν τέτοια προβλήματα καί με ποιά μηχανήματα ή ποια θεωρούν πιο αξιόπιστα στον τομέα αυτό.Περαν όμως αυτών θα ήθελα καί τις προτάσεις τους στην κατηγορία αυτή.
Δυστηχώς έτσι είναι,έχω και εγώ εμπειρία απο φίλο,γνώμη μου οι εταιρίες χωρίς προβλήματα και με σοβαρό ήχο, είναι:
Marantz
Rotel
Musical Fidelity
Roksan

Δυστηχώς έτσι είναι,έχω και εγώ εμπειρία απο φίλο,γνώμη μου οι εταιρίες χωρίς προβλήματα και με σοβαρό ήχο, είναι:
Marantz
Rotel
Musical Fidelity
Roksan

Δηλαδη ολες οι αλλες εταιριες δεν παιζουν καλα και χαλανε?

Είμαι σε αναζήτηση cd player μέχρι 2000 .Εχω ακούσει διάφορες ιστορίες με μηχανήματα που δεν διαβάζουν ή πηδάνε τα κομμάτια.Και εγω ο ίδιος είχα παλαιότερα μία εμπειρία μ'ένα ΟNKYO ,το οποίο κάθε χρόνο παρουσίαζε τέτοια προβλήματα καί επισκεπτόταν το επίσημο σέρβις .Μετα την 4η φορά το άφησα στην άκρη .Φίλος μου πούλησε πανάκριβο cd player (cary) ,γιατι μετα απο 2 χρόνια λειτουργείας άρχισε να μην διαβάζει σωστά.Αν καί αντικαταστάθηκε το τρανσπορτ με καινούργιο ,παρουσίασε τα ίδια προβλήματα.Ενδιαφερόμενος για τα raysonic πήρα τηλ. την τότε αντιπροσωπεία τους και μου είπαν οτι έπαψαν να την αντιπροσωπεύουν γιατι όσα cdp πούλησαν ,παρουσίασαν όλα προβλήματα με την ανάγνωση.Exω ακούσει καί άλλες περιπτώσεις μεγάλων στον χώρο εταιρειών ,τις οποίες δεν μπορω να κατονομάσω γιατι δεν τις έχω ζήσει ο ίδιος.Μετα απο αυτά μου έχει δημιουργηθεί σχετική φοβία .Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη του forum είναι να πουν τις δικές τους εμπειρίες με cdps που είχαν τέτοια προβλήματα καί με ποιά μηχανήματα ή ποια θεωρούν πιο αξιόπιστα στον τομέα αυτό.Περαν όμως αυτών θα ήθελα καί τις προτάσεις τους στην κατηγορία αυτή.

Προσπάθησε να ακούσεις και το Leema Stream III

Re: Απάντηση: CD PLAYER μέχρι 2000 €

Γιατί δεν κοιτάς για DAC?

Εκτιμώ ότι η λύση αυτή θα πρέπει να είναι μονόδρομος από εδώ και στο εξής.
Με ένα καλό laptop (που έτσι κι αλλιώς χρησιμεύει σε πολλά πράγματα) με επαρκή μπαταρία και έξοδο spdif / usb, μπορείς τα επιπλέον χρήματα να τα διαθέσεις εξ´ολοκλήρου σε ένα καλό dac και το τελικό αποτέλεσμα νομίζω θα είναι πολύ καλύτερο.

Απάντηση: CD PLAYER μέχρι 2000

Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ,θα τις λάβω σοβαρά υπόψη.Στα όσα ανέφερα θα πρέπει να προστεθεί καί η περίπτωση της ADVANCE ACOUSTIC ,που η πρώτη φουρνιά του 203 γύρισε πίσω στην αντιπροσωπεία που ευτυχώς άλλαζε τα τράνσπορτ δωρεάν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: CD PLAYER μέχρι 2000

Εκτιμώ ότι η λύση αυτή θα πρέπει να είναι μονόδρομος από εδώ και στο εξής.
Με ένα καλό laptop (που έτσι κι αλλιώς χρησιμεύει σε πολλά πράγματα) με επαρκή μπαταρία και έξοδο spdif / usb, μπορείς τα επιπλέον χρήματα να τα διαθέσεις εξ´ολοκλήρου σε ένα καλό dac και το τελικό αποτέλεσμα νομίζω θα είναι πολύ καλύτερο.

βρε παιδιά βαρέθηκα να τ' ακούω αυτό .... για κάποιον (πχ εμένα) που έχει μερικές χιλιάδες cds, είναι σοβαρή λύση να καθήσει να τα ριπάρει για να ακούει από το λαπτοπ ;;; ... πόσο θα του πάρει, καμμιά διακοσαριά χρόνια (λαμβανομένου υπόψη ότι έχει και άλλες δουλειές να κάνει ) ;;;

ένα καλό πλέυερ πάντα χρειάζεται... από κει και πέρα καλά είναι και τα ντακάκια ...

Με ένα επαγγελματικό τρανσπορτ των 300 κάνεις μια χαρά την δουλειά σου, πολύ πιο αξιόπιστα.
Κανείς δεν είπε να πετάξεις τα δισκάκια σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD PLAYER μέχρι 2000

βρε παιδιά βαρέθηκα να τ' ακούω αυτό .... για κάποιον (πχ εμένα) που έχει μερικές χιλιάδες cds, είναι σοβαρή λύση να καθήσει να τα ριπάρει για να ακούει από το λαπτοπ ;;; ... πόσο θα του πάρει, καμμιά διακοσαριά χρόνια (λαμβανομένου υπόψη ότι έχει και άλλες δουλειές να κάνει ) ;;;

ένα καλό πλέυερ πάντα χρειάζεται... από κει και πέρα καλά είναι και τα ντακάκια ...

θες να πείς ότι δεν είμαι σοβαρός ?:flipout:

ναι, εσύ είσαι ανύπαντρος, χωρίς παιδιά και 25 (;) χρονών ....

Επι του θέματος βρε παιδιά.Ολα τα cd player σας ήταν αξιόπιστα;